Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Al što konta da je koka to je još nehumanije... a ne zna gdje više je šuplja...
No imah priliku pogledati djelić pomenute emisije... gosti su me fascinirali... Reis.... Bićakćić... šta je tu pozitivno.. mislim da je naziv emisije fula, kao što je fula i sama voditeljica... ne daj vam je bože sresti negdje u gradu... il već gdje.. kao da radi na BBC-u il negdje man zaman.....
Fakat katasrofa prava.... a čuo sam da su i prije gosti bili uvaženi političari (premijeri) ,menadžeri i slične glave koje da je normalna država trebalo bi pohapsiti a ne dovoditi u emisijju koja se zove pozitiv....
uvjek dobar gost wrote:Al što konta da je koka to je još nehumanije... a ne zna gdje više je šuplja...
No imah priliku pogledati djelić pomenute emisije... gosti su me fascinirali... Reis.... Bićakćić... šta je tu pozitivno.. mislim da je naziv emisije fula, kao što je fula i sama voditeljica... ne daj vam je bože sresti negdje u gradu... il već gdje.. kao da radi na BBC-u il negdje man zaman.....
Fakat katasrofa prava.... a čuo sam da su i prije gosti bili uvaženi političari (premijeri) ,menadžeri i slične glave koje da je normalna država trebalo bi pohapsiti a ne dovoditi u emisijju koja se zove pozitiv....
uvjek dobar gost wrote:Al što konta da je koka to je još nehumanije... a ne zna gdje više je šuplja...
ona i cigler umisljaju da su viktorija i bekam
A ko bi normalan kod nas prvo vodio tu emisiju a onda koga bi postenog i pametnog doveo u studio takve pretenciozne i lazne emisije?
ona i cigler umisljaju da su viktorija i bekam
A ko bi normalan kod nas prvo vodio tu emisiju a onda koga bi postenog i pametnog doveo u studio takve pretenciozne i lazne emisije?
Prvo složio bih se sa konstatacijom oko Beckana.. i ne bih otkrivao koliko uzimaju para na konto one dvije seoske emisije (Kerozin i Poitiv)..
a koga dovoditi u onakve emisije... pronalazače-inovatore iz BiH koji su među vodećim na svijetu, sportiste (karate, sjedeća odbojka, ful contact) i istaknute sportske radnike, ljude koji se uspješno bave privatnim biznisom i rade na razvoju turizma, mladi dizajneri i drugi ljudi kojih ima... ali ne dobivaju medijski prostor jer nisu dio tala sa ovim vampirima na vlasti i oko nje...
Iznenadili bi se svi koliko je zapravo tih ljudi, ali ne veća je plata kad se u emisiju dovede, reis, Premijer Branković, lopov Bićakćić i likovi slični njima.... nek promjeni ime emisije u negativ......
Sad argumentirano jer sam sinoć sebe primorao da pogledam skoro cijelu emisiju, iako je u meni izazvala totalnu nervozu i na momente bijes.
Prvo oko emisije i njenog sadržaja, šta je pozitivno u liku Bakira Izetbegovića i njegove priče da voli da gradi objekte, i da ih vidi onako gotove.... nije spomenuo vikendice i kuće koje gradi on i njegova uvažena sestra... Potom je pozitivno nešto u željeznicama federacije, instituciji koja slabo radi. Sa sarajevske željezničke stanice dnevno ide oko šest vozova... , aoni mi spominju 2012. godinu kao prekretnicu.... u razvoju željeznica... Potom je pozitivna gradnja auto-puta ka zenici.... alo pa dva puta su postavljali kamen temeljac... prije toga najavljuju Šekija Radončića kao borca za istinu i lovca na ratne zločince... alo pa Vizental bi mu pozavidio na najavi.... mislim svaka čast na njegovom istraživačkom novinarstvu ali što je puno puno je.....
Sve u svemu politički konstruisana emisija koja treba da nas ubijedi da je sve kao Ok, al samo još malo da se doradi i perfekcija....i na momente ta emisija izgleda kao političko-vjersko-lopovski EPP....
Nigdje Enki Bilala, nigdje spomeni o štandu BiH koji je pobjedio u Londonu... ma nigdje ništa stvarno pozitivno....
Molim ako iko sa FTV-a čita ovaj post... uradite sve da bar promijenite ime emisije u negativ il kako već jer nismo valjda toliko izgorili po glavi da nas jedna Kundurovićeva koja kao da radi propagandni program za određene političko-vjersko-lopovske krugove... ,a za to prima najveću platu na FTV-u..
uvjek dobar gost wrote:Sad argumentirano jer sam sinoć sebe primorao da pogledam skoro cijelu emisiju, iako je u meni izazvala totalnu nervozu i na momente bijes.
Prvo oko emisije i njenog sadržaja, šta je pozitivno u liku Bakira Izetbegovića i njegove priče da voli da gradi objekte, i da ih vidi onako gotove.... nije spomenuo vikendice i kuće koje gradi on i njegova uvažena sestra... Potom je pozitivno nešto u željeznicama federacije, instituciji koja slabo radi. Sa sarajevske željezničke stanice dnevno ide oko šest vozova... , aoni mi spominju 2012. godinu kao prekretnicu.... u razvoju željeznica... Potom je pozitivna gradnja auto-puta ka zenici.... alo pa dva puta su postavljali kamen temeljac... prije toga najavljuju Šekija Radončića kao borca za istinu i lovca na ratne zločince... alo pa Vizental bi mu pozavidio na najavi.... mislim svaka čast na njegovom istraživačkom novinarstvu ali što je puno puno je.....
Sve u svemu politički konstruisana emisija koja treba da nas ubijedi da je sve kao Ok, al samo još malo da se doradi i perfekcija....i na momente ta emisija izgleda kao političko-vjersko-lopovski EPP....
Nigdje Enki Bilala, nigdje spomeni o štandu BiH koji je pobjedio u Londonu... ma nigdje ništa stvarno pozitivno....
Molim ako iko sa FTV-a čita ovaj post... uradite sve da bar promijenite ime emisije u negativ il kako već jer nismo valjda toliko izgorili po glavi da nas jedna Kundurovićeva koja kao da radi propagandni program za određene političko-vjersko-lopovske krugove... ,a za to prima najveću platu na FTV-u..
Eto...
Ovaj politicko-vjerski EPP bi se mogao komotno pripisati jednom od urednika- Fahrudinu Djapi, koji ima mnogo veza sa SDA, Bakirom Izatebegovicem (Moj ummete ), Bicakcicem, i ima vec bogatu lopovsku pozadinu u gnusnom Avazu, kao Radoncicev podani sluga. Citirat cu forumasa Lisca, koji je na pocetku ove price naveo o Djapi sljedece: "pozitivno nam donosi novinar koji je karijeru izgradio na pljuvanju, i lajanju na sve ono shto se gazda fahri svidjalo pa ne svidjalo, koji je vjeshtinu auto-aportiranja razvio do savrshenstva da bi na kraju bio ostavljen ispred vrata kafilerije." Dovoljno receno.
uvjek dobar gost wrote:Sad argumentirano jer sam sinoć sebe primorao da pogledam skoro cijelu emisiju, iako je u meni izazvala totalnu nervozu i na momente bijes.
Eto...
Ovaj politicko-vjerski EPP bi se mogao komotno pripisati jednom od urednika- Fahrudinu Djapi, koji ima mnogo veza sa SDA, Bakirom Izatebegovicem (Moj ummete ), Bicakcicem, i ima vec bogatu lopovsku pozadinu u gnusnom Avazu, kao Radoncicev podani sluga. Citirat cu forumasa Lisca, koji je na pocetku ove price naveo o Djapi sljedece: "pozitivno nam donosi novinar koji je karijeru izgradio na pljuvanju, i lajanju na sve ono shto se gazda fahri svidjalo pa ne svidjalo, koji je vjeshtinu auto-aportiranja razvio do savrshenstva da bi na kraju bio ostavljen ispred vrata kafilerije." Dovoljno receno.
Eto...
Malo sam se raspitivao i na sve bih dodao gospodina Reisa koji je praktično glavni urednik pored Djape i finansijer ovog propagandno-lopovskog programa, ovom prilikom molim kolegij FTV-a da zbog svog obraza i ostalih emisija koje emituju... ukine pomenutu emisiju jer dedinitivno nam je svima jasno čemu ista služi.....
skojotovski wrote:eh, moj ti...previse trazis...kako ce kolegij sam sebe ukinuti??? tal je tal...
Nisu baš svi dio tala, jedan čiko kojeg ja lično izuzetno cijenim, a urednik je dokumentarnog programa.... je recimo protiv te emisije i emisije "kerozin" ali jednostavno većina je većina... i jeste ostatak su prave taldžije... majku bi rođenu založili za novac, šolde il pare...
skojotovski wrote:znas li koliko je taj tvoj cijenjeni uzeo para, recimo, za serijal od begu adilu zulfikarpasicu? princip je isti, sve su ostalo nijanse
Koliko je isti taj imao prijetnji za "generale" il neke druge emisije... lično ja već zadnjih dvanaest godina od nekoliko zala biram manje.. il bar ono koje se meni čini takvim...
majstore, nema potrebe za raspitivanje, barem glede mene. ja znam. i za te iste generale je uzeo dobre pare. i gotovo sve sto je radio, debelo je naplatio. dakle, i suki je dio tala. samo se prislanja kako vjetar puse. nekada je hadzifejzovicu iz dupeta virio, a kada su mu stranci lomili leda, onda je isti taj suki, lajao protiv njega na sva zvona. ma, more je primjera... poenta je sto se neko rastaljuje i uzima lopatom sa stilom, suti i muti, pa nije tako cesto mesta kritike, za razliku od ociglednih lopatara, koji to rade bez pardona i s debljim donom na obrazu. i zaboli ih neka stvar hoce li ih neko prozivati. oni trpaju.
mala od skandala wrote:iz komentara koje ovdje pročitah... zaključujem sljedeće..
pdiddy je žensko, ali piše u muškom rodu ..njanja nja jja
...kako pronicljivo, a u isto vrijeme toliko jednostavno glupo
zvali su me svakako, ali da sam zensko to jos nisam dozivio. No, za sve ima prvi put
Svaka cast
mala od skandala wrote:iz komentara koje ovdje pročitah... zaključujem sljedeće..
zvali su me svakako, ali da sam zensko to jos nisam dozivio. No, za sve ima prvi put
Svaka cast
Svaka cast
Cigleru jesi li to ti majke ti?!
Prvo sam zensko, pa sad i maneken....cekam slijedecu brilijantnu asocijaciju
pdiddy wrote:
Svaka cast
Cigleru jesi li to ti majke ti?!
Prvo sam zensko, pa sad i maneken....cekam slijedecu brilijantnu asocijaciju
Pozitiv je ostala emisija pod pokroviteljstvom određenih vjersko političkih krugova.... a nekolicinu puta pomenuta novinarka... je i dalje to što jeste sama sebi.. a ko ima priliku da je sretne negdje il da je vidi u nekom od sarajevskih jet set kahvića... može se uvjeriti u sve njene epitete.....
Pozitiv.Emisija gdje se objavljuje da će se izlaz na koridor 5C u dužini od 5,6 Km(znači slovima: pethiljada šesto metara) graditi 3 GODINE.
Hm,šta li je onda negativ
ja_sarajevo wrote:Da li ste gledali Pozitiv sa Naidom Kundurovic na FTV-u ? kako vam se cini ?
magazin
U prvom izdanju magazina za bolju BiH Pozitiv gost će biti dr. Haris Silajdžić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine. On će, između ostalog, govoriti o budućim kapitalnim projektima u našoj zemlji i kreiranju novog ambijanta za poduzetništvo i biznis. U Beču smo posjetili Borisa Nemšića, rođenog Sarajliju na čelu austrijskog Mobilkoma, koji u ekskluzivnom intervjuu za FTV otkriva namjere da osvoji telekomunikacijsko tržište BiH. Pozitiv otkriva šta bh. poslodavci očekuju od nove vlasti. Ličnost sedmice u Pozitivu je Emir Hadžihafizbegović koji će govoriti o svom glumačkom trijumfu i prvim ministarskim danima. Premijerno prikazujemo šta je snimljeno u drugom dijelu promotivne kampanjeEnjoy life.