FETISH
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
ja bih odijela zakonom zabranila 
-
mamica papucarka
Santos wrote:Mene privlaci Guz koji te tjera da ides za njim.
-
lost&found
neka fina kosuljica i preko pulover ...onako nice guy look
ili druga opcija...bijela kosulja..nonsalantno uvucena u jeans hlace i neki fini jednostavni smedji kais

ili druga opcija...bijela kosulja..nonsalantno uvucena u jeans hlace i neki fini jednostavni smedji kais
- danas
a moje se zlatne stikle ne racunaju?anais_nin wrote:ma kakvi su vam ovo fetishi?a gdje su fiksacije na stopala, bicheve, siljate objekte, zujece objekte, cipele, namjestaj, haltere, krzno? (ko ono korzete spomenu, e to je vec pravi fetish
)
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Djaba ja postavljao one tete...anais_nin wrote:ma kakvi su vam ovo fetishi?a gdje su fiksacije na stopala, bicheve, siljate objekte, zujece objekte, cipele, namjestaj, haltere, krzno? (ko ono korzete spomenu, e to je vec pravi fetish
)
- anais_nin
je l na tvojoj ili na bilo cijoj ili na njegovoj nozi? (ako je na njegovoj, e onda vec pricamo o nekim interesantnim stvarimadanas wrote:a moje se zlatne stikle ne racunaju?anais_nin wrote:ma kakvi su vam ovo fetishi?a gdje su fiksacije na stopala, bicheve, siljate objekte, zujece objekte, cipele, namjestaj, haltere, krzno? (ko ono korzete spomenu, e to je vec pravi fetish
)
![]()
![]()
![]()
- danas
ma na tvojoj nozianais_nin wrote:je l na tvojoj ili na bilo cijoj ili na njegovoj nozi? (ako je na njegovoj, e onda vec pricamo o nekim interesantnim stvarimadanas wrote:a moje se zlatne stikle ne racunaju?anais_nin wrote:ma kakvi su vam ovo fetishi?a gdje su fiksacije na stopala, bicheve, siljate objekte, zujece objekte, cipele, namjestaj, haltere, krzno? (ko ono korzete spomenu, e to je vec pravi fetish
)
![]()
![]()
![]()
).....
-
Pearl
meni je fetish korzet.. al na meni..anais_nin wrote:ma kakvi su vam ovo fetishi?a gdje su fiksacije na stopala, bicheve, siljate objekte, zujece objekte, cipele, namjestaj, haltere, krzno? (ko ono korzete spomenu, e to je vec pravi fetish
)
jel se to pika?
lijepo oblikovana muska guza u hlacama od odijela
- anais_nin
pa sta cu ja, vidim nigdje kink-adanas wrote:padosmo svi kod anais na ispitu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
samo jimmy choodanas wrote:ma na tvojoj nozianais_nin wrote:je l na tvojoj ili na bilo cijoj ili na njegovoj nozi? (ako je na njegovoj, e onda vec pricamo o nekim interesantnim stvarimadanas wrote: a moje se zlatne stikle ne racunaju?![]()
![]()
![]()
).....
![]()
![]()
![]()

- Saian
eto nesto zajednichko i meni je fetish korzet na tebiPearl wrote:meni je fetish korzet.. al na meni..anais_nin wrote:ma kakvi su vam ovo fetishi?a gdje su fiksacije na stopala, bicheve, siljate objekte, zujece objekte, cipele, namjestaj, haltere, krzno? (ko ono korzete spomenu, e to je vec pravi fetish
)
![]()
jel se to pika?:D
Pearl wrote: lijepo oblikovana muska guza u hlacama od odijela
ovo nije fetish nego jedan od indikatora heteroseksualnosti
-
Pearl
pa fetish je jer se ne vidja bas cesto.. lijepe guze se obicno iza farmerki sakrivaju, ne znam zasto...Saian wrote:eto nesto zajednichko i meni je fetish korzet na tebiPearl wrote:meni je fetish korzet.. al na meni..anais_nin wrote:ma kakvi su vam ovo fetishi?a gdje su fiksacije na stopala, bicheve, siljate objekte, zujece objekte, cipele, namjestaj, haltere, krzno? (ko ono korzete spomenu, e to je vec pravi fetish
)
![]()
jel se to pika?:D
Pearl wrote: lijepo oblikovana muska guza u hlacama od odijela
ovo nije fetish nego jedan od indikatora heteroseksualnosti![]()
zato granici sa fetishom
-
Pearl
na mene ta dva primjerka nemaju ama bas nikakav uticaj.. tebe TO lozi?Saian wrote:ejs onda su Jeti i Bigfoot dva turbomega fetisha![]()
![]()
-
Pearl
utegnuta muska guzica u pantalonama od odijela mene lozi .. odabijSaian wrote:ako uzmemo ovaj tvoj kriterij onda su i ta dva primjerka i smisao za humor na ovoj temi izgleda fetishPearl wrote:
pa fetish je jer se ne vidja bas cesto.. lijepe guze se obicno iza farmerki sakrivaju, ne znam zasto...
zato granici sa fetishom![]()
![]()
posto je ne vidjam tako cesto, nema bojazni da cu na vlasnika takve dobre guze skociti u sred grada..
ja se i ne trudim na budem funny... valjda mislis na sebe...