raif preko one stvari, niDJe veze
Tange dobile kokurenciju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
HiBreeD
Neko gore vec rece, naci ce ovaj ulozak mjesto u zenskom ormaru, kao sto su to svojevremeno ucinila i tango gace, a masa je bila protiv njih...al zato ja nisam...hihihi
Nego da ne otvaram novu temu, evo novog izuma za djevojke, zene, hanume...sljedece sto ocekujem su letece cipele sa siljcima sa strane za sve nepozeljne udvarace...hihihi
REVOLUCIJA Otkriće koje će usrećiti brojne žene u trenu mijenja visinu potpetice
Poluautomatska štikla stigla u trgovine
Izgleda da je došao kraj patnjama svih dama koje se zbog prirode posla moraju svakodnevno mučiti u cipelama s visokim potpeticama ili ih nositi u torbi kako bi u određenom trenutku udobnu obuću s niskom potpeticom zamijenile elegantnim salonkama.
Inspirirani gotovo histeričnim ritmom današnje zaposlene žene, brat i sestra David i Lauren Hendel došli su na ideju kreirati cipele s magičnom potpeticom koja se jednostavnim potezom iz visoke pretvara u nisku.
Pomična peta tako se jednostavnim pokretom pretvara od niske (2,5 cm) u visoku od nemalih 8,5 centimetara. Nove ženske cipele već su u prodaji diljem Velike Britanije u trgovinama pod imenom “Camileon Heels”.
– Prvi put zahvaljujući našem izumu moguće je istom cipelom kombinirati modu, ugodu i zadovoljstvo – objašnjava Lauren Hendel, koja priznaje da je inicijalnu ideju za revolucionarnu cipelu dobila od brata Davida, po zanimanju radiologa.
David je za svoje cipele sa sklopivom petom inspiraciju pak dobio, prema vlastitu priznanju, gledajući kako mnoge Njujorčanke jure ulicama u “patkastoj” obući, da bi ih po dolasku na radno mjesto zamijenile elegantnim cipelama s visokom potpeticom.
Nego da ne otvaram novu temu, evo novog izuma za djevojke, zene, hanume...sljedece sto ocekujem su letece cipele sa siljcima sa strane za sve nepozeljne udvarace...hihihi
REVOLUCIJA Otkriće koje će usrećiti brojne žene u trenu mijenja visinu potpetice
Izgleda da je došao kraj patnjama svih dama koje se zbog prirode posla moraju svakodnevno mučiti u cipelama s visokim potpeticama ili ih nositi u torbi kako bi u određenom trenutku udobnu obuću s niskom potpeticom zamijenile elegantnim salonkama.
Inspirirani gotovo histeričnim ritmom današnje zaposlene žene, brat i sestra David i Lauren Hendel došli su na ideju kreirati cipele s magičnom potpeticom koja se jednostavnim potezom iz visoke pretvara u nisku.
Pomična peta tako se jednostavnim pokretom pretvara od niske (2,5 cm) u visoku od nemalih 8,5 centimetara. Nove ženske cipele već su u prodaji diljem Velike Britanije u trgovinama pod imenom “Camileon Heels”.
– Prvi put zahvaljujući našem izumu moguće je istom cipelom kombinirati modu, ugodu i zadovoljstvo – objašnjava Lauren Hendel, koja priznaje da je inicijalnu ideju za revolucionarnu cipelu dobila od brata Davida, po zanimanju radiologa.
David je za svoje cipele sa sklopivom petom inspiraciju pak dobio, prema vlastitu priznanju, gledajući kako mnoge Njujorčanke jure ulicama u “patkastoj” obući, da bi ih po dolasku na radno mjesto zamijenile elegantnim cipelama s visokom potpeticom.
-
*mima*
HiBreeD wrote:Neko gore vec rece, naci ce ovaj ulozak mjesto u zenskom ormaru, kao sto su to svojevremeno ucinila i tango gace, a masa je bila protiv njih...al zato ja nisam...hihihi
- Bumbar
tech10 wrote:Poslije duzeg naucno-istrazivackog i inovatorskog rada dosao sam na ideju kako da pomognem nasim forumashicama dok se ovaj zanimljiv proizvod ne nadje u siroj prodaji.
Sve sto je potrebno je da od vase mame posudite, ili ako vec same posjedujete, rajf za kosu. Kada ga drzite na glavi potrebno je da ga skinete, zarotirate 180 oko horizontalne ose i 90 stepeni oko vertikalne ose i aplicirate ga na donje pukotine.
Kada se nadjete u situaciji da ga skidate, vratite ga na glavu tako da vam kosa nece upadati u oci i usta dok ste na koljenima ili se nalazite u raznim klececim, cucecim, kucecim i nagetim pozama.
Sva autorska prava zadrzana.![]()
sss druge strane...za razliku od C - string...ovo visestruko prakticno
- tech10
Tvoj komentar sa jednog drugog foruma:_sa_ wrote: a kad to i gdje???![]()
![]()
zna se sta su tange a sta su string gace iliti pertla ili raif preko one stvari.
tech,tech, slabo ti to kopcas
"a svi koji imaju onu zensku stvar u gacama znaju da se ovaj "kostim" moze nositi koliko i pertla, masakr picica i supka
zivjeli vi meni"
-
_sa_
da tech, u pitanju nisu bile tange vec obicna PERTLA od bikini zone do supka.tech10 wrote:Tvoj komentar sa jednog drugog foruma:_sa_ wrote: a kad to i gdje???![]()
![]()
zna se sta su tange a sta su string gace iliti pertla ili raif preko one stvari.
tech,tech, slabo ti to kopcas
"a svi koji imaju onu zensku stvar u gacama znaju da se ovaj "kostim" moze nositi koliko i pertla, masakr picica i supka
zivjeli vi meni"
sjecam se odlicno i slike i svog komentara, valjda ja bolje od tebe znam sta su tange
-
KeepItSimplE
samotrinaesti wrote:dobre su samo ako ti je ovakvo i tijelolijepe moje plitke pamucne boxerice
najudobnije i jer super izgledaju,dragi mi se ne buni kako mi stoje,
znaci to je najbitnije da se njemu svidja moje tijelo i donji ves
bih se slozila s tobom da djevojke i zene nuzno moraju imati manekenske
proporcije,da bi nosile ovakvo nesto..poput ovog modela na fotografiji,jer
ima raznih tjelesnih konstrukcija i kilaza i ne treba se voditi fotografijama,
nego nositi ono u cemu se ti osjecas lijepo.
Htjela sam postaviti istu fotku,s tim da su u pitanju muske boxerice,pa me
zanima da li bi jednako prokomentarisao da takvo nesto mogu nositi samo
oni,koji imaju tijelo kao kod manekena.
Usput,drago mi je ako su ti se svidjele.
-
FFK as Lucy01
Ne bi' ovo obukla....nema para
Ako vec hocu da nosim nesto gdje ne zelim da se vide "underpants" ondaK lijepo nosim ili svilene bokserice ili nikakve gacerone
....
Da vidim koliko bi muskaraca radi mene nosilo spagatu u paksu
Ako vec hocu da nosim nesto gdje ne zelim da se vide "underpants" ondaK lijepo nosim ili svilene bokserice ili nikakve gacerone
Da vidim koliko bi muskaraca radi mene nosilo spagatu u paksu
-
FFK as Lucy01
Ja bih ovdje odma' Stojana s bichem zvalatech10 wrote:Tu smo ako se treba zrtvovati.![]()
-
KeepItSimplE
-
KeepItSimplE
a ovaj bezbel krenuo na solarij,pa da mu ne ostanu linije
,nisu tange za svako musko ipak

- Lafo Sarajka
Jel mu se to ojela guzaKeepItSimplE wrote:a ovaj bezbel krenuo na solarij,pa da mu ne ostanu linije,nisu tange za svako musko ipak
![]()
- Lafo Sarajka
Jojtech10 wrote:Poslije duzeg naucno-istrazivackog i inovatorskog rada dosao sam na ideju kako da pomognem nasim forumashicama dok se ovaj zanimljiv proizvod ne nadje u siroj prodaji.
Sve sto je potrebno je da od vase mame posudite, ili ako vec same posjedujete, rajf za kosu. Kada ga drzite na glavi potrebno je da ga skinete, zarotirate 180 oko horizontalne ose i 90 stepeni oko vertikalne ose i aplicirate ga na donje pukotine.
Kada se nadjete u situaciji da ga skidate, vratite ga na glavu tako da vam kosa nece upadati u oci i usta dok ste na koljenima ili se nalazite u raznim klececim, cucecim, kucecim i nagetim pozama.
Sva autorska prava zadrzana.![]()