Miss republike srpske
Moderator: anex
-
branimir_s
Ali niko od tih "ljepotana i ljepotica" se nije prijavio na ovo takmicenje.onaaaaa wrote:Nismo znala da su na ovom forumu svi ljepotani i ljepotice..
Svi pravilno gradjeni..
Niko nema kg viska ili manje..
niko nije previsok prenizak itd
-
FFK as Lucy01
Uvijek su postojali neki opsteprihvaceni ideali ljepote, pa je tako u '50-im i '60-im idealna ljepotica bila MM, koja bi za danasnje uslove bila debela. Moda se mijenja, ono sto je bilo lijepo pedestih, vise nije.Baby Jane wrote:Mozda zato sto si ti ljudi zadovoljni sobom i nije im potrebna validacija nekih trecih stranki, i nisu tako ocajani da im se dupe prikazuje na svim mogucim medijima?
Niko za ovu curu nije rekao (bar ja nisam procitala) da nije za missice zato sto je Srpkinja, vec zato sto je debela (sto se vidi iz prilozenog; dupla brada). A o ukusima se ne raspravlja....mozda neki vole i debele, mozda ona voli sebe ovakva kakva jeste i lijepo je to..
Samo brate...miss.....came on
A to sto je u nama duboko nacionalsisticki gen i sto u svemu vidimo nacionalizam i mrznju iz nacionalnih razloga....je nase prokletstvo i nasa tuga, s kojom na zalost moramo da zivimo i protiv koje treba da se borimo.
- Baby Jane
A jel' bre, zakaj ti sad citiras moj post? Nadam se da je greska, jer ako kazes da si moj post shvatila kao neku insinuaciju da je izabrana zato sto je Srpkinja, moracu da ti se nasmijem, jer kao prvo, ona je misica RS-a. Sanse su da ce prije biti iz reda tzv. "srpskog naroda"...i tu ne treba nikakva insinuacija, a i da treba, to nema nikakve veze sa napisanim postom. Kao drugo, ja sam rekla zasto oni malo ljepsi NE ZELE da ucestvuju u ovakvom cirkusu.Lucy01 wrote:Uvijek su postojali neki opsteprihvaceni ideali ljepote, pa je tako u '50-im i '60-im idealna ljepotica bila MM, koja bi za danasnje uslove bila debela. Moda se mijenja, ono sto je bilo lijepo pedestih, vise nije.Baby Jane wrote:Mozda zato sto si ti ljudi zadovoljni sobom i nije im potrebna validacija nekih trecih stranki, i nisu tako ocajani da im se dupe prikazuje na svim mogucim medijima?
Niko za ovu curu nije rekao (bar ja nisam procitala) da nije za missice zato sto je Srpkinja, vec zato sto je debela (sto se vidi iz prilozenog; dupla brada). A o ukusima se ne raspravlja....mozda neki vole i debele, mozda ona voli sebe ovakva kakva jeste i lijepo je to..
Samo brate...miss.....came on
A to sto je u nama duboko nacionalsisticki gen i sto u svemu vidimo nacionalizam i mrznju iz nacionalnih razloga....je nase prokletstvo i nasa tuga, s kojom na zalost moramo da zivimo i protiv koje treba da se borimo.
-
FFK as Lucy01
Ja mislim da si ti malo loncice polupala, al haj' nejseBaby Jane wrote: A jel' bre, zakaj ti sad citiras moj post? Nadam se da je greska, jer ako kazes da si moj post shvatila kao neku insinuaciju da je izabrana zato sto je Srpkinja, moracu da ti se nasmijem, jer kao prvo, ona je misica RS-a. Sanse su da ce prije biti iz reda tzv. "srpskog naroda"...i tu ne treba nikakva insinuacija, a i da treba, to nema nikakve veze sa napisanim postom. Kao drugo, ja sam rekla zasto oni malo ljepsi NE ZELE da ucestvuju u ovakvom cirkusu...i ne ja nisam rekla da nije za Miss zato sto je debela, vec zato sto je cura prosjecne ljepote. Ima Bosna i ljepsih
-
vjeverica.nada
amrino wrote:Da prostite...jel probrana ova nasa- federalna missica?!![]()
![]()
Ako jes- haj nek neko metne sliku da je vidjamo...

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 26&meni=22
-
KeepItSimplE
miss genocidne tvorevine