Jos jedno "zasto" bez nade za "zato"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
monolog
#1 Jos jedno "zasto" bez nade za "zato"
Ne znam je li vec bila slicna tema, ali idemo... U svakoj vezi, obavezno se pojavi bezvezno ispipavanje proslih veza. Djevojke hoce da znaju (a naravno ne pitaju direktno) sve o svim bivsim vezicama, sta je bilo, ko je raskinuo, zasto itd... Pa to samo smeta razvoju trenutne veze... Je li to neki urodjeni samodestruktivni nagon za tracanjem? Otvarati Pandorinu
kutijicu da bi ti kasnije nesto prebacivala...
Je li to popusti sa godinama? (Ne, nisam tinejdzer.)
kutijicu da bi ti kasnije nesto prebacivala...
Je li to popusti sa godinama? (Ne, nisam tinejdzer.)
- Jimmy_The_Saint
Da.
Ne popusti.
Ne popusti.
-
PITARKA_SA
evo ja sam zvi primjer djevojke,koja uopste i ne pita momka ,o bivsim vezama
ne zato sto sam fina i zrela
nego jednostavno,radi toga ,sto ne bih mogla kasnije sutiti, a da nesto ne pribacujem
ne poredim..itd
zato,ono sto ne znam,ne moze me tangirati...

- Jimmy_The_Saint
Pa ne zapitaj se. Spucaj mu macolom tač, i sve u duredebela wrote:sta cemo sa muskim primjercima koji malo malo pa provuku neku bivsu kroz razgovor. te ona je ovo, te ona je ovako, a tek ona jedna...a niko ih nista nije pitao?
pa se ti fino zapitas
- nebojeplavo
Pa nekako je normalno u vezama koje traju izvjesno vrijeme, spomenuti bivše. Međutim, ono što mene iritira je kad se počne pričati o bivšim vezama na prvom sastanku
Koga briga?!
Doduše, ima to svojih prednosti, vidiš kakav/kakva je bio/la prema bivšim, pa to može poslužiti kao upozorenje
Doduše, ima to svojih prednosti, vidiš kakav/kakva je bio/la prema bivšim, pa to može poslužiti kao upozorenje
- GandalfSivi
Poricati, samo poricati. Najbolje se lud praviti, onda glava ne boli

-
Pearl
upravo tako...PITARKA_SA wrote:evo ja sam zvi primjer djevojke,koja uopste i ne pita momka ,o bivsim vezamane zato sto sam fina i zrela
nego jednostavno,radi toga ,sto ne bih mogla kasnije sutiti, a da nesto ne pribacujem
ne poredim..itd
![]()
![]()
i ono sto znam mi je vec opterecenje
-
PITARKA_SA
ihh...znam ja sebePearl wrote:upravo tako...PITARKA_SA wrote:evo ja sam zvi primjer djevojke,koja uopste i ne pita momka ,o bivsim vezamane zato sto sam fina i zrela
ne poredim..itd
![]()
![]()
ne samo da me ne moze tangirati, vec se necu ni sekirati kasnije za nesto sto znam...
i ono sto znam mi je vec opterecenje:D:D
-
PITARKA_SA
haj ti dokazi da nijejazzer wrote:Pitati djevojku '' koliko ih je bilo prije mene'' nema ni potrebe.
Odgovor je uvijek isti, samo jedan.
-
Pearl
upravo to...PITARKA_SA wrote:ihh...znam ja sebePearl wrote:upravo tako...PITARKA_SA wrote:evo ja sam zvi primjer djevojke,koja uopste i ne pita momka ,o bivsim vezamane zato sto sam fina i zrela
ne poredim..itd
![]()
![]()
ne samo da me ne moze tangirati, vec se necu ni sekirati kasnije za nesto sto znam...
i ono sto znam mi je vec opterecenje:D:D
bila bi onda gora od one knjige"hiljadu ZASTO,hiljadu ZATO"
ovako mi je bolje..nista ne znam,nista me ne zanima,nista me ne muci
![]()
sretna ja, sretan on i mirna bosna
@debela, oni znaju biti i gori
-
PITARKA_SA
al najjaca je ona recenica:sta gledas'idi sa njim,ako ti se svidja.."
prava ste djeca,a sve lafo djevojke su ljubomorne i mahalsu

prava ste djeca,a sve lafo djevojke su ljubomorne i mahalsu
-
Pearl
ima i "vas" takvih koliko hoces... sreca pa takvih nisam imala u repertoarupitt wrote:I onda kad kazes.....sljedi rafal pitanja (kad si je zadnji put vidio, jel single, zove li te, okreces li glavu na ulici kad je vidis, itd) sa nenadmasivim "jesam li ja bolja od nje?"
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
©to ga traèa¹ po forumu? Ako ti se onaj drugi vi¹e sviða VOZ s njimPITARKA_SA wrote:al najjaca je ona recenica:sta gledas'idi sa njim,ako ti se svidja.."
prava ste djeca,a sve lafo djevojke su ljubomorne i mahalsu![]()
- pitt
ja nista ne pitam.......samo joj hidzab nabacimPearl wrote:ima i "vas" takvih koliko hoces... sreca pa takvih nisam imala u repertoarupitt wrote:I onda kad kazes.....sljedi rafal pitanja (kad si je zadnji put vidio, jel single, zove li te, okreces li glavu na ulici kad je vidis, itd) sa nenadmasivim "jesam li ja bolja od nje?":D