@PITARKA_SA mislim da se ovaj gore komentar vec klasifikuje u: a jel to patis za njom? ja ti ne valjam, jel? e idi njoj kad je bolja, stoko (zivotinja po izboru) nezahvalnaztluhcs wrote:Pa sadašnja je nekome drugom...mamica 31 wrote:da je valjala ne bi bila bivsa
Jos jedno "zasto" bez nade za "zato"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pearl
-
PITARKA_SA
vidi,vidi oni bi i da popricaju sa njima..auuuuudanas wrote:pa kad je sa namapitt wrote:Pa ko je to tako jednostavno (da je valjala ne bi bila bivsa), sta onda vatru bljuljete ako se pozdravim sa njom ili nedo bog popricam.....hiljadu jezika...:D
ne moze se opet srozavat na taj nivo
afilijacijama sa nepodobnimindividuama
![]()
![]()
mi smo veci stepen evolucije,zasto bi on pricao sa kravom br 1,2il 3
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ne nego se pogleda¹ u ogledalo kad doðe¹ kuæi i premjeri¹ se od glave do pete i za svaku sljedeæu koja lièi na nju provjeri¹ da li momak gleda ili ne u tom smjerumamica 31 wrote:onda prokomentarisesztluhcs wrote:Pa sada¹nja je nekome drugom...mamica 31 wrote:da je valjala ne bi bila bivsa
Alahu dragi, nadje krpa zakrpu![]()
Zar nismo grozne
- danas
upravo takoPITARKA_SA wrote:vidi,vidi oni bi i da popricaju sa njima..auuuuudanas wrote:pa kad je sa namapitt wrote:Pa ko je to tako jednostavno (da je valjala ne bi bila bivsa), sta onda vatru bljuljete ako se pozdravim sa njom ili nedo bog popricam.....hiljadu jezika...:D
![]()
![]()
to nisi smjeo reci
niiiikakoo
![]()
![]()
mi smo veci stepen evolucije,zasto bi on pricao sa kravom br 1,2il 3sasvim je svejedno,kojim rednim brojem
sjedi 5
- pitt
jebo gestapo kakve ste.......da s epitate sve bivse bi nosale zute trake oko rukedanas wrote:pa kad je sa namapitt wrote:Pa ko je to tako jednostavno (da je valjala ne bi bila bivsa), sta onda vatru bljuljete ako se pozdravim sa njom ili nedo bog popricam.....hiljadu jezika...:D
![]()
![]()
-
PITARKA_SA
jel me to prisluskujes po kaficima negdje?Pearl wrote:@PITARKA_SA mislim da se ovaj gore komentar vec klasifikuje u: a jel to patis za njom? ja ti ne valjam, jel? e idi njoj kad je bolja, stoko (zivotinja po izboru) nezahvalnaztluhcs wrote:Pa sadašnja je nekome drugom...mamica 31 wrote:da je valjala ne bi bila bivsa:D:D:D
- danas
a vama kao drago kad mi sretnemo naseg bivsegpitt wrote:jebo gestapo kakve ste.......da s epitate sve bivse bi nosale zute trake oko rukedanas wrote:pa kad je sa namapitt wrote:Pa ko je to tako jednostavno (da je valjala ne bi bila bivsa), sta onda vatru bljuljete ako se pozdravim sa njom ili nedo bog popricam.....hiljadu jezika...:D
![]()
![]()
:D
-
mamica papucarka
... da, ali to mi nikome ne bi priznaleztluhcs wrote:Ne nego se pogledaš u ogledalo kad dođeš kući i premjeriš se od glave do pete i za svaku sljedeću koja liči na nju provjeriš da li momak gleda ili ne u tom smjerumamica 31 wrote:onda prokomentarisesztluhcs wrote: Pa sadašnja je nekome drugom...
Zar nismo grozne
-
Kwaheri
ztluhcs wrote:Ne nego se pogledaš u ogledalo kad dođeš kući i premjeriš se od glave do pete i za svaku sljedeću koja liči na nju provjeriš da li momak gleda ili ne u tom smjerumamica 31 wrote:onda prokomentarisesztluhcs wrote: Pa sadašnja je nekome drugom...
Zar nismo grozne
- pitt
Sve dok ste na oku nije problem.......mi to junacki rjesavamodanas wrote:a vama kao drago kad mi sretnemo naseg bivsegpitt wrote:jebo gestapo kakve ste.......da s epitate sve bivse bi nosale zute trake oko rukedanas wrote: pa kad je sa namane moze se opet srozavat na taj nivo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa stanemo da se pitamo
- Lace
a jel ti punoljetna hta tvoja...sto se tako ponasa?pitt wrote:Lamse hanuma....ne zamjeridanas wrote:bivse sumamica 31 wrote: i ja volim rec
ja nidze veze sa onim tvojim bivsim![]()
kravetina broj 1, kravetina broj 2, itd![]()
![]()
Moje su sve debele kravetine (iako ni jedna nije al eto).A glavno je ako se negdje potrefi d aje i bivsa tu (party kakav ili vani u klubu). Onda je obavezno paradiranje izbacenih dijelova tijela kojima prijete evolucijom na ovom forumu (sto bivse moram priznati nisu imale u tolikoj mjeri), vjesanja o mom vratru svaki put kad bivsa je u blizini, i obavezno tihi razgovor sa svojim prijateljicama.......'e vidis onu zalfiiju tamo, to mu je bivsa....jel tako da sam ja bolja?"
-
PITARKA_SA
a kad me uhvati ona faza,kada pocnem: a sto to sutis?sta ti je?cuj nije ti nista?pa sta ti je?da te popustim jel?e svaka ti cast..a sto me ne zoves?do kad si to radio?otkad to..cuj to..
sama sebi sam dosadna

sama sebi sam dosadna
-
Kwaheri
...sve junaci nikom ponikoshe, i u crnu zemlju pogledashepitt wrote:Sve dok ste na oku nije problem.......mi to junacki rjesavamodanas wrote:a vama kao drago kad mi sretnemo naseg bivsegpitt wrote: jebo gestapo kakve ste.......da s epitate sve bivse bi nosale zute trake oko ruke:D
![]()
![]()
![]()
pa stanemo da se pitamo
-
ztluhcs
Ni Bog dragi te ne opra poslije tog okretanja...zena wrote:ztluhcs wrote:Ne nego se pogleda¹ u ogledalo kad doðe¹ kuæi i premjeri¹ se od glave do pete i za svaku sljedeæu koja lièi na nju provjeri¹ da li momak gleda ili ne u tom smjerumamica 31 wrote: onda prokomentarises
Zar nismo groznei sta onda...ono...kad se mala okrene u pogresnom smjeru?
-
mamica papucarka
...sto ispuca ovaj beton u Ferhadiji 
-
Pearl
onda je ona vakva i nakvazena wrote:ztluhcs wrote:Ne nego se pogledaš u ogledalo kad dođeš kući i premjeriš se od glave do pete i za svaku sljedeću koja liči na nju provjeriš da li momak gleda ili ne u tom smjerumamica 31 wrote: onda prokomentarises
Zar nismo groznei sta onda...ono...kad se mala okrene u pogresnom smjeru?
-
mamica papucarka
okretanje u pravcu kazaljke na satuztluhcs wrote:Ni Bog dragi te ne opra poslije tog okretanja...zena wrote:ztluhcs wrote: Ne nego se pogledaš u ogledalo kad dođeš kući i premjeriš se od glave do pete i za svaku sljedeću koja liči na nju provjeriš da li momak gleda ili ne u tom smjerui sta onda...ono...kad se mala okrene u pogresnom smjeru?
-
Kwaheri
Sto meneztluhcs wrote:Ni Bog dragi te ne opra poslije tog okretanja...zena wrote:ztluhcs wrote: Ne nego se pogledaš u ogledalo kad dođeš kući i premjeriš se od glave do pete i za svaku sljedeću koja liči na nju provjeriš da li momak gleda ili ne u tom smjerui sta onda...ono...kad se mala okrene u pogresnom smjeru?
Ja se uvijek okrecem u pravom smjeru
- Jimmy_The_Saint
Hidžab, hidžab, samo hidžab, hidžab nama treba....

-
PITARKA_SA
jos goreJimmy_The_Saint wrote:Hidžab, hidžab, samo hidžab, hidžab nama treba....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lace
ti ko biva frajerpitt wrote:HamanLace wrote:
a jel ti punoljetna hta tvoja...sto se tako ponasa?![]()
Ma nije ovo samo "ona" vec iz iskustva sa svim svojim "bivsim". Sve do jedne su bile ljubomorne...
ej poslao mi drug razglednicu iz pittsburgha
-
ztluhcs
Jal hoæe¹ da ka¾e¹ da si faker il su sve do jedne mislile da si faker?pitt wrote:HamanLace wrote:
a jel ti punoljetna hta tvoja...sto se tako ponasa?![]()
Ma nije ovo samo "ona" vec iz iskustva sa svim svojim "bivsim". Sve do jedne su bile ljubomorne...
Sad biraj jel nafurano ili je ¾alosno