Izgorio vojni helikopter kod muzeja
- Skyfox
#1 Izgorio vojni helikopter kod muzeja
U potpunosti, ostale samo elise... eto sad se moze smiriti kome god je smetao
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ma, garant diverzija. Uz male prepravke mogao je i poletjeti, u slučaju,...Baš kao što su puške partizanke, topovi i tenkić rabljeni kada je ponovo zatrebalo,...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Kartingom, trčanjem, sportom,...Area_51 wrote:ima li iko ovdje da te narkomane istrijebi jednom za sva vremena
-
nezeljeni nadimak
_BosanaC wrote:Zvao sam muriju jednom u po bijela dana, po najvecoj guzvi, kada su trojica likova dosli sa bonzecima i bukvalno rastavljali helikopter, sjekli dio po dio. Naravno, policija nije dosla.
Ne cudi me vise nista...
Biznis, bolan, biznis
I nisu krivi narkosi, oni su najvece zrtve, vec dileri koji su preko tudje nesrece i propasti ugledni i postovani gradjani ove zemlje i njihovi zastitnici iz struktura vlasti. Ti narkosi su najnesretnija stvorenja.
-
Sir_Lancelot
KINESKI METOD je najbolji za čišćenje grada od gamadi.
- Troll_Happens
to je uradio vjerovatno neko od komsija kome su danonocna okupljanja narkomana isla preko glave... i konta da ce ih se tim metodama rjesiti.
zaista jadno a eto sutra mozda mu se budu u haustoru fixali...
zaista jadno a eto sutra mozda mu se budu u haustoru fixali...
-
_BosanaC
ImaNeelix wrote:kakvih komsija? nema stambenih zgrada u blizini.
Neki dan u po bijela dana, na po Grbavice, pored same ceste, prolaznici i auta pice a diler s musterijama zavrsava posao. Bez ikakvih problema, bez i malo stida, sakrivanja...
Nije mi samo jasno da ista patrola koja stoji na Vilsonovom i kontrolise vlasnike pasa ne moze pogledati sta im se desava iza ledja na, recimo, Masinskom fakultetu, gdje se isto tako rokaju po cijelu noc... Ili da nije mogla prosetati pored muzeja pa rastjerati iste, ili bar pohapsiti, jer ocito svi znaju sta se tu radi...
-
luciferino
kEN0 wrote:sliku sam nasao na newsima...
valjda se nece ljutiti sto sam je stavio ovdje..
SRAMOTA
Kada sam pročitala, nešto mi stade u grlu.
- uvjek dobar gost
.... Helikopter koji je u zadnjem ratu spasio više ljudi nego svi političari skupa... izgorio je kako vidim.... a sa njim i jedan dio istorije... jedan dio naše svijesti...
Bruka je mala riječ.... sramota još manja.... tuga je nekako optimalna.. riječ.. za naše stanje... za stanje grada.. koji sebe smatra glavnim gradom nečega...

Bruka je mala riječ.... sramota još manja.... tuga je nekako optimalna.. riječ.. za naše stanje... za stanje grada.. koji sebe smatra glavnim gradom nečega...