IstinaSaraswati wrote:Haj, nemoj lagat, svi znamo da ti je okacen na ulaznim vratimaSogan wrote:hvala na prakticnom savjetu ali nisam sklon idolopoklonstvu, a kamo li forsiranju njemu adekvatne ikonografije u interijeru zivotnog i radnog prostora...valterbranisarajevo wrote: Pa onda ga zalijepi sebi na vrata od sobe pa ga gledaj stalno..
ali kad bi vec iz nekog razloga okacio Homera na zid bio bi zadovoljan saznanjem da sam intelektualno ipak evoluirao u odnosu na dane kad sam isao u osnovnu i srednju skolu gdje me je svakodnevno pratio pogled druga Tita, strateski okacen iznad table... ako nista, znao bih da sam u medjuvremenu prikupio trunak samopostovanja, samopouzdanja i integriteta...:lol::lol::lol:
AKCIJA, zalijepi svog heroja :)
-
Sogan
-
zmijaIzmaj
eto..reci jos adresu pa da valter dodje i prelijepi sa titom homera

-
Sogan
impliciras mi proturijecnosti iz kojih se tesko mogu izvuciSaraswati wrote:Nesto kao, cilj opravdava sredstvo?Sogan wrote:Istinaali na strani vrata prema stubistu
vise kao poruka slucajnim prolaznicima i putnicima namjernicima
![]()
![]()
Aha, to te onda diskvalificira kao idolopoklonika![]()
![]()
@ZiZ, kad bi mi tako okrutno vandalizovao vrata, nebi Valtera cijeli Geteborg odbranio!
uh, odadoh i carsiju
-
Leonid Breznjev

Samo je jedan Baltazar!
- chinese_water
I to... bracnu ustanovuSogan wrote:Za ovog idola nije dovoljna ulicaSaraswati wrote:Cuj ovog idolachinese_water wrote:Iznajmljujem mozdane celije ...![]()
![]()
@Sog, nista ja ne impliciram, samo konstatujem![]()
on zasluzuje ustanovu
![]()
- valterbranisarajevo
Sogan wrote:impliciras mi proturijecnosti iz kojih se tesko mogu izvuciSaraswati wrote:Nesto kao, cilj opravdava sredstvo?Sogan wrote:Istinaali na strani vrata prema stubistu
vise kao poruka slucajnim prolaznicima i putnicima namjernicima
![]()
![]()
Aha, to te onda diskvalificira kao idolopoklonika![]()
![]()
i zato cu samo reci: "Saro, it takes two to lie. One to lie and one to listen"
@ZiZ, kad bi mi tako okrutno vandalizovao vrata, nebi Valtera cijeli Geteborg odbranio!
uh, odadoh i carsiju![]()
Isto kao što tebe ne bi čitavo Sarajevo kada bi pokušao zalijepiti Homera na natpis u Titovoj ulici(doduše većina te ne bi ni branila)
btw moju ulicu bih veoma rado preimenovao u ulicu Josemity Sama. jer inače i pored najbolje volje nisam uspio saznati ko je taj lik u čijoj ulici živim..
Ajd zdravo Karl Gustave XXXXXLLIII