Miss republike srpske

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

onaaaaa

Post by onaaaaa »

Sta cekas :D
amrino

Post by amrino »

Da prostite...jel probrana ova nasa- federalna missica?! :? :D
Ako jes- haj nek neko metne sliku da je vidjamo...
tech10

Post by tech10 »

onaaaaa wrote:Sta cekas :D
Previsok. :D
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Ne daj Boze da ona prodje dalje...da nam bruka Jednu i Jedinu....ne mRe to tako..dosta nam je ofiraze :lol: :lol: :lol: :lol:
branimir_s

Post by branimir_s »

onaaaaa wrote:Nismo znala da su na ovom forumu svi ljepotani i ljepotice..
Svi pravilno gradjeni..
Niko nema kg viska ili manje..
niko nije previsok prenizak itd :-?
Ali niko od tih "ljepotana i ljepotica" se nije prijavio na ovo takmicenje.
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Mozda zato sto si ti ljudi zadovoljni sobom i nije im potrebna validacija nekih trecih stranki, i nisu tako ocajani da im se dupe prikazuje na svim mogucim medijima?
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Baby Jane wrote:Mozda zato sto si ti ljudi zadovoljni sobom i nije im potrebna validacija nekih trecih stranki, i nisu tako ocajani da im se dupe prikazuje na svim mogucim medijima?
Uvijek su postojali neki opsteprihvaceni ideali ljepote, pa je tako u '50-im i '60-im idealna ljepotica bila MM, koja bi za danasnje uslove bila debela. Moda se mijenja, ono sto je bilo lijepo pedestih, vise nije.

Niko za ovu curu nije rekao (bar ja nisam procitala) da nije za missice zato sto je Srpkinja, vec zato sto je debela (sto se vidi iz prilozenog; dupla brada). A o ukusima se ne raspravlja....mozda neki vole i debele, mozda ona voli sebe ovakva kakva jeste i lijepo je to..
Samo brate...miss.....came on

A to sto je u nama duboko nacionalsisticki gen i sto u svemu vidimo nacionalizam i mrznju iz nacionalnih razloga....je nase prokletstvo i nasa tuga, s kojom na zalost moramo da zivimo i protiv koje treba da se borimo.
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Lucy01 wrote:
Baby Jane wrote:Mozda zato sto si ti ljudi zadovoljni sobom i nije im potrebna validacija nekih trecih stranki, i nisu tako ocajani da im se dupe prikazuje na svim mogucim medijima?
Uvijek su postojali neki opsteprihvaceni ideali ljepote, pa je tako u '50-im i '60-im idealna ljepotica bila MM, koja bi za danasnje uslove bila debela. Moda se mijenja, ono sto je bilo lijepo pedestih, vise nije.

Niko za ovu curu nije rekao (bar ja nisam procitala) da nije za missice zato sto je Srpkinja, vec zato sto je debela (sto se vidi iz prilozenog; dupla brada). A o ukusima se ne raspravlja....mozda neki vole i debele, mozda ona voli sebe ovakva kakva jeste i lijepo je to..
Samo brate...miss.....came on

A to sto je u nama duboko nacionalsisticki gen i sto u svemu vidimo nacionalizam i mrznju iz nacionalnih razloga....je nase prokletstvo i nasa tuga, s kojom na zalost moramo da zivimo i protiv koje treba da se borimo.
A jel' bre, zakaj ti sad citiras moj post? Nadam se da je greska, jer ako kazes da si moj post shvatila kao neku insinuaciju da je izabrana zato sto je Srpkinja, moracu da ti se nasmijem, jer kao prvo, ona je misica RS-a. Sanse su da ce prije biti iz reda tzv. "srpskog naroda"...i tu ne treba nikakva insinuacija, a i da treba, to nema nikakve veze sa napisanim postom. Kao drugo, ja sam rekla zasto oni malo ljepsi NE ZELE da ucestvuju u ovakvom cirkusu. :-)..i ne ja nisam rekla da nije za Miss zato sto je debela, vec zato sto je cura prosjecne ljepote. Ima Bosna i ljepsih
Hantraga

Post by Hantraga »

Nema ona nikakve sanse. Ako se bude glasalo ko na Eurosongu, Srbija ce pobjediti na Miss svijeta... :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Baby Jane wrote: A jel' bre, zakaj ti sad citiras moj post? Nadam se da je greska, jer ako kazes da si moj post shvatila kao neku insinuaciju da je izabrana zato sto je Srpkinja, moracu da ti se nasmijem, jer kao prvo, ona je misica RS-a. Sanse su da ce prije biti iz reda tzv. "srpskog naroda"...i tu ne treba nikakva insinuacija, a i da treba, to nema nikakve veze sa napisanim postom. Kao drugo, ja sam rekla zasto oni malo ljepsi NE ZELE da ucestvuju u ovakvom cirkusu. :-)..i ne ja nisam rekla da nije za Miss zato sto je debela, vec zato sto je cura prosjecne ljepote. Ima Bosna i ljepsih
Ja mislim da si ti malo loncice polupala, al haj' nejse :D...nemam ti kad objasnjavat zasto i gdje si profulala poentu 8-)
Hakala

Post by Hakala »

ova djevojka ima veliki komercijalni potencijal,za firme poput Lijanovica
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Hakala wrote:ova djevojka ima veliki komercijalni potencijal,za firme poput Lijanovica
Pa i to je angazman..bitno je da se radi.. :D
vjeverica.nada

Post by vjeverica.nada »

amrino wrote:Da prostite...jel probrana ova nasa- federalna missica?! :? :D
Ako jes- haj nek neko metne sliku da je vidjamo...
Image

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 26&meni=22
amrino

Post by amrino »

Džulijana Alić: Majstor za sjeckani burek

:D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

misica je stvarno čudna

ali možel još slika... bez zumanja glavuše :roll:
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Koliko se meni cini, ova desno od nje je puno ljepsa...
KeepItSimplE

Post by KeepItSimplE »

miss genocidne tvorevine :lol:
Post Reply