Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...

Post Reply
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Predsjednik Stranke za BiH Haris Silajdžić kazao je danas novinarima da, nakon općih izbora u BiH, očekuje da svima bude bolje.
«Nadam se da ćemo u BiH imati pravu demokratiju. To od nas traži svijet, a to ćemo i postići», kazao je Silajdžić nakon što je, u prostorijama Planinarskog saveza BiH u Sarajevu, obavio svoju građansku dužnost.

Upitan da li očekuje pobjedu, Silajdžić je jednostavno odgovorio: »Apsolutno». On je kazao da će, u slučaju pobjede, Stranka za BiH i on lično veći dio vremena i energije posvetiti razvoju privrede.

GDJE JE UKIDANJE RS-a??????????????
GDJE JE SACUVANJE BOSNE??????????
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

kobe_sa wrote:Exluzivno iz staba SDP-a , imam covjeka (djevojku na privremenom radu 8-) tamo) :

vodi trenutno SBiH :-)
Haris isto tako ali "sova" (Tihic) nije daleko , moze svasta biti jos diaspora i ove rularne opstine...
koliko puta treba reci da dijaspora ne glasa u brojevima koji mogu nesto promjeniti :-)
latinalover

Post by latinalover »

mIRCerka wrote:
latinalover wrote:
Arslan_ wrote:Maloprije u dnevniku na "Nova-TV" je bio prilog iz Hercegovine.
IZgleda da je dole bila najveca apstinencija tako da je sad Hrvate malo prpa zbog Komsica
a sto ih je prpa ,ne razumijem???

nisam bas upucen u politiku
ž

zato sto je Komsic kadnidat za clana predsjednistva iz hrvatskog reda naroda, ispred SDPa, i sto Komsic kaze da je prvenstveno BOSANAC pa tek onda pripadnik hrvatskog naroda, i sto je dobio podrsku mnogih nehrvata, i sad je belaj, jer ako on pobiedji, hrvati ce u predsjednistvu imati predstavnika koji NIJE nacionalista!
meni nije jasno...na onom listicu je bilo kandidata.....bosnjackih i hrvatskih.............i nesto pisalo........mozete glasati za bosnjaka ili hrvata .nikako za oba.........valjda sam dobro uradio...ja samo jednog zaokruzio..........
zavrzlama

Post by zavrzlama »

mIRCerka wrote:
latinalover wrote:
Arslan_ wrote:Maloprije u dnevniku na "Nova-TV" je bio prilog iz Hercegovine.
IZgleda da je dole bila najveca apstinencija tako da je sad Hrvate malo prpa zbog Komsica
a sto ih je prpa ,ne razumijem???

nisam bas upucen u politiku
ž

zato sto je Komsic kadnidat za clana predsjednistva iz hrvatskog reda naroda, ispred SDPa, i sto Komsic kaze da je prvenstveno BOSANAC pa tek onda pripadnik hrvatskog naroda, i sto je dobio podrsku mnogih nehrvata, i sad je belaj, jer ako on pobiedji, hrvati ce u predsjednistvu imati predstavnika koji NIJE nacionalista!
Jasan i potpun odgovor :thumbup:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

GandalfSivi wrote:Predsjednik Stranke za BiH Haris Silajdžić kazao je danas novinarima da, nakon općih izbora u BiH, očekuje da svima bude bolje.
«Nadam se da ćemo u BiH imati pravu demokratiju. To od nas traži svijet, a to ćemo i postići», kazao je Silajdžić nakon što je, u prostorijama Planinarskog saveza BiH u Sarajevu, obavio svoju građansku dužnost.

Upitan da li očekuje pobjedu, Silajdžić je jednostavno odgovorio: »Apsolutno». On je kazao da će, u slučaju pobjede, Stranka za BiH i on lično veći dio vremena i energije posvetiti razvoju privrede.

eh jesam vas zahebo,
vas hari :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

GandalfSivi wrote:Predsjednik Stranke za BiH Haris Silajdžić kazao je danas novinarima da, nakon općih izbora u BiH, očekuje da svima bude bolje.

pa prosla predizborna kampanja ....cccccccc.......

Juce smo u lukavici vidjeli jedan cool plakat, ne znam vise koje stranke u RS.... pise MI NEMAMO SLOGAN!!! MI NE ZNAMO DA LAZEMO!!!! Volan zamalo da mi se otme kontroli.....
edikamedika

Post by edikamedika »

Navuko vas Hare sa Republikom BiH i ukidanjem RS-a. Eto, on ce o tome odlucivati.
njonjica

Post by njonjica »

Men... :zzzz:
Nije valjda da su mu NEKI povjerovali....

DakleM, cirkus again.
Jos 4 godine.
Idem sad na onu temu Otici iz BiH da kliknem na anketu.... :sad:
Ko je Kriv?

Post by Ko je Kriv? »

edikamedika wrote:Navuko vas Hare sa Republikom BiH i ukidanjem RS-a. Eto, on ce o tome odlucivati.
eto jedan razlog zasto nisam glasavao za harija nego Komshu...
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Pa hajte molim vas, da ga samo neko brani, zanima me sta imate reci????
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

edikamedika wrote:Navuko vas Hare sa Republikom BiH i ukidanjem RS-a. Eto, on ce o tome odlucivati.
navuko ih, i to ne prvi put...

jos jedna mala napomena za haretove glasace... posto im se ocito neke stvari trebaju nacrtat...

sbih nije opozicija kako su vam govorili... oni su zapravo uvijek na vlasti... al vec 10 godina se na izborima furaju da su opozicija i pricaju o ukidanju rs, i vi to pusite... :D :D :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

GandalfSivi wrote:Pa hajte molim vas, da ga samo neko brani, zanima me sta imate reci????
ja ti mogu reci samo ovo: Od sutra me, aBd, vodi i zastupa predstavnik hrvatskog naroda, Zeljko Komsic, iako imam samo cetvrtinu hrvatske krvi :D:D:D:D
njonjica

Post by njonjica »

GandalfSivi wrote:Pa hajte molim vas, da ga samo neko brani, zanima me sta imate reci????
Pa sta se ima za reci, Gandalfe BIJELI.......
Nije ni cudo sto nam dugosjedajuci onako iz milja, ponekad protepaju: "stoka".... :(
Ko je Kriv?

Post by Ko je Kriv? »

mIRCerka wrote:
ja ti mogu reci samo ovo: Od sutra me, aBd, vodi i zastupa predstavnik hrvatskog naroda, Zeljko Komsic, iako imam samo cetvrtinu hrvatske krvi :D:D:D:D
sta ovi izbori samo naprave od covjeka... :-) :D :-) :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Alfons Kauders wrote:
navuko ih, i to ne prvi put...

jos jedna mala napomena za haretove glasace... posto im se ocito neke stvari trebaju nacrtat...

sbih nije opozicija kako su vam govorili... oni su zapravo uvijek na vlasti... al vec 10 godina se na izborima furaju da su opozicija i pricaju o ukidanju rs, i vi to pusite... :D :D :D :D :D
Kako te nije sramota tako pricati o spasiocu bosnjackog naroda???
On ce nas privredom spasiti od srba i hrvata. Ko ne vjeruje nek pita zenicane kako su spaseni
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

Pa nece valjda Ivo Miro Jovic, on se bavi ugrozbom :D
njonjica

Post by njonjica »

Grom iz vedra neba wrote:
Pa dogovorit ce se vec....njih TROJICA :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

mIRCerka wrote:
hajde mi objasni kako se ta krv mjeri? :-)

ima li neki filter kroz koji prodje
ova zrnca lijevo vi ste muje
ta tu desno vi ste srbi
vi tamo, da vi tamo samo pravo hrvati.. :lol:
Ko je Kriv?

Post by Ko je Kriv? »

njonjica wrote:
KOJA TROJICA :D :D ???????
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Ko je Kriv? wrote:
mIRCerka wrote:
sta ovi izbori samo naprave od covjeka... :-) :D :-) :D
komsic je mene osvojio u vise navrata svojim stavom, ukljucujuci ono nedavno kad je rekao da njega ne interesuje nacionalni procenat njegovih upsolenika, vec strucnost i rezultati....

on mi je kao slamka za davljenika....
na ostale tri liste sam dala glasove kandidatima, na tri liste, tri nivoa , ukupno 11 glasova...
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

Ko je Kriv? wrote:
njonjica wrote:
Grom iz vedra neba wrote: Pa nece valjda Ivo Miro Jovic, on se bavi ugrozbom :D
KOJA TROJICA :D :D ???????
Petorica, njih trojica, i jos dva clana :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Ekskluzivno, upravo su mi dojavili da su pobjednicke partije, kao znak dobre volje, dosle do dogovora oko himne BiH !

Lili Marleen

Vor der Kaserne
Vor dem großen Tor
Stand eine Laterne
Und steht sie noch davor
So woll'n wir uns da wieder seh'n
Bei der Laterne wollen wir steh'n
Wie einst Lili Marleen. Wie einst Lili Marleen

Unsere beide Schatten
Sah'n wie einer aus
Daß wir so lieb uns hatten
Das sah man gleich daraus
Und alle Leute soll'n es seh'n
Wenn wir bei der Laterne steh'n
Wie einst Lili Marleen. Wie einst Lili Marleen.

Schon rief der Posten,
Sie blasen Zapfenstreich
Das kann drei Tage kosten
Kam'rad, ich komm sogleich
Da sagten wir auf Wiedersehen
Wie gerne wollt ich mit dir geh'n
Mit dir Lili Marleen. : Mit dir Lili Marleen.

Deine Schritte kennt sie,
Deinen zieren Gang
Alle Abend brennt sie,
Doch mich vergaß sie lang
Und sollte mir ein Leids gescheh'n
Wer wird bei der Laterne stehen
Mit dir Lili Marleen? Mit dir Lili Marleen?

Aus dem stillen Raume,
Aus der Erde Grund
Hebt mich wie im Traume
Dein verliebter Mund
Wenn sich die späten Nebel drehn
Werd' ich bei der Laterne steh'n
Wie einst Lili Marleen. Wie einst Lili Marleen.

Heil ! :D
Ko je Kriv?

Post by Ko je Kriv? »

IMA LI STA NOVO U VEZI ODAZIVA BIRACA????? :-)
edikamedika

Post by edikamedika »

Isto govno.
Ko je Kriv?

Post by Ko je Kriv? »

Post Reply