danas wrote:dawn_upon_dawn wrote:
probaladidn't like it
moved on
![]()
e jeste vi pickysta fali malo
kako ono bi -- friske djeteline sa ljulje
![]()
![]()
![]()
istegla sam ruke na ljulji
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
danas wrote:dawn_upon_dawn wrote:
probaladidn't like it
moved on
![]()
e jeste vi pickysta fali malo
kako ono bi -- friske djeteline sa ljulje
![]()
![]()
![]()
vidi njega sto odmah premotava na fast fwdbosmen wrote: Ne znam vala al kad omlitavi i nije nesto za ljubljenja, bilo to musko ili zensko![]()
![]()
![]()
posebno tudjubosmen wrote: Tako je, sve u svemu treba mladost iskoristiti![]()
kako svoju tako i tudju
strucna komisija je utvrdila i potvrdila vjerodostojnost i ispravnost pomenute svjedodzbebosmen wrote: Ja sam se na pocetku odmah izjasnio da nemam nista protiv toga![]()
![]()
![]()
Za to imam i svjedozbu![]()
ali nije za postiranja
![]()
![]()
bosmen wrote: Ipak je bilo bRez stele, bez obzira kako izgleda![]()
Djaba nekad i stela ako nisi sposoban z aposao
![]()
![]()
Zamisli jednog giganta koji se zaposli preko stele na mjesto ginekologa a nema prakse ( nevin ):lol:
![]()
![]()
that's what I'm talkin' aboutArslan wrote:eh ovako.. kad sam imao 18-19 godina, bio sam sa zenom od 35 godina..
mislim sta da vam kazem.. zena je bila velika gospodja, dama.. osjecao sam se sasvim normalno, nije mi fakat smetalo da uzivam i zivim sa njom, samo zato sto sam puno mladji od nje..
What he said...van Basten wrote:Opet se ograničavate, sputavate, pravite nekakve barijere bez potrebe. Ljubav je najjača kad joj ne zadajete ograničenja. Uostalom, od godina sa papira nekog momka/muškarca, mnogo su bitnije mentalne godine. Može on biti mlađi npr 8 godina od djevojke a da je zreliji od nje i obratno - može biti stariji i 15 godina a da je mentalno na nivou djeteta.
ne znam meni mojih 7 bilo dostadawn_upon_dawn wrote:that's what I'm talkin' aboutArslan wrote:eh ovako.. kad sam imao 18-19 godina, bio sam sa zenom od 35 godina..
mislim sta da vam kazem.. zena je bila velika gospodja, dama.. osjecao sam se sasvim normalno, nije mi fakat smetalo da uzivam i zivim sa njom, samo zato sto sam puno mladji od nje..ovo je razlika, i hrabrost
meni je 13 (ukupan raspon od najmladjeg do najstarijeg)...to 10 godina se odnosi na dvojicu u 2 mjeseca...prvi 79-o a poslije njega 69-oanais_nin wrote:![]()
auuuu ovo ovde sve laka kategorija
![]()
ja se sada osjecam malo pedofilski u retrospektu
cisto zato sto podledoh radoznalosti....
Lace, da te utjesim kod mene je taj raspon od najstarijih do najmladjeg dobih 18 godina![]()
sta ja znam, valjda ono jednom se zivi....
a ovo iz tasture jedne koja do prije 3 godine nije uzimala u obzir ni one '78 (ja sam'77)![]()
![]()
i sto sam vise pricala o tome to su mi se vise lijepili oni '84-'85 (zivota mi do tada nisam ni znala da "postoje" ta godista
![]()
![]()
)....uglavnom "oprobala" tu 7godisnju razliku
kontajuci tu ce biti manje komplikacija na krace staze, pa se zakomplikova pravo oba puta
imam osjecaj da su iz nekog razloga ove vucko generacije malo zaljubljivije prirode
tako da ih se nakon 2 pokusaja totalno pasam...
jer to za mene ne moze voditi necem ozbiljnom i dugorocnom, previse je cudno
![]()
isto tako mislim da 100 ljudi, 100 cudi, ne vidim zasto takve veze ne bi mogle frcerati ako to odgovara ljudima koji su u toj vezi....
suma sumarum, ja bih ocigledno radije bila bolnicarka nego babysitterka
koji je to sok bio za tvoj organizamLace wrote:meni je 13 (ukupan raspon od najmladjeg do najstarijeg)...to 10 godina se odnosi na dvojicu u 2 mjeseca...prvi 79-o a poslije njega 69-oanais_nin wrote:![]()
auuuu ovo ovde sve laka kategorija
![]()
ja se sada osjecam malo pedofilski u retrospektu
cisto zato sto podledoh radoznalosti....
Lace, da te utjesim kod mene je taj raspon od najstarijih do najmladjeg dobih 18 godina![]()
sta ja znam, valjda ono jednom se zivi....
a ovo iz tasture jedne koja do prije 3 godine nije uzimala u obzir ni one '78 (ja sam'77)![]()
![]()
i sto sam vise pricala o tome to su mi se vise lijepili oni '84-'85 (zivota mi do tada nisam ni znala da "postoje" ta godista
![]()
![]()
)....uglavnom "oprobala" tu 7godisnju razliku
kontajuci tu ce biti manje komplikacija na krace staze, pa se zakomplikova pravo oba puta
imam osjecaj da su iz nekog razloga ove vucko generacije malo zaljubljivije prirode
tako da ih se nakon 2 pokusaja totalno pasam...
jer to za mene ne moze voditi necem ozbiljnom i dugorocnom, previse je cudno
![]()
isto tako mislim da 100 ljudi, 100 cudi, ne vidim zasto takve veze ne bi mogle frcerati ako to odgovara ljudima koji su u toj vezi....
suma sumarum, ja bih ocigledno radije bila bolnicarka nego babysitterka
... da se ljubi strasno... aha... ahabosmen wrote:Nikad nije kasnozena21 wrote:nikad nisam bila s mladjim muskarcem, ne zato sto to odbijam, nego jednostavno zato sto nisam dosla u takvu situaciju ...
@TECH, vjerovao ili ne, ima i starijih od mene![]()
![]()
![]()
![]()
ps. mislim da je glupo postavljati te uslove... ono... mora biti mladji ili stariji... ljubav ne bira![]()
![]()
Bonnie-Clydova mala wrote:hehe...dobra temapodsjeti me na recenicu koju je neki dan Ivana Trump rekla kad su je pitali zasto hoda s mladim od sebe...kaze:
"Bolje bit' dadilja nego bolničarka"...eto zna Ivana šta priča
pa da, i friškije_ad.hoc na drugu_ wrote:Bonnie-Clydova mala wrote:hehe...dobra temapodsjeti me na recenicu koju je neki dan Ivana Trump rekla kad su je pitali zasto hoda s mladim od sebe...kaze:
"Bolje bit' dadilja nego bolničarka"...eto zna Ivana šta priča
Jest, jestne kazu dzaba da je mladje sladje.