Ja predlazem da sa ovom akcijom krenemo i na forumu Sarajevo-X.COM, a u prilog tome, prvi ljepi svog heroja i dajem novo ime Titovoj ulici:
Bulevar PINOKIJA
Hajdemo, da vidimo ko sve ima svog heroja

NE DIRAJ MI SABANOVU ULICU!!!!Dedda wrote:Ej ljudi, nakon sto su Radikali iz Srbije izljepili Beograd slikama Ratka Mladica, u Srbiji je na par mjesta pocela akcija parodije na ovaj cin, pod nazivom Zalepi svog heroja, kako na ulici tako i na forumima.
Ja predlazem da sa ovom akcijom krenemo i na forumu Sarajevo-X.COM, a u prilog tome, prvi ljepi svog heroja i dajem novo ime Titovoj ulici:
Bulevar PINOKIJA
Hajdemo, da vidimo ko sve ima svog heroja

pa sta alf, ja i pinokio imamo zajednicko....a nije veliko sgtopaloMinnela wrote:ovaj put zaista ne kontampitt wrote:mino...opet na moj rachun jel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..i produzi dalje od Alfa
![]()
,prva sam se sjetila
![]()
p.s. je li to i on zivi u Pittsburgh- u![]()
..znala sam da ipak negdje zaista postoji
![]()
pitt wrote:pa sta alf, ja i pinokio imamo zajednicko....a nije veliko sgtopaloMinnela wrote:ovaj put zaista ne kontampitt wrote:mino...opet na moj rachun jel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,prva sam se sjetila
![]()
![]()
:D:D
i u toj kategoriji fur-ball i woody vodeSaian wrote:pitt wrote:pa sta alf, ja i pinokio imamo zajednicko....a nije veliko sgtopaloMinnela wrote:ovaj put zaista ne kontam![]()
![]()
,prva sam se sjetila
![]()
![]()
:D:D
sva trojica lutate samo po mozhdanim arealima forumashica![]()
![]()
Definitivno!!Neelix wrote:
e vidis, meni je Homer daleko drazi od Tita,valterbranisarajevo wrote:Fakat što preko Titove !![]()
Oni to lijepe u znak protesta što neki žele da se taj bulevar zove po Mladiću!
Ovo mi nije ni malo simpatično.
Minno.ba, to su oni u trenduMinnela wrote:Abu FEED el-Castro wrote:Definitivno!!Neelix wrote:
![]()
![]()
![]()
opaaaa
![]()
i muskarci jedni drugima salju poljupce
![]()
![]()
![]()