Kako ste upoznali sadasnjeg momka/curu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pitt

Post by pitt »

mala-i wrote:moja jaranica varala je svog momka s jaranom od budućeg dragog mi, a taj jaran je inače varao drugu nam jaranicu. :D
i tako u svoj toj varaoni i on mene na prevaru zavede i kao što car reče od tad prodje 6 bajrama a mi još zajedno.
i ne varamo...
makar se nadam... :D
eh ovo je scenarij za mexicku sapunicu :D:D
mala-i

Post by mala-i »

pitt wrote:
mala-i wrote:moja jaranica varala je svog momka s jaranom od budućeg dragog mi, a taj jaran je inače varao drugu nam jaranicu. :D
i tako u svoj toj varaoni i on mene na prevaru zavede i kao što car reče od tad prodje 6 bajrama a mi još zajedno.
i ne varamo...
prije hercegovačku...s nekoliko zalutalih bosanaca :D
pitt

Post by pitt »

mala-i wrote:
pitt wrote:
i ne varamo...
bosanci tu dodju ko kurbani.....ko da gledam :-) :-) :D
mala-i

Post by mala-i »

pitt wrote:
mala-i wrote:
pitt wrote: eh ovo je scenarij za mexicku sapunicu :D:D
bosanci tu dodju ko kurbani.....ko da gledam :-) :-) :D

bingo!!!! :thumbup:
Vasa Kisa

Post by Vasa Kisa »

Svoju sadašnju curu upoznao sam idući mladjoj sestri na roditeljske sastanke...da ne bude zabune, ona joj nije profesorica, već školska kolegica... :D
pitt

Post by pitt »

Little one....a ja sve kontao ti fino celjade......kad ne lezi vraze :D:D:D
mala-i

Post by mala-i »

pitt wrote:Little one....a ja sve kontao ti fino celjade......kad ne lezi vraze :D:D:D
kud će ti hercegovka bit fino čeljade :D
nadovezivanje na onu temu o hercegovkama :D
pitt

Post by pitt »

mala-i wrote:
pitt wrote:Little one....a ja sve kontao ti fino celjade......kad ne lezi vraze :D:D:D
kud će ti hercegovka bit fino čeljade :D
nadovezivanje na onu temu o hercegovkama :D
pa nisam ni znao da si te krvopijske pasmine (jao mi se kad herka procita) :D:D
Neelix

Post by Neelix »

na sa-x forumu :-D
rashid

Post by rashid »

mala-i wrote:
pitt wrote:
i ne varamo...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chischo

Post by Chischo »

Vasa Kisa wrote:Svoju sadašnju curu upoznao sam idući mladjoj sestri na roditeljske sastanke...da ne bude zabune, ona joj nije profesorica, već školska kolegica... :D
a sta?
ona sama sebi dolazila na roditeljske sastanke???
:? :? :? :roll: :roll: 8-) 8-) :D
van Basten

Post by van Basten »

Chischo wrote:
a sta?
:lol:

Moji prijatelji su jedno vrijeme ubijali se spajajući me sa nekakvim raznoraznim poznanicama... pošto ja ni s jednom od tih nisam bio oduševljen, čak naprotiv - počeo sam se pitati šta ti ljudi uopšte misle o meni ustvari :D , brzo su odustali od te ideje...
Nakon nekog vremena, za prošlu Novu godinu, dogovorili se da slavimo zajedno. Pitam ko će biti - mi, jaranica sa čovjekom joj i SESTROM i ti. Za sestru su bar stotinu puta naglasili kako nemam nikakvih obaveza u tom smislu i sl, valjda poučeni prošlim lošim iskustvima, i ja to tako prihvatim... Prije dočeka Nove sam radio do 19h i onako umoran odem s ciljem da izguram bar do 2h ujutro i pod dekicu... dok ne ugledah tu sestru.
Priča i nema neku vele dinamiku, al ono što je meni najbolje u svemu tome, a neko je to već ranije i spominjao ovdje, jeste sljedeće- istog trenutka kad sam je ugledao i razmjenio prve riječi s njom, znao sam - ona je ta.
Realizacija već poznatog je, zbog tehničkih detalja, potrajala malo, koju sedmicu, al to već nije tema ovog topica pa možda nekom drugom prilikom
ri0

Post by ri0 »

huh.. na derneku kod jaranice :-)
Michun

Post by Michun »

I'm still waitingImage
shin

Post by shin »

Ima li neko da je partnera upoznao na ringišpilu? :lol:
cigo

#66 Kako ste upoznali sadasnjeg momka/curu

Post by cigo »

Eh evo da i cigo isprica kako sam ja svoju hanumicu upoznao.Eh to vam je bilo malo po davno u ratno doba tacnije 1993 odine,ja bio borac nase drage nam Armije BiH casno i posteno branio nasu dragu BiH i tako u jednoj akciji blizu naseg glavnog grada nase drage BiH bijase ranjen sta ces ,ali srecom nije me u glavu pogodio nego u noge da je u glavu zna se gdje bih sad bio na Kovacima ili negdje drugo. I tako ti mene nekako odmah izvuke s linije i prebace u bolnicu,eh tu ti je jedna gara radila kao sestrica ,malo iz pocetka se nikako nismo poznavali ali kako je vrijeme prolazilo tako imi pocesmo da se pozdravljamo i uz pozdrav t udodje i zajednicka cigareta pa kahva i bogami ,malo pomalo vidim ja dopadam se ja njoj a i ona meni kako se nebih dopala kad je ko san lijepa .Ja ti jednog dana kad smo pili kahvu pitam nju garo moja hajmo mi da profuramo sto se vise ovako pretvaramo i bogami pristade ona a bogami ija ,i tako dan po dan mjesec po mjesec i mi odlucimo da se uzmemo i tako kako smo od tog dana zajedno pa evo sve do sad smo hvala dragom Allahu.eto tako vam je to bilo sto se tice mene i mog upoznavanja sta ces ratne ljubavi s ukazu najbolje heehehe
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

van Basten wrote:
Chischo wrote:
a sta?
:lol:

Moji prijatelji su jedno vrijeme ubijali se spajajući me sa nekakvim raznoraznim poznanicama... pošto ja ni s jednom od tih nisam bio oduševljen, čak naprotiv - počeo sam se pitati šta ti ljudi uopšte misle o meni ustvari :D , brzo su odustali od te ideje...
Nakon nekog vremena, za prošlu Novu godinu, dogovorili se da slavimo zajedno. Pitam ko će biti - mi, jaranica sa čovjekom joj i SESTROM i ti. Za sestru su bar stotinu puta naglasili kako nemam nikakvih obaveza u tom smislu i sl, valjda poučeni prošlim lošim iskustvima, i ja to tako prihvatim... Prije dočeka Nove sam radio do 19h i onako umoran odem s ciljem da izguram bar do 2h ujutro i pod dekicu... dok ne ugledah tu sestru.
Priča i nema neku vele dinamiku, al ono što je meni najbolje u svemu tome, a neko je to već ranije i spominjao ovdje, jeste sljedeće- istog trenutka kad sam je ugledao i razmjenio prve riječi s njom, znao sam - ona je ta.
Realizacija već poznatog je, zbog tehničkih detalja, potrajala malo, koju sedmicu, al to već nije tema ovog topica pa možda nekom drugom prilikom
joj, imala sam i ja jarana koji je bio isti probirac kao i ti :D
Niko mu ne odgovara :D
Zezali smo ga da nece izaci vani, dok ne odgleda vremensku prognozu. :D Tip je fakat bio takav :)
Mi smo jedno vrijeme sumnjali da nije homo :D Naravno, sve do jednom kada smo ga ugledali kako se voda za rucice :D
Nisam ga odvano vidjela, pa me bas zanima da li se usrecio :oops:
Chischo

Post by Chischo »

shin wrote:Ima li neko da je partnera upoznao na ringišpilu? :lol:
jesam ja na toboganu...
:D :D :D
štzngrm

Post by štzngrm »

prelazio sam ulicu i onda je ona prišla i rekla"čiko,čiko, možete li"
bila je to ljubav na prvi dodir
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Ovu prvu sam vidio u kafileriji a druga je dosla sama niotkud ... :D
shin

Post by shin »

štzngrm wrote:prelazio sam ulicu i onda je ona prišla i rekla"čiko,čiko, možete li"
bila je to ljubav na prvi dodir
Jel to furaš sa izviđačem :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

urbanagerila wrote:Ovu prvu sam vidio u kafileriji a druga je dosla sama niotkud ... :D
e, hajd nam sad fino ispricaj kako si upoznao svoje hanumice :D Prvu i drugu... i ako Bog da kako ces upoznat trecu :D :D :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

mamica 31 wrote:
urbanagerila wrote:Ovu prvu sam vidio u kafileriji a druga je dosla sama niotkud ... :D
e, hajd nam sad fino ispricaj kako si upoznao svoje hanumice :D Prvu i drugu... i ako Bog da kako ces upoznat trecu :D :D :D
pa evo ja rekoh :D prvu sam spasio iz kafilerije od gomile bijesnih pasa a ona kao srna preplasena i tu dodjem ja i spasim stvar .... :D Nije joj trebalo dugo da se privikne na dobrotu i potpuno se preda .... :D A ova druga se usunjala tiho, gotovo neprimjetno iako kad bolje razmislim perfidnom taktikom (preko stomaka do srca) ali prakticno je sama dosla. O trecoj cu da razmislim citavih 12 minuta prije nego kazem Doh .... :D
Dirty Harry

#74 Re: Kako ste upoznali sadasnjeg momka/curu?

Post by Dirty Harry »

Chischo wrote:Ima li neko kakvu (ne)interesantnu pricu?

ja cu drugi...
Eh volio bih i ja znati kako, kad bi samo sjetio ....
Op3r4t0r

Post by Op3r4t0r »

Taj dan sam radio do pola 10 navece a s jaranima imao dogovoreno da idemo na koncert seke aleksic i da se nadjemo u 11, u putu do kuce mi je naumpalo da dio vremena do koncerta odem na mirc na kojem dotad nisam bio godinama, valjda sudbina, pri samom ulazku automatski me konektuje na neki kanal austria (zivim u austriji) na kojem je bilo nekih 30 ljudi, medju tih 30 ljudi jedini prepoznatljiv zenski nick je bio mala_crnka pa se njemu i javim u nekom fazonu gdje si buduca (ko da sam znao) i tako udjemo u pricu, u startu saznamo da zivimo u istom gradu, 5 minuta jedno od drugog a da se nikad nismo vidjeli, meni je toliko prica s njom bila zanimljiva da ja ni na koncert nisam otisao (kad god se posvadjamo uvijek kaze da bi mi bilo bolje da sam otisao na koncert:)), uglavnom ostali smo pricati do ujutro i tako par dana, po prici se svidjeli jedno drugom i odlucimo otici na komsijsku kafu cisto da se upoznamo, a onda na jos jednu, pa na jos jednu i tako i u vezu krenemo i evo vec skoro dvije godine da smo zajedno sretni i zaljubljeni :)
Post Reply