U svijetu fantazija....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

Michun wrote: A konkretno:
Ja rekla NE. Nije me upamtio po tome, znali smo se od prije. Pa mozda bi rekla DA da je neko ko je meni ultra zgodan i simpa (recimo - Benjamin Bratt).
Ko to zna :D
Ne bi pricala :)
ma posto smo u svijetu fantazije, pricamo uglavnom o ovim "velikim zvijezdama" :D valjda sto "visi" status veci broj zena koje zele da mu kroz krevet prodju :D
a lokalnim "poznatim licnostima" nije nimalo tesko reci NE :lol: :lol: :lol:
Michun

Post by Michun »

anais_nin wrote:
Ja rekla NE. Nije me upamtio po tome, znali smo se od prije. Pa mozda bi rekla DA da je neko ko je meni ultra zgodan i simpa (recimo - Benjamin Bratt).
ma posto smo u svijetu fantazije, pricamo uglavnom o ovim "velikim zvijezdama" :D valjda sto "visi" status veci broj zena koje zele da mu kroz krevet prodju :D
Pa zato rekoh - Benjamin Bratt. Kako mu reci NE?! :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Michun wrote:
anais_nin wrote:
ma ne znam kako, ali ja bih svejedno probala :D :lol: da vidim reakciju :D e sad bi li uspijela ostati pri tom NE, ne znam :D :lol:
Michun

Post by Michun »

anais_nin wrote:
Michun wrote:
anais_nin wrote: ma posto smo u svijetu fantazije, pricamo uglavnom o ovim "velikim zvijezdama" :D valjda sto "visi" status veci broj zena koje zele da mu kroz krevet prodju :D
ma ne znam kako, ali ja bih svejedno probala :D :lol: da vidim reakciju :D e sad bi li uspijela ostati pri tom NE, ne znam :D :lol:
Tesko je to. :D A zamisli kazes NE, on se okrene i izgubi se u masi (diskoteka, party, guzva). I nikad ga vise ne vidis :sad: A Bendzo sladak ko' med :-D
anais_nin

Post by anais_nin »

Michun wrote: Tesko je to. :D A zamisli kazes NE, on se okrene i izgubi se u masi (diskoteka, party, guzva). I nikad ga vise ne vidis :sad: A Bendzo sladak ko' med :-D
pa to mi se jos nije desilo :roll: a idem logikom da su i ovi poznati ipak prije svega MUSKARCI :D i da puno cesce cuju OHHH YESS :lol: od OHHH NO :lol: :D a da je Keanu Reeves u pitanju, onda bih definitivno rekla NO :roll: :D njemu ne bih mogla biti one night stand :oops:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Ja sam toliko zagorio jastucio bi i u pola cijene cak i anonimne. :D
memli strana

Post by memli strana »

Ma ja bi prisao kako god okrenes variantisao bi koliko je to miguce jer ako ti se posreci . . .
Ivy

Post by Ivy »

Piercea Brosnana ne bih pitala imal zenu i djecu...trust me! :-) :-D :D
water

Post by water »

van Basten wrote:ja mislim da bih bez problema prišao i upustio se u neku šuplju konverzaciju pošto bih išao sa mišlju da nemam šansi pa bih bio totalno opušten (nešto kao da Sarajevo igra protiv Man utd-a). E problem bi nastao kad bi Sarajevo povelo 1:0, tj kad bih vidio da imam prolaz :D - šta onda? a vjerujem da bih tjerao do kraja pa kako god.
A bi li se hvalio?
Evo vic (u najkraćoj mogućoj verziji) umjesto odgovora: Nasukao se brod i na pustom ostvru jedini preživjeli Mujo i Sharon Stone... bla, bla, bla... dođe vremenom i do odnosa, extra Muji a i onse pokazao dobrim... bla, bla, bla... nakon par mjeseci Mujo tužan, zabrinu se Sharon šta mu je, šta mu loše radi...
Ma nedostaje mi moj drug Suljo
Pa šta će ti on, zar ti ja nisam dovoljna?
Ma super si, al mi fali da sjednem sa njim uz pivu i da mu kažem - Suljo, guzio sam Sharon Stone
nas mudri narod je to vec odavno pretocio u izreku: "Nije jebacina ako se ne pohvalis" :lol:
porCelaiN

Post by porCelaiN »

Image
Image

da njega vidim.... i da sam slobodna... ne bi nam bilo kraja.. ne bi me interesovalo da li je zauzet, UOPŠTE :), bio bi moj.. makar i za jednu noć :), a da li bi pričala.. hmm.. mislim da ne bi.. slađe mi je sačuvati ga samo za sebe :)
Tesssa

Post by Tesssa »

joj Wentworth Miller je fakat... :-)
porCelaiN

Post by porCelaiN »

ko bi reko da su mu 34 godine.. joj kako je ... :-) prosto predobar..
debela

Post by debela »

porCelaiN wrote:ko bi reko da su mu 34 godine.. joj kako je ... :-) prosto predobar..
a ko je lik :?
Tesssa

Post by Tesssa »

Glumi u seriji Prison Break
debela

Post by debela »

dinchy84 wrote:Glumi u seriji Prison Break
nikad cula ni za seriju ni za njega. ali koga briga, ovo je svakako samo za gledanje :D
pitt

Post by pitt »

cccc a sve se ne gledaju boze sa networks :-)
porCelaiN

Post by porCelaiN »

bio je u spotovima mariah carey.. we belong together i it's like that.. u oba je otima od onog starkelje.. ja se ne bi bunila da mene dođe oteti :-D :-D
debela

Post by debela »

e odoh ja to potraziti na youtube :D
Tesssa

Post by Tesssa »

hehe :-D
porCelaiN

Post by porCelaiN »

u prison brake-u je odličan... nikad nisam bila luda za ovim 2D likovima,al kad viđoh njega.. :)
debela

Post by debela »

ali djecoooooooooooooo starkelja je eric roberts aaaaaaawww, moj glas ipak ide njemu :D

http://images.google.com/images?hl=en&q=eric+roberts
Tesssa

Post by Tesssa »

ah da eric je posebna prica :razz: :P
anais_nin

Post by anais_nin »

debela wrote:
nikad cula ni za seriju ni za njega. ali koga briga, ovo je svakako samo za gledanje :D
dobra je i serija, nije samo on :D toplo preporucujem :D ja sam se navukla na prison break ko dijete na cuclu :D :lol:
pitt

Post by pitt »

anais_nin wrote:
debela wrote:
dobra je i serija, nije samo on :D toplo preporucujem :D ja sam se navukla na prison break ko dijete na cuclu :D :lol:
samo ti cuclaj :D:D:D:D
ccccc fino je biti besposlen :D:D
porCelaiN

Post by porCelaiN »

ja skidoh prison break sa free zone, prvu sezonu.. za dva dana sam iz cuga odgledala 22 epizode.. genijalna je i serija, a i glumci, definitivno vrijedi pogledati
Post Reply