Je li ti ovo "mrš" krajnji domet tvog intelekta, jadan nisi bio!Tko wrote:miro777 wrote:Nemoj se ljutiti, ali prekidam ovu diskusiju!Tko wrote: Tacno Perinom , Franjinom , Matinom ..........zaslugom .Oni su u Kardjordjevu ,Grazu , Trebinju ( Boban +Vucurevic ) dogovorili podjelu Bosne i unistenje bosanskih muslimana.Stradanja Hrvata su posljedica srpsko -hrvatskih dogovora o unistenju i podjeli Bosne." Kada pada kisa neko i pokisne "
Vrati se ti ipak svojim "šablonima" naučenim napamet!
Ja nastojim trezveno i realno razmišljati, meni ne treba neko da mi "puni glavu istinom"!
Vidjeli smo , "sjedili mi pijuckali pivo "otisli poslije deset dana da vidimo sta je bilo , kada tamo mjesana grupa od muslimana i hrvata srusila pravoslavnu crkvu " hajde bolan ko tebi puni glavu " istinom " ........mrs ..........................naravno da ni ja nemam nikakve volje da disem isti zrak s tobom a kamoli da razmjenjujem price o tome ko je srusio samostan Zitomislici ........
Srusene bogomolje
-
miro777
-
Nonsense
Tko stvarno si grub prema "bojovniku" miro777, ja vijerujem da su decki zasluzili da pijuckaju pivu, jebiga nije to lak posao opljackati i popaliti sve Srpsko po Bijelom Polju i okolici, i priklat ponekog starca/icu ili budalu koji su docekali "oslobodioce". Jel tako miro777 ??? 
-
miro777
Tako je, bradonjo, i opet bi isto ako bi mi došli na kućni prag paliti i pljačkati!Nonsense wrote:Tko stvarno si grub prema "bojovniku" miro777, ja vijerujem da su decki zasluzili da pijuckaju pivu, jebiga nije to lak posao opljackati i popaliti sve Srpsko po Bijelom Polju i okolici, i priklat ponekog starca/icu ili budalu koji su docekali "oslobodioce". Jel tako miro777 ???
A šta bi ti, da vam tepih crveni prostremo, još glavu da na panj stavimo!
-
miro777
Fino, eto vidiš, brada i nije dobra zbog "higijene"!Nonsense wrote:Znaci jos vrijedi oglasavati se na radio postajama za povratak imovine.
Nice!!![]()
Nisam ja bradonja, ja se brijem sa "Made in Indonesia" britvom, poklon od 2 bojovnika sto su bili "zalutali" kod HE Salakovac.
-
Danko_Bananko
O bradi ni rijeci purgeru jedan, vazimiro777 wrote:Fino, eto vidiš, brada i nije dobra zbog "higijene"!Nonsense wrote:Znaci jos vrijedi oglasavati se na radio postajama za povratak imovine.
Nice!!![]()
Nisam ja bradonja, ja se brijem sa "Made in Indonesia" britvom, poklon od 2 bojovnika sto su bili "zalutali" kod HE Salakovac.
-
Nonsense
Koliko nisko moze da se pane dokazuje slucaj u Prebilovcima.
"bojovnici" uvale krmacu, raznesu crkvu i groblje sa kostima hiljada Srba poklanih 41 i bacenih u jame. Poslje toga pokupe sve kosti i razbacaju ih po smetljistima.
Da se nije "miro777" zatekao slucajno tamo i pijuckao pivu?
"bojovnici" uvale krmacu, raznesu crkvu i groblje sa kostima hiljada Srba poklanih 41 i bacenih u jame. Poslje toga pokupe sve kosti i razbacaju ih po smetljistima.
-
miro777
Pajdo, dvije pive sam mazno!Nonsense wrote:Koliko nisko moze da se pane dokazuje slucaj u Prebilovcima.
Vruće bilo, jebiga!
- karanana
"Tko" a i ostali, procitajte malo temu podrobnije pa se javite. Rasprava nije bila o manastiru Zitomislici nego o Sabornoj crkvi u gradu Mostaru, njegovom istocnom dijelu, ako vec i to moram da navedem. Opet kazem da ne znam ko ju je srusio i ne znam otkud vam toliki napadi na Miru, covjek nista ofanzivno nije rekao ni protiv koga.
-
miro777
Pa normalno da nisam, ali se pojavi netko ko grom iz vedra neba i direkt u glavu: To je učinio taj i taj! A nigdje dokaza, nigdje rezultata istrage, nigdje zvanične osude suda!karanana wrote:"Tko" a i ostali, procitajte malo temu podrobnije pa se javite. Rasprava nije bila o manastiru Zitomislici nego o Sabornoj crkvi u gradu Mostaru, njegovom istocnom dijelu, ako vec i to moram da navedem. Opet kazem da ne znam ko ju je srusio i ne znam otkud vam toliki napadi na Miru, covjek nista ofanzivno nije rekao ni protiv koga.
Zato nam država i jest u k...u što svaki buzdovan mlati po svom i kroji pravdu po svom!
-
liberal
Ja sam spomenuo Zitomislic misleci da se o njemu radimiro777 wrote:Pa normalno da nisam, ali se pojavi netko ko grom iz vedra neba i direkt u glavu: To je učinio taj i taj! A nigdje dokaza, nigdje rezultata istrage, nigdje zvanične osude suda!karanana wrote:"Tko" a i ostali, procitajte malo temu podrobnije pa se javite. Rasprava nije bila o manastiru Zitomislici nego o Sabornoj crkvi u gradu Mostaru, njegovom istocnom dijelu, ako vec i to moram da navedem. Opet kazem da ne znam ko ju je srusio i ne znam otkud vam toliki napadi na Miru, covjek nista ofanzivno nije rekao ni protiv koga.
Zato nam država i jest u k...u što svaki buzdovan mlati po svom i kroji pravdu po svom!
greska
sorry
-
Jastreb35
To bi trebalo pitati kolege koji tvrde da su Bosnjaci trebali izabrati savez sa jacim, odgadjajuci nezavisnost BiH.brdo wrote:koliko je munara ostalo u beogradu od svih koje su tamo bile????
A sto se tice rusenja Saborne crkve, ciju je izgradnju finansirao turski sultan, sluzbena prezentacija SPC-a navodi ;
"Saborna crkva Svete Trojice – podignuta 1863–1873. godine. Gadjana granatama 7. i 8. juna 1992. godine od strane hrvatske vojske, a drugog dana hramovne slave (15. jun 1992) srusen toranj i crkva zapaljena. Potom hrvatska vojska preostale delove crkve minirala i sravnila sa zemljom. Minirani temelji, a kamenje porusene crkve izneto." SPC
I dalje ;
"Crkva Rodjenja Presvete Bogorodice iz XVI veka. Obnovljena 1832. godine. Srusena do temelja 1993. godine od strane hrvatske vojske.
Eparhijski dvor – podignut u prvoj polovini XIX veka, sa kapelom Svete Marije Magdalene iz 1861. godine. Sve sruseno, minirano 1992. godine od strane Hrvata.
Staro parohijsko zdanje (dom) porusila hrvatska vojska 1992. godine.
Stara riznica je bila smestena ispod stare crkve Rodjenja Presvete Bogorodice. Porusena 1992. od strane Hrvata."
TO, odnosno ARBiH, nisu stvarali jednonacionalnu drzavu.
-
VOLIMJESTIRIBU
eeeee moji dragi ljudi, sad vi fino manđate govna, svi vi.....
bilo je ovako
neko je počeo, a neko je odgovorio na zahtjev početnika,
utom se početnici okreću nekom drugom,
taj neko drugi uze štit i ŠTITI SVE kako i treba, međutim ovi što su prvi odgovorili početnicima skontaju da mogu napraviti taktičku varku, tipa sve je super mi smo drugovi, a sve preko leđa NEKIH TAMO STRANACA (Bosanskih muslimana - ovaj novi-stari naziv da ne bude svi hrvati i srbi a mi muslimani - BOŠNJACI).......
a bošnjo lud OPET ŠTITI SVE I BOGOMOLJE I NORMALNE LJUDE (jebo ja mater svoju ako je meni jasno kako smo preživjeli AMERIKO I EUROPO HVALA TI ŠTO SI ME OSTAVILA U ŽIVOTU
)
i tako išlo neko vrijeme, pa BLIJESAK, PA OLUJA, PA WASHINGTONSKI SPORAZUM,
PA TEK ONDA DAYTONSKI MIROVNI SPORAZUM......
i sad vi jedete govna.......
bio je rat, NE PONOVIO SE NIKOM, A POSEBNO NE NAMA.... to mi ne treba.......
sad ne treba nad prolivenim mlijekom plakat, pričat jebem ja mater onom što napravi ovaj put ovako pun rupa pa da zapnem i prospem mlijeko......
bilo pa prošlo, oprosti i nemoj zaboraviti ŠTA JE BILO I KAKO JE BILO I KO JE SVE ZAKUHO RADI ČEGA (TERITORIJALNE PRETENZIJE).....
popravi temelje, i gradi bolju budućnost, budućnost u kojoj rat i ratove prepuštamo nekom drugom......
svako to kusuranje sa žrtvama, svako to kusuranje sa srušenim bogomoljama, to rade romi, a vi niste romi, VI STE BOSANCI I HERCEGOVCI........
to ne zaboravite......
KO NAS ZAVADI JEBEM MU SVE MRTVO I ŽIVO:
MILOŠEVIĆ, SANU, GENERALSKI KOR JNA, KOS I SPC (slagao nisam, niti sam mošti nosao).....
i kanite se ćorava posla
bilo je ovako
neko je počeo, a neko je odgovorio na zahtjev početnika,
utom se početnici okreću nekom drugom,
taj neko drugi uze štit i ŠTITI SVE kako i treba, međutim ovi što su prvi odgovorili početnicima skontaju da mogu napraviti taktičku varku, tipa sve je super mi smo drugovi, a sve preko leđa NEKIH TAMO STRANACA (Bosanskih muslimana - ovaj novi-stari naziv da ne bude svi hrvati i srbi a mi muslimani - BOŠNJACI).......
a bošnjo lud OPET ŠTITI SVE I BOGOMOLJE I NORMALNE LJUDE (jebo ja mater svoju ako je meni jasno kako smo preživjeli AMERIKO I EUROPO HVALA TI ŠTO SI ME OSTAVILA U ŽIVOTU
i tako išlo neko vrijeme, pa BLIJESAK, PA OLUJA, PA WASHINGTONSKI SPORAZUM,
PA TEK ONDA DAYTONSKI MIROVNI SPORAZUM......
i sad vi jedete govna.......
bio je rat, NE PONOVIO SE NIKOM, A POSEBNO NE NAMA.... to mi ne treba.......
sad ne treba nad prolivenim mlijekom plakat, pričat jebem ja mater onom što napravi ovaj put ovako pun rupa pa da zapnem i prospem mlijeko......
bilo pa prošlo, oprosti i nemoj zaboraviti ŠTA JE BILO I KAKO JE BILO I KO JE SVE ZAKUHO RADI ČEGA (TERITORIJALNE PRETENZIJE).....
popravi temelje, i gradi bolju budućnost, budućnost u kojoj rat i ratove prepuštamo nekom drugom......
svako to kusuranje sa žrtvama, svako to kusuranje sa srušenim bogomoljama, to rade romi, a vi niste romi, VI STE BOSANCI I HERCEGOVCI........
to ne zaboravite......
KO NAS ZAVADI JEBEM MU SVE MRTVO I ŽIVO:
MILOŠEVIĆ, SANU, GENERALSKI KOR JNA, KOS I SPC (slagao nisam, niti sam mošti nosao).....
i kanite se ćorava posla
-
VOLIMJESTIRIBU
i napravite već jednom razliku između srpske pravoslavne crkve i BOSANSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, ako vam je do katarze.....
-
Tko
Procitaj ti temu , i to tri puta ako treba a ja cu prevesti i na latinski ako treba.Tenma je rusenje vjerskih objekata u BiH .Ko , gdje kada i gdje .karanana wrote:"Tko" a i ostali, procitajte malo temu podrobnije pa se javite. Rasprava nije bila o manastiru Zitomislici nego o Sabornoj crkvi u gradu Mostaru, njegovom istocnom dijelu, ako vec i to moram da navedem. Opet kazem da ne znam ko ju je srusio i ne znam otkud vam toliki napadi na Miru, covjek nista ofanzivno nije rekao ni protiv koga.
Od svih jezika bosanski mi ide najbolje a od pisama latinica i cirilica podjedanako.Ne vidim razliku izmedju Saborne crkve i one zitomislici i trece i pete i deste ........zasto ? zato sto ih jer sve srusio HVO a nijednu Armija BiH i bosanski muslimani.Kakva je razalika ? Ako ti ne znas ko je srusio ima ljudi kojui znaju . Srusio HVO , hoces li da crtam . Ako ti ne znas otkud " napadi " na Miru 777 , vrati se procitaj njegove postove.Podlo i pokvareno kaze da se ne zna ko je srusio crkvu ali se prica da je bila mjesovita grupa hrvata i muslimana .LAZ !!!!!!!! LAZ !!!!!!! Necu da slusam laz. Tamo gdje je su bili cetnici srusene su sve dzamije i dobar dio katolickih crkava.Tamo gdje su bili bobanovvi bojovnici srusene su skoro sve dzamije i skoro sve pravoslavne crkve." Tamo gdje su bili mahniti mudzahedini Alije Izetbogovica " ( citaj Armija Bosne i Hercegovine ) nije srseno nista .NISTA !!!!!!! Samo je 1995 ostecena praqvoslavna crkva u Trnovu kako kaze americki profesor Ridelmajer jkoji je bio svjedok sudjenju Milosevicu.Ako ABiH nije nigdje srusila nista od Tuzle preko Zenice pa do Sarajeva i Bihaca zasto bi bas srusila jednu jedinu crkvu u Mostaru ? Zasto ? zato sto su 1992 god muslimani i hrvati bili skupa u HVO Mostar pa je sada lako podijeliti bratski odgobvornost.Ma nemoj .NECE MOCI MIRO 777 .Eto tu je odgovornost Mire , zato sto bezocno laze i podmece bas u vezi sa temom .Lagano , volsebno onako hinjski da se ne primjeti ....." mi pijuckuli pivo kad ono gruhnu pravoslavna crkva u zrak .......ja tamo kad mudzahedini maskirani u lik Franje tudjmana i Gojka Suska i Mladena Naletilica tute koji ni mrava ne bi zgazili
-
VOLIMJESTIRIBU
opet vi ponovo,
prestanite već jednom,
koji vam je
jeste li normalni.....
prestanite već jednom,
koji vam je
jeste li normalni.....
-
loli
Pa vratimo se temi. U Bijeljini su odletile džamije, katolička crkva je OK, čini mi se i da je nešto sređuju, ako sam dobro vidio. Da, jedna džamija u centru je završena i izgleda baš OK, samo je problem što čim krenu sa uređenjem i kopanjem okolo naiđu na kosti i odmah svi to svojataju kao da je staro u najmanju ruku tu negdje oko Hrista, pa dok se istraži... Hebi ga, naša posla.
Najviše sam zadovoljan kada vidim da su groblja uređena i maksimalno dotjerana, mislim na groblja u gradu koja nisu pravoslavna. A ono što me je oduševilo je da je sređeno jedno malo jevrejsko groblje, ograđeno, spomenici podignuti i dovedeni u red. Nisu bili nasilno srušeni već pali od vremena, da ne bi bilo nejasnoća.
Od pravoslavnih crkava znam da je u mjestu kod Tuzle, u Požarnici, dijelom srušena crkva, konkretno oltar, to se vidi sa puta.
Ima još priča o srušenim crkvama na tom dijelu, ali nisam vidio i ne znam, te s toga ne želim da pišem o tome
Najviše sam zadovoljan kada vidim da su groblja uređena i maksimalno dotjerana, mislim na groblja u gradu koja nisu pravoslavna. A ono što me je oduševilo je da je sređeno jedno malo jevrejsko groblje, ograđeno, spomenici podignuti i dovedeni u red. Nisu bili nasilno srušeni već pali od vremena, da ne bi bilo nejasnoća.
Od pravoslavnih crkava znam da je u mjestu kod Tuzle, u Požarnici, dijelom srušena crkva, konkretno oltar, to se vidi sa puta.
Ima još priča o srušenim crkvama na tom dijelu, ali nisam vidio i ne znam, te s toga ne želim da pišem o tome
- Ahmmed
jah.......loli wrote:Pa vratimo se temi. U Bijeljini su odletile džamije, katolička crkva je OK, čini mi se i da je nešto sređuju, ako sam dobro vidio. Da, jedna džamija u centru je završena i izgleda baš OK, samo je problem što čim krenu sa uređenjem i kopanjem okolo naiđu na kosti i odmah svi to svojataju kao da je staro u najmanju ruku tu negdje oko Hrista, pa dok se istraži... Hebi ga, naša posla.
-
kupusar
Tacno je da su nasli ispod Atik dzamije crkvu i pravoslavne stecke. Verujem da ako bi postavio slike bio bi banovanloli wrote:Pa vratimo se temi. U Bijeljini su odletile džamije, katolička crkva je OK, čini mi se i da je nešto sređuju, ako sam dobro vidio. Da, jedna džamija u centru je završena i izgleda baš OK, samo je problem što čim krenu sa uređenjem i kopanjem okolo naiđu na kosti i odmah svi to svojataju kao da je staro u najmanju ruku tu negdje oko Hrista, pa dok se istraži... Hebi ga, naša posla.