Ja bih rekao - bolje da ljulja neg' da zulja.
Nije mi jasno sad to oko izbora za miss BiH. Hoce li se sad naci samo dvije cure, Miss RS i Miss Federacije, pa da ziri izabere jednu od njih?
Moderator: anex

ne fali, ima i viskaOrbini wrote:Curi nista ne fali.
komsija, ja glasam za tebe (odoh se "uvaliti" u ziri)StLouis wrote:a jeblo matere, uhkako je krenulo svako selo ce da ima svoju miss ...sta vam je ljudi...idem se i ja nasminkati i evo miss dijaspore
exchange student from bosnia, babysitter u coloradu
komsinice, pa od koga drugog bi dobio glas ako ne od tebedacina_curica wrote:komsija, ja glasam za tebe (odoh se "uvaliti" u ziri)StLouis wrote:a jeblo matere, uhkako je krenulo svako selo ce da ima svoju miss ...sta vam je ljudi...idem se i ja nasminkati i evo miss dijaspore
exchange student from bosnia, babysitter u coloradu
![]()
![]()
![]()
![]()
on topic: cura je prosjecna, nekako mi nije bas Miss "materijal" (Hebe je ovaj Stane Dolanc podvaljak)

pa negoStLouis wrote: komsinice, pa od koga drugog bi dobio glas ako ne od tebeodoh ja kod Grbica da se prijavim
![]()
hocu zlatnu lentudacina_curica wrote:pa negoStLouis wrote: komsinice, pa od koga drugog bi dobio glas ako ne od tebeodoh ja kod Grbica da se prijavim
![]()
....... jesmo l' komsije il' nismo?
![]()
......samo lijepu haljinu da izaberes (i naravno sandalice da sparis)....ja cu ti onu malu krunu kupiti
![]()
![]()
....kako nju sarmirati....Orbini wrote:![]()