Posto sam otvorila temu, prva cu priznati svoj fetish
Hmmm! Strast prema bijelim uniformama, kad vidim lijepu zenu ili djevojku u uniformi med. sestre ili doktorice sa onom kapicom na glavi, koljena mi klecaju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Joj SaraLe, sto se ti shaltah sa teme na temu...evo mene opet...SaraLe wrote:Da vas cujem, momci i djevojke
Posto sam otvorila temu, prva cu priznati svoj fetish![]()
Hmmm! Strast prema bijelim uniformama, kad vidim lijepu zenu ili djevojku u uniformi med. sestre ili doktorice sa onom kapicom na glavi, koljena mi klecaju
nisi ti normalanSuicidal Siberian wrote:vesh mashine.. po moguchnosti, bijele....bubanj za 6 kg vesha....tekuchi detergent, poseban prostor za omekshivach....moguchnost pretpranja, opcija broja okretaja centrifuge, pranje bez centrifuge, mogucnhost pranja a 50% snage........ufffffff![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Praktièan... Ove vi¹e mje¹aju... pa on mora manjedinchy84 wrote:nisi ti normalanSuicidal Siberian wrote:vesh mashine.. po moguchnosti, bijele....bubanj za 6 kg vesha....tekuchi detergent, poseban prostor za omekshivach....moguchnost pretpranja, opcija broja okretaja centrifuge, pranje bez centrifuge, mogucnhost pranja a 50% snage........ufffffff![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je li kombinovano sa sushilicom, ili solo?Suicidal Siberian wrote:vesh mashine.. po moguchnosti, bijele....bubanj za 6 kg vesha....tekuchi detergent, poseban prostor za omekshivach....moguchnost pretpranja, opcija broja okretaja centrifuge, pranje bez centrifuge, mogucnhost pranja a 50% snage........ufffffff![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Solo, solo.....sushilica mi kvari koncept.......naravno da A, kakvo je to pitanje....chuchumbamayumbe wrote:je li kombinovano sa sushilicom, ili solo?Suicidal Siberian wrote:vesh mashine.. po moguchnosti, bijele....bubanj za 6 kg vesha....tekuchi detergent, poseban prostor za omekshivach....moguchnost pretpranja, opcija broja okretaja centrifuge, pranje bez centrifuge, mogucnhost pranja a 50% snage........ufffffff![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pretpostavljam energetski razred - A?
trgaj sebe....neko skikne milju za odijelo...ti bi cijepala....ztluhcs wrote:Odijela?porCelaiN wrote:ne znam zašto ..al muškarci u odjelima..(naravno pod uslovom da im dobro stoje)..odmah bi ih rastrgala
![]()
Suicidal Siberian wrote:vesh mashine.. po moguchnosti, bijele....bubanj za 6 kg vesha....tekuchi detergent, poseban prostor za omekshivach....moguchnost pretpranja, opcija broja okretaja centrifuge, pranje bez centrifuge, mogucnhost pranja a 50% snage........ufffffff![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam mislio na zastitne naocare...SaraLe wrote:Zene, nose naocale za svaki slucaj, jesi cuo za onuurbanagerila wrote:Naocarke !!! Loze me intelektualne sa halterima
NE U OKO![]()
![]()
![]()
![]()
jel ovako?urbanagerila wrote:Naocarke !!! Loze me intelektualne sa halterima
Hmmmm.... nisam za plavke.... ako ima neka gara sa istim konceptomSuicidal Siberian wrote:jel ovako?urbanagerila wrote:Naocarke !!! Loze me intelektualne sa halterima
http://www.elishasmovies.com/teacher-ka ... bs/005.jpg
evo ti pa birajurbanagerila wrote:Hmmmm.... nisam za plavke.... ako ima neka gara sa istim konceptomSuicidal Siberian wrote:jel ovako?urbanagerila wrote:Naocarke !!! Loze me intelektualne sa halterima
Ne izgleda bas INTELEKTUALNOSuicidal Siberian wrote:jel ovako?urbanagerila wrote:Naocarke !!! Loze me intelektualne sa halterima