Mladji decko i starija djevojka...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#51 Re: Mladji decko i starija djevojka...

Post by Bea_Trix »

danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
probala :D didn't like it :D moved on 8-) :D

e jeste vi picky :-) sta fali malo :oops: kako ono bi -- friske djeteline sa ljulje :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

istegla sam ruke na ljulji :D :lol: i osusila mi se usta dok sam mu citaja bajkice kad ga boji tiba :lol: :D bjez' ba, dever :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

:lol: :D auuuu ovo ovde sve laka kategorija :lol: :D ja se sada osjecam malo pedofilski u retrospektu :D cisto zato sto podledoh radoznalosti....

Lace, da te utjesim kod mene je taj raspon od najstarijih do najmladjeg dobih 18 godina :lol: :D sta ja znam, valjda ono jednom se zivi....

a ovo iz tasture jedne koja do prije 3 godine nije uzimala u obzir ni one '78 (ja sam'77) :lol: :lol: :lol: i sto sam vise pricala o tome to su mi se vise lijepili oni '84-'85 (zivota mi do tada nisam ni znala da "postoje" ta godista :lol: :lol: :lol:)....uglavnom "oprobala" tu 7godisnju razliku :D kontajuci tu ce biti manje komplikacija na krace staze, pa se zakomplikova pravo oba puta :oops: imam osjecaj da su iz nekog razloga ove vucko generacije malo zaljubljivije prirode :roll: tako da ih se nakon 2 pokusaja totalno pasam... :D jer to za mene ne moze voditi necem ozbiljnom i dugorocnom, previse je cudno :roll:

isto tako mislim da 100 ljudi, 100 cudi, ne vidim zasto takve veze ne bi mogle frcerati ako to odgovara ljudima koji su u toj vezi....

suma sumarum, ja bih ocigledno radije bila bolnicarka nego babysitterka :lol:
crnkica

Post by crnkica »

ma dajte,kao da su godine vazne :roll: vazno je da se ljubi 8-) :D
crnkica

Post by crnkica »

bosmen wrote:
crnkica wrote:ma dajte,kao da su godine vazne :roll: vazno je da se ljubi 8-) :D
Kuda najviše? :-) :-) :-)
ma gdje god stignes :D ko ne ljubi taj ne zivi 8-)
crnkica

Post by crnkica »

bosmen wrote:
crnkica wrote:
bosmen wrote: Kuda najviše? :-) :-) :-)
ma gdje god stignes :D ko ne ljubi taj ne zivi 8-)
Ne znam vala al kad omlitavi i nije nesto za ljubljenja, bilo to musko ili zensko :-) :-) :-) :D
pa dobro onda se mazite u stare dane,nece mu valjda i jezik omlitavit :lol: :roll: :roll: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote: Ne znam vala al kad omlitavi i nije nesto za ljubljenja, bilo to musko ili zensko :-) :-) :-) :D
vidi njega sto odmah premotava na fast fwd :lol: :lol: :lol: :D eh ali dok se ne omlitavi ima dana za ljubljenje :oops: i neke druge aktivnosti :lol: :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote: Tako je, sve u svemu treba mladost iskoristiti :D :D kako svoju tako i tudju :D
posebno tudju :lol: :D kao sto vidis sudeci po forumskom izjasnjavanju uvijek ima dosta onih koji preferiraju starke (i muskog i zenskog roda, i ne mislim na tene) :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote: Ja sam se na pocetku odmah izjasnio da nemam nista protiv toga :-) :-) :-)
Za to imam i svjedozbu :D :D ali nije za postiranja :-) :-) :-)
strucna komisija je utvrdila i potvrdila vjerodostojnost i ispravnost pomenute svjedodzbe :D tako da nema potrebe za postiranjem :D
samo kazu u danasnji vakat djaba ti i svjedocanstvo ako nemas shtele :D
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote: Ipak je bilo bRez stele, bez obzira kako izgleda :D :D Djaba nekad i stela ako nisi sposoban z aposao :-) :-) :-) Zamisli jednog giganta koji se zaposli preko stele na mjesto ginekologa a nema prakse ( nevin ):lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja zato rekoh "kazu" :D ne znam je li tako stvarno u praksi :D :lol:
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

eh ovako.. kad sam imao 18-19 godina, bio sam sa zenom od 35 godina..
mislim sta da vam kazem.. zena je bila velika gospodja, dama.. osjecao sam se sasvim normalno, nije mi fakat smetalo da uzivam i zivim sa njom, samo zato sto sam puno mladji od nje..
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Arslan wrote:eh ovako.. kad sam imao 18-19 godina, bio sam sa zenom od 35 godina..
mislim sta da vam kazem.. zena je bila velika gospodja, dama.. osjecao sam se sasvim normalno, nije mi fakat smetalo da uzivam i zivim sa njom, samo zato sto sam puno mladji od nje..
that's what I'm talkin' about :D ovo je razlika, i hrabrost :D
Aorta

Post by Aorta »

van Basten wrote:Opet se ograničavate, sputavate, pravite nekakve barijere bez potrebe. Ljubav je najjača kad joj ne zadajete ograničenja. Uostalom, od godina sa papira nekog momka/muškarca, mnogo su bitnije mentalne godine. Može on biti mlađi npr 8 godina od djevojke a da je zreliji od nje i obratno - može biti stariji i 15 godina a da je mentalno na nivou djeteta.
What he said...
anais_nin

Post by anais_nin »

dawn_upon_dawn wrote:
Arslan wrote:eh ovako.. kad sam imao 18-19 godina, bio sam sa zenom od 35 godina..
that's what I'm talkin' about :D ovo je razlika, i hrabrost :D
ne znam meni mojih 7 bilo dosta :D ja mladje ne oprobavala :D osim ako me kakav ne "prevari" :lol: :lol: :lol:
Lace

Post by Lace »

anais_nin wrote::lol: :D auuuu ovo ovde sve laka kategorija :lol: :D ja se sada osjecam malo pedofilski u retrospektu :D cisto zato sto podledoh radoznalosti....

Lace, da te utjesim kod mene je taj raspon od najstarijih do najmladjeg dobih 18 godina :lol: :D sta ja znam, valjda ono jednom se zivi....

a ovo iz tasture jedne koja do prije 3 godine nije uzimala u obzir ni one '78 (ja sam'77) :lol: :lol: :lol: i sto sam vise pricala o tome to su mi se vise lijepili oni '84-'85 (zivota mi do tada nisam ni znala da "postoje" ta godista :lol: :lol: :lol:)....uglavnom "oprobala" tu 7godisnju razliku :D kontajuci tu ce biti manje komplikacija na krace staze, pa se zakomplikova pravo oba puta :oops: imam osjecaj da su iz nekog razloga ove vucko generacije malo zaljubljivije prirode :roll: tako da ih se nakon 2 pokusaja totalno pasam... :D jer to za mene ne moze voditi necem ozbiljnom i dugorocnom, previse je cudno :roll:

isto tako mislim da 100 ljudi, 100 cudi, ne vidim zasto takve veze ne bi mogle frcerati ako to odgovara ljudima koji su u toj vezi....

meni je 13 (ukupan raspon od najmladjeg do najstarijeg)...to 10 godina se odnosi na dvojicu u 2 mjeseca...prvi 79-o a poslije njega 69-o :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Lace wrote:
anais_nin wrote::lol: :D auuuu ovo ovde sve laka kategorija :lol: :D ja se sada osjecam malo pedofilski u retrospektu :D cisto zato sto podledoh radoznalosti....

meni je 13 (ukupan raspon od najmladjeg do najstarijeg)...to 10 godina se odnosi na dvojicu u 2 mjeseca...prvi 79-o a poslije njega 69-o :D
koji je to sok bio za tvoj organizam :oops: :D
zena21

Post by zena21 »

nikad nisam bila s mladjim muskarcem :roll:, ne zato sto to odbijam, nego jednostavno zato sto nisam dosla u takvu situaciju ...

@TECH, vjerovao ili ne, ima i starijih od mene :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. mislim da je glupo postavljati te uslove... ono... mora biti mladji ili stariji... ljubav ne bira 8-)
*mima*

Post by *mima* »

O kakvom shoku je rijec?
zena21

Post by zena21 »

bosmen wrote:
zena21 wrote:nikad nisam bila s mladjim muskarcem :roll:, ne zato sto to odbijam, nego jednostavno zato sto nisam dosla u takvu situaciju ...

@TECH, vjerovao ili ne, ima i starijih od mene :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. mislim da je glupo postavljati te uslove... ono... mora biti mladji ili stariji... ljubav ne bira 8-)
Nikad nije kasno :-) :-) :-)
... da se ljubi strasno... aha... aha :lol: :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

veca_sa wrote:a 7 godina razlike, jel to puno
jes to naso kakvu starku :? :lol: :lol: :lol:

ps. nije puno 8-)
zena21

Post by zena21 »

veca_sa wrote:
zena21 wrote:
veca_sa wrote:a 7 godina razlike, jel to puno
jes to naso kakvu starku :? :lol: :lol: :lol:

ps. nije puno 8-)
nisam naso, samo pitam nako :-) :-)
a, trazis li :oops: :lol: :lol: :lol:
irfan2

Post by irfan2 »

bio sam sa djevojkom starijom 3 godine ....nije se dalo primjetiti :D ..i super je funkcionisalo ... al nekako mi se ne da sa ovim mladjima, skoro uvijek je bilo bare-bare ili ona malko starija ...ko zna zasto :-) :D
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

hehe...dobra tema :-) podsjeti me na recenicu koju je neki dan Ivana Trump rekla kad su je pitali zasto hoda s mladim od sebe...kaze:
"Bolje bit' dadilja nego bolničarka"...eto zna Ivana šta priča :D
_ad.hoc na drugu_

Post by _ad.hoc na drugu_ »

Bonnie-Clydova mala wrote:hehe...dobra tema :-) podsjeti me na recenicu koju je neki dan Ivana Trump rekla kad su je pitali zasto hoda s mladim od sebe...kaze:

Jest, jest :) ne kazu dzaba da je mladje sladje.
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

_ad.hoc na drugu_ wrote:
Bonnie-Clydova mala wrote:hehe...dobra tema :-) podsjeti me na recenicu koju je neki dan Ivana Trump rekla kad su je pitali zasto hoda s mladim od sebe...kaze:

Jest, jest :) ne kazu dzaba da je mladje sladje.
pa da, i friškije :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Ako ne mozete da se odlucite, onda je treba postupiti kao jedna moja prijateljica: zvanicno fura godinama sa frajerom koji je mladji od nje 7 godina, a svalera se nezvanicno sa frajerom koji je od nje stariji 5 godina.I svi su zadovoljni i sretni.Pitao sam je sto tako, kaze, za malog moram sve stvari zavrsavati, dosadilo mi da dadiljam, malo, malo eto ga, kaze nikakva mi plata, naletio je stariji pun sarma koji me nimalo ne opterecuje, ne moram se brinuti za njega i ne trazi da prekinem sa ovim mladjim, nije mu neka konkurencija, nije valjda tip ljubomoran.Mladji opet vjerovatno dobije prostora da skupi vise iskustva u kontaktu sa okolinom dok je ona sa starijim i tako su svi zadovoljni.Pitao sam je sta ce ako mladji otkrije, onda kaze, nacu kakvog drugog, to mi nije nikada bio problem.
Ja sam se bas iznenadio ovom pricom kada sam je cuo od nje, zena "djeluje" u opsegu od 12 godina, a vidio sam i mladjeg i starijeg, nista im ne fali.A ni ona nije nimalo bezveze.
Post Reply