Nisam Harisa ni pomeno niti me zanima...a nisam ni skonto u sta se to "zaklinja"...ovo za i protiv...BTW zasto mislis da su ovakva "sijela" stetna...bilo je ovakvih "sijela" po svijetu kolko hoces a tebi bas ovo zasmetalo gdje su bili reis i Bakir...bilo je i kod tebe tamo...i ne rece sta te ovde najvise sekira....opusti se covjece islam u BiH postoji i ne mozes ti tu nista...ne sekiraj se dzaba...Fair Life wrote:U svakom slucaju...DiplomataSaSela wrote:Fair...sta tebi ovde najvise smeta...je li sto se
pravi dzamija...sto su u otisli reis i Bakir...ili ti kao i obicno smeta sve sto
ima veze sa islamom....bili se isto ovako nerviro da je umjesto Bakira tamo
bio recimo Sefer...
Takva sijela su na stetu onoga u sta se Haris "zaklinja".
Deklarativno je za, a svime sto cini je... protiv.
Ceta mala... ali odabrana
- DiplomataSaSela
- Fair Life
Nek' nisi... ja cu.DiplomataSaSela wrote:...
Nisam Harisa ni pomeno niti me zanima...
...
"- Ovo je samo kulminacija jednog procesa, mogu biti u krivu i prihvatam to,
koji je počeo sa padom ustavnih reformi. Ako postoji jedna adresa na koju
se odgovornost može isporučiti, onda je to Haris Silajdžić..."
http://www.startbih.info/Default.asp?broj=221&ID=169
-
mostarac
Kad vidim Harisa i Reisa skupa znam da je nesto odmah na stetu svih nas, kad im se jos pridruzi i bakir izetbegovic vec me pocinje hvatat jeza, a ako bi im jos dodali Fahru Radoncica i Safeta Orucevica bosnjacka osovina zla i bal vampira bi bili potpuni.
-
luciferino
Ti si fakat presmiješan. Sad biva ti "nama" ko vraćaš za prašćića, pa udri po Titu. Ma koga briga? Evo da ti pomognem malo. Mi smo uzgojili i najveću bijelu ljubičicu na Balkanu. Sljedeći put napiši to.seldzuk wrote:Kako li je taj mladoliko izgledaoseldzuk wrote:A šta drugo mogu govoriti djeca čiji su roditelji kao Dan mladosti slavili rođendan čovjeka kojem je '45. već bilo 53 godine.
- Bosanac sa dna kace
pravilno je praščićseldzuk wrote:Ćaća ti prašćić.
- cHupjahalic@
ima jos jedan sinonim: gica.mostarac wrote:ne no krmče bogumiBosanac sa dna kace wrote:pravilno je praščićseldzuk wrote:Ćaća ti prašćić.
(odoh ja, a vi supljarite