Znamluciferino wrote:Šta ćeš kada se u svemu nađu nekakve političke konotacije._BosanaC wrote:Tita mi cu vam prebaciti temu na politiku![]()
Dajte ba ljudi (zene) ohanite malo
Inače, međed Teddy dobio je ime po Theodoru Rooseveltu i to nikog ne vrijeđa, a nije smetalo ni samom Rooseveltu.
imena kucnih ljubimaca
Moderator: anex
-
_BosanaC
-
luciferino
Nešto sada razmišljam...Koji bi naš političar mogao posuditi ime međediću? Već imam par kandidata. Joj koja bi to frka bila. 
- baby_angel
Moje ime je Taško. Prezivam se Mačić
[img][img]http://img412.imageshack.us/img412/9327/photo0031ci3.jpg[/img][/img]
[img][img]http://img412.imageshack.us/img412/9327/photo0031ci3.jpg[/img][/img]
-
senka_s.
mislim da je previse ljudi u Bosni obolilo od nacionalsticko-ekstremickog sindroma i da u svemu traze probleme. Moja cuko se zove Zoran jer se rodio rano ujutru, a imam macka Murata, jer mu se mama praaavo napatila dok ga je rodila(kaze se u narodu:mogu Murata rodit dok to....nesta)
Bolesnici lijecite se
Bolesnici lijecite se
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
senka_s. wrote:mislim da je previse ljudi u Bosni obolilo od nacionalsticko-ekstremickog sindroma i da u svemu traze probleme. Moja cuko se zove Zoran jer se rodio rano ujutru, a imam macka Murata, jer mu se mama praaavo napatila dok ga je rodila(kaze se u narodu:mogu Murata rodit dok to....nesta)
Bolesnici lijecite se
moj macak Zoran (sto se prvi rodio) je preimenovan u Sabbo (Zoran - Sabahudin) jer je otisao u religioznu familiju
-
animal lover
moj se macak zove gizmo
ime je dobio nakon ove fotografije

njegova mama je mici, ostala braca i seke iz njegovog ali i prvog legla su švrčo, cicka, špico, kina - imao kose oci, maza, fleki, maja, gricko
od prijateljice kornjace su se zvale fadil i habiba, a papagaj koka
ime je dobio nakon ove fotografije

njegova mama je mici, ostala braca i seke iz njegovog ali i prvog legla su švrčo, cicka, špico, kina - imao kose oci, maza, fleki, maja, gricko
od prijateljice kornjace su se zvale fadil i habiba, a papagaj koka
- Phia
Moje životinje:
Mačke: Cicko, Pipo, Nana, Cacki ili Žabac, Mimi, Bezrepka (Bezdra), Špijun ili Špihun (više generacija Bezdrinih mačića, mali egzemplari su Špijunčići), Kriještalica ili Kree, i Drakula ili Vampir.
Cuke: Heki ili Hektor, Bella, Cukelo 'i' (ovo je slovo), Ćirli Pirli, Lisa i Lumpi.
To je zasad sve
Mačke: Cicko, Pipo, Nana, Cacki ili Žabac, Mimi, Bezrepka (Bezdra), Špijun ili Špihun (više generacija Bezdrinih mačića, mali egzemplari su Špijunčići), Kriještalica ili Kree, i Drakula ili Vampir.
Cuke: Heki ili Hektor, Bella, Cukelo 'i' (ovo je slovo), Ćirli Pirli, Lisa i Lumpi.
To je zasad sve
-
pesak
Moja maca se zvala Milica, a pre nje je bio Mika, pre njega Maca...sve fine zivuljke, lepo vaspitane, samo mi je poslednja bila tvrdoglava i ljubomorna. Cim izadjem iz kuce, ona se popiski na sveze ispeglan ves...
Mika je bio veli ljubavnik, odlazio, vracao se, i na kraju se nije vratio...i imao je krive noge...Mika je bio siroce, sa ulice...rahitican , sa velikim usima...
Milica je bila najduze kod mene...bas mi fali.
Mika je bio veli ljubavnik, odlazio, vracao se, i na kraju se nije vratio...i imao je krive noge...Mika je bio siroce, sa ulice...rahitican , sa velikim usima...
Milica je bila najduze kod mene...bas mi fali.
-
zmijaIzmaj
e meni vala muka od tih originalnih imena..cuko bi mi se zvao rex
a macak cicko

- baby_angel
Sta vi imate protiv imena REX?
Shalim se
Moj cuko se zove Rex, ali to mu ime pise u rodovniku, a muz i ja se svadjali danima kako ce se zvati prije nego sto smo ga kupili, posto u rodovniku budu imena da se prepadnes tipa: sweetest dreams II... I otvorimo rodovnik, kad ono REX. I bas super 
- sicky
#68 Re: imena kucnih ljubimaca
jeste moja mala bebica je bio mirza kojeg si ti prozvala miwzamIRCerka wrote:ma skontace oni to sami...debela wrote:imas pravo, wtfmIRCerka wrote:I da li vjerujete da davanjem "ljudskog" imena zivotinji vi ponizavate tu osobu, ili, kao sto mene optuzise na b.net ponizavate cijelu naciju?
Mislim, ako se rodjak Husnija ne osjeca uvrijedjenim, onda WTF?...reci tim pacijentima da su bolesni u glavu
nego, kako su se tvoji cupavci zvali?
moj zet se zvao Mirza...
još uvijek se nisam usudila usvojiti novu macu iako su prošle dvije godine od miwzinog "odlaska"
-
mIRCerka
#69 Re: imena kucnih ljubimaca
zar ima vec toliko?sicky wrote:jeste moja mala bebica je bio mirza kojeg si ti prozvala miwzamIRCerka wrote:ma skontace oni to sami...debela wrote: imas pravo, wtfreci tim pacijentima da su bolesni u glavu
nego, kako su se tvoji cupavci zvali?
moj zet se zvao Mirza...![]()
još uvijek se nisam usudila usvojiti novu macu iako su prošle dvije godine od miwzinog "odlaska"![]()
- pathfinder
Moj se bulldog zvao Pasha! Jebote kako mi nedostaje!

- sicky
#71 Re: imena kucnih ljubimaca
mIRCerka wrote: zar ima vec toliko?
-
mIRCerka
#72 Re: imena kucnih ljubimaca
sicky wrote:mIRCerka wrote: zar ima vec toliko?1. V 2005.
sicky, moracu ti ja prosverat jednu svoju bebu...sipak ces moci odbiti... steta je da tu ljubav zatomljujes u sebi....
ali molim te, vodi racuna da mu das konstitutivno ime...
recimo Rafael...
-
mIRCerka
tebi ima bujruma kod menesicky wrote:nemoj da me nagovaraš
znaš da meni ne treba puno, ali prvo moram u izvidnicu kući..ne bih baš da i potencijalnog Rafaela i mene deportuju kod tebe....nije do mene
taman da raspodijelimo macke
- tinchy
ines.c wrote:Generalno glupo mi je da po ulici zovem psa po imenima koja se tu gdje zivim daju ljudima.
Jel glupo ti sto cuki das ime mensura i da je tako zoves, macki husnija, a sigurno ti nije glupo sto cuko zove TINA a tu ima ljudi koji se taku zovu... HALO!! Pogledaj sta pricas. Ako se neki macak zove himzo, pa sta... Niko ne moze da odluchuje za druge pa ni ti