Mislim, ako se rodjak Husnija ne osjeca uvrijedjenim, onda WTF?
Ja bih mogla poceti od ovih sadasnjih:
Husnija - maminog amidze sin, veliki gurman (poguzija) i svaler
Semsa i Hajra - dvije mahaluse sto zive pored kuce gdje je zivjela moja majka, one znaju sta je Bush imao za veceru (takve su i ove moje, samo zavlace nos gdje ne treba)
Hexa - za chattere sa bolchata dovoljno je reci "hex" koji joj je online kum
Pljosna - perzijka, ima pljosnato lice skroz...
Bebica-Kumica - Bebica jer se tako zvala moja druga macka, a identicne su, a Kumica jer kumuje svakom popravku u stanu i prije majstora uleti u TV
Andja- ima djavolji pogled, pa ono kao eliminacija djavoljeg
Lari - inspiracija moje sestricne
e sad macke koje sam proslijedila dalje.... navescu samo neke...
Ljubislav - ludjeg, mrsavijeg macka u zivotu nisam vidjela, a stalno se ljubi u usta
Tomica - imam jos trojicu iza kuce, jednostavno svaki crnobijeli macak mi je Tomica
Zoran - rodio se prvi
Bubica - majusnica koja se zadnja rodila, velicine gumice za brisanje je bila
Katarina - mala turska VANcica, otisla blizu Kraljeve Sutjeske i postala mladja sestra Fufni, koja je opet Hexina sestra
Krasnici - tigrasti macak, krasan da krasniji ne moze biti
Pexa-hexina sestra iz legla, pravi peksin, krala opuske iz pepeljare
Prdule
Aca-Maca - mace koje sam nasla na tarabi iza zgrade...kasnije je rodila 5 predivnih beba, u nedostatku inspiracije sam ih nazvala ponedeljak, utorak, srijeda, cetvrtak i petak
Cetvrtak je kasnije preimenovan u Flekica
Sivka-kartuzijanka, skroz siva
PITBULL-maca vrlo cudne konfiguracije lica...vise je licila na psa nego na macku....
Curica - moja prva macka
Bebica - moja druga macka, bila ista silvester....
Bubica, Ciga, Cica Karkinka, Cica Mica....
Imala sam Trudy- tata je pokupio na pijaci daaaaavno prije rata, bio snijeg do guzova...
ona rodila Lazu mazu i Lazu kucu staru, obojica otisli u crnu goru, dok je Trudy sa Milicom/Majom otisla u metkovice....
Mico je macak od kucnih nam prijatelja koji su otisli pocetkom rata u njemacku, a macka ostavili kod nas, a on od posten Bebice napravio mamu
uf.... ne mogu sad da se sjetim vise....