Tange dobile kokurenciju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sulesavic
#1 Tange dobile kokurenciju
Tange su dobile konkurenciju!
Tange, vjerovatno najseksipilniji komad odjeæe koji ¾ena mo¾e nositi prema mi¹ljenju mu¹karaca diljem svijeta, dobile su konkurenciju – jo¹ manji komad odjeæe poznat u svijetu kao C - string.
Ako smo ikad mislili da se ne mo¾e pojaviti ne¹to minijaturnije od tangi – prevarili smo se. Nove mini tangice imaju prednji, malo ¹iri dio, koji pokriva intimne dijelove, dok je zadnji dio napravljen od malo èvr¹æe ¾ice kako bi mogle fino “stajati”.
Proizvoðaèi mini tangica preporuèuju da se nose ispod uske i pripijene odjeæe, a malo hrabrije ¾ene i one koje ne ¾ele da imaju linije od bikinija nakon sunèanja, mogu ih nositi i na pla¾u.
Koliko su zapravo mini tangice udobne, veæ je upitno, ali nema sumnje da æe zagolicati ma¹tu, kako mu¹karaca, tako i ¾ena.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070603016
Sky is the limit!
Tange, vjerovatno najseksipilniji komad odjeæe koji ¾ena mo¾e nositi prema mi¹ljenju mu¹karaca diljem svijeta, dobile su konkurenciju – jo¹ manji komad odjeæe poznat u svijetu kao C - string.
Ako smo ikad mislili da se ne mo¾e pojaviti ne¹to minijaturnije od tangi – prevarili smo se. Nove mini tangice imaju prednji, malo ¹iri dio, koji pokriva intimne dijelove, dok je zadnji dio napravljen od malo èvr¹æe ¾ice kako bi mogle fino “stajati”.
Proizvoðaèi mini tangica preporuèuju da se nose ispod uske i pripijene odjeæe, a malo hrabrije ¾ene i one koje ne ¾ele da imaju linije od bikinija nakon sunèanja, mogu ih nositi i na pla¾u.
Koliko su zapravo mini tangice udobne, veæ je upitno, ali nema sumnje da æe zagolicati ma¹tu, kako mu¹karaca, tako i ¾ena.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070603016
Sky is the limit!
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
dobro... a zasto jednostavno ne prestanu nositi gacice i rijesen problem

mislim, za ljude 21. stoljeca
uzasno nam puno "uvertire" treba da kazemo kako bismo najradije hodali -- bez gaca 
koja je svrha ovoga
:D

mislim, za ljude 21. stoljeca
koja je svrha ovoga

- van Basten
Dočekane su na nož ako se sjećam, isto kao što će i ovo biti dočekano, ali za deset godina vidjet ćemo kakav im je uspjeh. Kao i kod tangi, krajnji korisnici (žene) će odrediti da li će im to naći mjesta u ormarima ili ne.
Gledajući kuda ide ovaj svijet, očekujem da proizvođač ovoga u roku godinu dana postane milijarder.
Gledajući kuda ide ovaj svijet, očekujem da proizvođač ovoga u roku godinu dana postane milijarder.
-
mamica papucarka
pokusavam skontat kako se ono drzi na guzi 
- PasoDzigera007
meni ovo pravo dobro
kad hoces trebu da taslacis,samo jedan rad ruke hop i stringic napolju
,salu na stranu ovo je samo za one drolje po ulicama kao i tange sto su,meni se dopadaju hot-pans,jer su pravo izazovne bolje i od tangi i od ovog sad nazovi uloska 
- Anka
Inače ne kapiram cure koje na plažu dolaze u tangama, pa još ako su u toplesu, ne razumem taj egzibicionizam, ajde lepo curice na nudističku plažu, pa skini i taj mikroskopski komadić materijala....ali, ovo, ovo je stvarno degutantno.
A da bi ovako stajalo ovo čudo, mora da ima žičanu konstrukciju, garant je extra udobno za nošenje...
Radost za hemoroide !
A da bi ovako stajalo ovo čudo, mora da ima žičanu konstrukciju, garant je extra udobno za nošenje...
Radost za hemoroide !
-
bhsephiroth
hmm... :/
volio bi bas da znam da li ljudi zaboravljaju smisao gacica ^^ ili ga jednostavno ignorisu...ccc
ali nema smisla o tome diskusiju voditi, nekako, nek svak radi sta god hoce, ionako ima budala hodaju goli po svjetu, kod nas makar ljudi imaju jos uvjek "malo" obraza, naravno samo sto se toga tice
volio bi bas da znam da li ljudi zaboravljaju smisao gacica ^^ ili ga jednostavno ignorisu...ccc
ali nema smisla o tome diskusiju voditi, nekako, nek svak radi sta god hoce, ionako ima budala hodaju goli po svjetu, kod nas makar ljudi imaju jos uvjek "malo" obraza, naravno samo sto se toga tice
-
sulesavic
Sramota me je govoriti, ali de¹avalo mi se da nekad jedva stignem do WC-a i da se tamo zapetljam...Zhaba wrote:kakva ba prednostsulesavic wrote:Pazi, mo¾da je to i prednostZhaba wrote:nema sanse da to nosimpa da me bude strah da "padne"
![]()
![]()
-
Zhaba
sta ba zapetljati??? i to da cujemsulesavic wrote:Sramota me je govoriti, ali dešavalo mi se da nekad jedva stignem do WC-a i da se tamo zapetljam...Zhaba wrote:kakva ba prednostsulesavic wrote: Pazi, možda je to i prednost![]()
![]()
-
sulesavic
Otkopèaj kai¹, prije toga razgrni hrpu odjeæe na sebi (zima je), uzmi u obzir da su kafanski WC-i pravljeni za Snje¾anu i 7 patuljaka, otkopèaj dugmad na farmerkama (ako nosi¹ dugo one sa ¹licem, pa poène¹ one s dugmadima, desit æe ti se belaj), moguæe je da ima¹ i duge gaæe ili ¹trample - jo¹ jedan problem vi¹e, upada ti jedan kraj kai¹a u sve to, poku¹ava¹ ga skloniti trzanjem ramenima, opaljuje¹ neèim u zid, javlja se bol, hvata¹ se za glavu, javlja se on, tra¾i¹ ga drugom rukom i pri tome pu¹ta¹ farmerke, ¹trample, gaæe. Malo si i pijan, koordinacija pokreta je oslabljena. Razmi¹lja¹ da batali¹ sve to i da se pravi¹ lud ¹to ti je mokro ispod stolice.Zhaba wrote:sta ba zapetljati??? i to da cujemsulesavic wrote:Sramota me je govoriti, ali de¹avalo mi se da nekad jedva stignem do WC-a i da se tamo zapetljam...Zhaba wrote: kakva ba prednost![]()
![]()
![]()
![]()
a bolje nista nostit nego ovo cudo