eh ovo je scenarij za mexicku sapunicumala-i wrote:moja jaranica varala je svog momka s jaranom od budućeg dragog mi, a taj jaran je inače varao drugu nam jaranicu.![]()
i tako u svoj toj varaoni i on mene na prevaru zavede i kao što car reče od tad prodje 6 bajrama a mi još zajedno.
i ne varamo...
makar se nadam...
Kako ste upoznali sadasnjeg momka/curu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
-
mala-i
prije hercegovačku...s nekoliko zalutalih bosanacapitt wrote:eh ovo je scenarij za mexicku sapunicumala-i wrote:moja jaranica varala je svog momka s jaranom od budućeg dragog mi, a taj jaran je inače varao drugu nam jaranicu.![]()
i tako u svoj toj varaoni i on mene na prevaru zavede i kao što car reče od tad prodje 6 bajrama a mi još zajedno.
i ne varamo...
makar se nadam...:D
- pitt
bosanci tu dodju ko kurbani.....ko da gledammala-i wrote:prije hercegovačku...s nekoliko zalutalih bosanacapitt wrote:eh ovo je scenarij za mexicku sapunicumala-i wrote:moja jaranica varala je svog momka s jaranom od budućeg dragog mi, a taj jaran je inače varao drugu nam jaranicu.![]()
i ne varamo...
- pitt
pa nisam ni znao da si te krvopijske pasmine (jao mi se kad herka procita)mala-i wrote:kud će ti hercegovka bit fino čeljadepitt wrote:Little one....a ja sve kontao ti fino celjade......kad ne lezi vraze:D:D
![]()
nadovezivanje na onu temu o hercegovkama
-
rashid
mala-i wrote:prije hercegovačku...s nekoliko zalutalih bosanacapitt wrote:eh ovo je scenarij za mexicku sapunicumala-i wrote:moja jaranica varala je svog momka s jaranom od budućeg dragog mi, a taj jaran je inače varao drugu nam jaranicu.![]()
i ne varamo...
- van Basten
Chischo wrote:
a sta?
ona sama sebi dolazila na roditeljske sastanke???
Moji prijatelji su jedno vrijeme ubijali se spajajući me sa nekakvim raznoraznim poznanicama... pošto ja ni s jednom od tih nisam bio oduševljen, čak naprotiv - počeo sam se pitati šta ti ljudi uopšte misle o meni ustvari
Nakon nekog vremena, za prošlu Novu godinu, dogovorili se da slavimo zajedno. Pitam ko će biti - mi, jaranica sa čovjekom joj i SESTROM i ti. Za sestru su bar stotinu puta naglasili kako nemam nikakvih obaveza u tom smislu i sl, valjda poučeni prošlim lošim iskustvima, i ja to tako prihvatim... Prije dočeka Nove sam radio do 19h i onako umoran odem s ciljem da izguram bar do 2h ujutro i pod dekicu... dok ne ugledah tu sestru.
Priča i nema neku vele dinamiku, al ono što je meni najbolje u svemu tome, a neko je to već ranije i spominjao ovdje, jeste sljedeće- istog trenutka kad sam je ugledao i razmjenio prve riječi s njom, znao sam - ona je ta.
Realizacija već poznatog je, zbog tehničkih detalja, potrajala malo, koju sedmicu, al to već nije tema ovog topica pa možda nekom drugom prilikom
-
cigo
#66 Kako ste upoznali sadasnjeg momka/curu
Eh evo da i cigo isprica kako sam ja svoju hanumicu upoznao.Eh to vam je bilo malo po davno u ratno doba tacnije 1993 odine,ja bio borac nase drage nam Armije BiH casno i posteno branio nasu dragu BiH i tako u jednoj akciji blizu naseg glavnog grada nase drage BiH bijase ranjen sta ces ,ali srecom nije me u glavu pogodio nego u noge da je u glavu zna se gdje bih sad bio na Kovacima ili negdje drugo. I tako ti mene nekako odmah izvuke s linije i prebace u bolnicu,eh tu ti je jedna gara radila kao sestrica ,malo iz pocetka se nikako nismo poznavali ali kako je vrijeme prolazilo tako imi pocesmo da se pozdravljamo i uz pozdrav t udodje i zajednicka cigareta pa kahva i bogami ,malo pomalo vidim ja dopadam se ja njoj a i ona meni kako se nebih dopala kad je ko san lijepa .Ja ti jednog dana kad smo pili kahvu pitam nju garo moja hajmo mi da profuramo sto se vise ovako pretvaramo i bogami pristade ona a bogami ija ,i tako dan po dan mjesec po mjesec i mi odlucimo da se uzmemo i tako kako smo od tog dana zajedno pa evo sve do sad smo hvala dragom Allahu.eto tako vam je to bilo sto se tice mene i mog upoznavanja sta ces ratne ljubavi s ukazu najbolje heehehe
-
mamica papucarka
joj, imala sam i ja jarana koji je bio isti probirac kao i tivan Basten wrote:Chischo wrote:
a sta?
ona sama sebi dolazila na roditeljske sastanke???![]()
Moji prijatelji su jedno vrijeme ubijali se spajajući me sa nekakvim raznoraznim poznanicama... pošto ja ni s jednom od tih nisam bio oduševljen, čak naprotiv - počeo sam se pitati šta ti ljudi uopšte misle o meni ustvari, brzo su odustali od te ideje...
Nakon nekog vremena, za prošlu Novu godinu, dogovorili se da slavimo zajedno. Pitam ko će biti - mi, jaranica sa čovjekom joj i SESTROM i ti. Za sestru su bar stotinu puta naglasili kako nemam nikakvih obaveza u tom smislu i sl, valjda poučeni prošlim lošim iskustvima, i ja to tako prihvatim... Prije dočeka Nove sam radio do 19h i onako umoran odem s ciljem da izguram bar do 2h ujutro i pod dekicu... dok ne ugledah tu sestru.
Priča i nema neku vele dinamiku, al ono što je meni najbolje u svemu tome, a neko je to već ranije i spominjao ovdje, jeste sljedeće- istog trenutka kad sam je ugledao i razmjenio prve riječi s njom, znao sam - ona je ta.
Realizacija već poznatog je, zbog tehničkih detalja, potrajala malo, koju sedmicu, al to već nije tema ovog topica pa možda nekom drugom prilikom
Niko mu ne odgovara
Zezali smo ga da nece izaci vani, dok ne odgleda vremensku prognozu.
Mi smo jedno vrijeme sumnjali da nije homo
Nisam ga odvano vidjela, pa me bas zanima da li se usrecio
-
urbanagerila
Ovu prvu sam vidio u kafileriji a druga je dosla sama niotkud ... 
-
mamica papucarka
e, hajd nam sad fino ispricaj kako si upoznao svoje hanumiceurbanagerila wrote:Ovu prvu sam vidio u kafileriji a druga je dosla sama niotkud ...
-
urbanagerila
pa evo ja rekohmamica 31 wrote:e, hajd nam sad fino ispricaj kako si upoznao svoje hanumiceurbanagerila wrote:Ovu prvu sam vidio u kafileriji a druga je dosla sama niotkud ...Prvu i drugu... i ako Bog da kako ces upoznat trecu
![]()
![]()
- Dirty Harry
#74 Re: Kako ste upoznali sadasnjeg momka/curu?
Eh volio bih i ja znati kako, kad bi samo sjetio ....Chischo wrote:Ima li neko kakvu (ne)interesantnu pricu?
ja cu drugi...
- Op3r4t0r
Taj dan sam radio do pola 10 navece a s jaranima imao dogovoreno da idemo na koncert seke aleksic i da se nadjemo u 11, u putu do kuce mi je naumpalo da dio vremena do koncerta odem na mirc na kojem dotad nisam bio godinama, valjda sudbina, pri samom ulazku automatski me konektuje na neki kanal austria (zivim u austriji) na kojem je bilo nekih 30 ljudi, medju tih 30 ljudi jedini prepoznatljiv zenski nick je bio mala_crnka pa se njemu i javim u nekom fazonu gdje si buduca (ko da sam znao) i tako udjemo u pricu, u startu saznamo da zivimo u istom gradu, 5 minuta jedno od drugog a da se nikad nismo vidjeli, meni je toliko prica s njom bila zanimljiva da ja ni na koncert nisam otisao (kad god se posvadjamo uvijek kaze da bi mi bilo bolje da sam otisao na koncert:)), uglavnom ostali smo pricati do ujutro i tako par dana, po prici se svidjeli jedno drugom i odlucimo otici na komsijsku kafu cisto da se upoznamo, a onda na jos jednu, pa na jos jednu i tako i u vezu krenemo i evo vec skoro dvije godine da smo zajedno sretni i zaljubljeni