Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ni za zivu silu, ni u kom slucaju, ni za kakvu lovu joj ne kazi da je volis.jos posebno ako je starija od tebe.ma ima da te odjebe od sebe dok kazes keks..
dovoljno puta iskusio
tako furaj taktiku da ti budes taj kome se kaze volim te.. a ti onda cooliraj..
mozes rec i ja tebe, to je najbolje ili hvala, naravno sa osmijehom inace se moze desit da i samaru dobijes uz to
van Basten wrote:Najbolje da joj to kažeš u krevetu, dok ona spava čvrstim snom, pa se ujutro (ako san ipak nije bio tako čvrst kao što si mislio) praviš kako si sinoć nešto jaaaaaakooooo ružno sanjao
Dva preduslova za ovakava način:
1. prije spavanja konzumiraj umjereno veliku količinu alkohola, kako bi u stradanskoj vadioni i alkohol dao svoj doprinos.
2. morate nekada i spavati zajedno, tj morali biste biti u nekoj emotivnoj vezi ispunjenoj sa kakvim fizičkim kontaktom
a koja je to "umjereno velika" kolicina???
to je individualno... nekom su to dvije pive a nekom nisu ni 2l rakije
neka uopćena definicija bi bila: Ona količina za koju tvoja draga pouzdano zna da nakon što je ispiješ počneš valjati samo gluposti
Umjetnik a wrote:malo sam i stidljiv pa mi treba više vremena da joj kažem da je volim
ali djevojka je starija od mene i ne znam kako da kažem starijoj djevojci da je volim ali da me shvati ozbiljno, a ne jesi li ti dobro, šta ti je bolan...
nisam siguran sviđam li joj se uopće, jer nekad je tako topla "prema" meni a nekad "hladna", pa ne mogu da to skontam
Ma ni govora jarane, ne govori ni na mučenju Onda si najebo, gotov si, ne govori ni ako se zabavljaš s njom, ne kamoli u tvojoj poziciji
Samo foliraj da ti je totalno svejedno i budi stoka prema njoj, vidićeš kako će se upecat
hvala na dosadašnjim savjetima, ali niste me svi dobro shvatili
ovako ćemo postaviti pitanje
Djevojka je starija od mene, nije puno, i ja je znam vrlo dobro,mi niti hodamo niti išta drugo, samo se onako kako bi rekli "šmekamo" (valjda je to ta riječ) i kako to da sada postane nešto više, kako joj prići, probiti led...
najteže je to što ja nju znam vrlo dobro i to što je starija od mene
prije svega zamolio bih ženski dio foruma, za neku magičnu riječ ili rečenicu da je onako "smekšam"
HVALA
Pa tako nam brate reci.
Znaš, to "volim te" je odavno postalo ofucana fraza, i znam jako puno djevojaka koje se saspu od šege kada im momak to kaže, čak i ako im se puno sviđa. Magična riječ nažalost ne postoji. Moraš prvo nekako privući njenu pažnju i pokazati da se nečim ističeš i da treba izabrati baš tebe. Ako se već šmekate, to je već plus za tebe. Kažeš da je dobro poznaješ, a onda vjerovatno znaš i šta voli i šta je interesuje. Iskoristi to. Ako ne znaš, raspitaj se diskretno, a onda iznenadi nečim (prijatno naravno) i budi orginalan. Ja sam lično protiv upotrebe posrednika kada su veze u pitanju, ali možda imaš kakvog jarana (još bolje, dobru jaranicu raskopušu) koji bi mogao malo ispitati situaciju.
Najteži su prvi koraci, a kada se lopta zakotrlja...
svojoj rekoh i izradih se ko nikad
sad joj to moram i dokazivat kako svakodnevnim usisavanjem stana--pranjem posudja--pranjem i peglanjem vesa jebi ga sta cu kad lanuh.
uh---ja konto da smo na B.C.------gluho bilo nedo bog da vidi gdje pisem
Narediš kakvom jaranu kojeg ona naravno nije nikad vidjela i kojeg ne poznaje da joj drpi torbicu ono lopovski u letu, a ti se kao slučajno nađeš u toj blizini (princ u bijelim sprinterskim patikama ) stigneš ga i "polomiš" mu svaku kosku i naravno vratiš joj otuđenu imovinu...... Ako te ne skonta eto ti šanse da ti se iskupi jednom večericom ili tako nešto, pa iskoristi priliku, a ako te provali, eeeee onda si *ebao ježa u leđa
Umjetnik a wrote:hvala na dosadašnjim savjetima, ali niste me svi dobro shvatili
Djevojka je starija od mene, nije puno, i ja je znam vrlo dobro,mi niti hodamo niti išta drugo, samo se onako kako bi rekli "šmekamo" (valjda je to ta riječ) i kako to da sada postane nešto više, kako joj prići, probiti led...
prije svega zamolio bih ženski dio foruma, za neku magičnu riječ ili rečenicu da je onako "smekšam"
HVALA
cuj , i ne hodaju,a on bi njoj vec govorio volim te ..reci slobodno,pa necete nikad ni prohodati ..
Umjetnik a wrote:hvala na dosadašnjim savjetima, ali niste me svi dobro shvatili
HVALA
cuj , i ne hodaju,a on bi njoj vec govorio volim te ..reci slobodno,pa necete nikad ni prohodati ..
znao sam ja kome cu priglavke isplest pametnica moja
sinus wrote:Volim majko sirom pitu
nema bolje hrane
stomak mi je udebljala
jedina je zame
majko volim je ,
majko sa sirom je
majko volim je ,
majko pomasti je.
Gledam pitu gladna lica
a voda mi curi
daj okreni na sesticu