jedno mache..GIZMO!!!!
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
macka Beslija, macka...zove se Hexa.Beslija wrote:mIRCerka wrote:
nego BESLIJA, vidi ko ce ti u snove doci:
![]()
![]()
...
Ja iskreno ne vjerujem da je to macka....... mozda Sova il nesto???

ovako izgleda nakon ljubljenja...
-
King Kikapu
zao mi je sto nemam sliku jednog perzijanera koji me voli i mrzi u isto vrijeme 
-
mIRCerka
o vi nesretnici sto niste imali srecu Hexu da mazite....O pokajte se nesrecnicidanas wrote:ma i dalje izgleda ko nocna mora...mIRCerka wrote: ovako izgleda nakon ljubljenja...![]()
![]()
![]()
platicete vi meni 20 KM ulaz na mazenje s Hexcom...ona GARANTOVANO otkalanja srcane tegobe
-
King Kikapu
mackoljupci, zna li iko gdje se najblize moze naci/kupiti/ukrasti/iskamciti mace maine coona?
ja sam lud za tom mackom!!!
-
mIRCerka
Kolodvorska neki broj, pored media centra, inace vrsi nabavke macedaKing Kikapu wrote:mackoljupci, zna li iko gdje se najblize moze naci/kupiti/ukrasti/iskamciti mace maine coona?
ma ljudi, ja sam danas prevela ravno tri stranice i dva kratka emaila, samo gledam slike ove dzidzave mace i kontam kad cu kuci da je bubim....
ako jaran ne bude vodio cuku, na kafu ide maca
-
_BosanaC
A sta fali da se igra s Cosmom?mIRCerka wrote:Kolodvorska neki broj, pored media centra, inace vrsi nabavke macedaKing Kikapu wrote:mackoljupci, zna li iko gdje se najblize moze naci/kupiti/ukrasti/iskamciti mace maine coona?
ja sam lud za tom mackom!!!probaj preko njih naruciti
![]()
ma ljudi, ja sam danas prevela ravno tri stranice i dva kratka emaila, samo gledam slike ove dzidzave mace i kontam kad cu kuci da je bubim....
ako jaran ne bude vodio cuku, na kafu ide maca
-
mIRCerka
jos je ona mala da bi se igrala sa njim, a vidio si pederluka izmedju husnije i cosma...._BosanaC wrote:A sta fali da se igra s Cosmom?mIRCerka wrote:Kolodvorska neki broj, pored media centra, inace vrsi nabavke macedaKing Kikapu wrote:mackoljupci, zna li iko gdje se najblize moze naci/kupiti/ukrasti/iskamciti mace maine coona?
ja sam lud za tom mackom!!!probaj preko njih naruciti
![]()
ako jaran ne bude vodio cuku, na kafu ide maca![]()
![]()
ljudi moji, husnija s prozora zavodi Cosma, jednogodisnjeg vucijaka...
nego, ako nadjete koga za jos koje mace javite mi
ja ocem da te mace bidnu kucne i maziTe i paziTe...
-
mIRCerka
jeste, ali kad ja dajem macku, to ti je ko davnih 50ih kad momak vjeri curu pa ode an teren u drugi grad, a ona skine vjerenicki prsten i na igranku, ko biva PITANJE JE HOCE LI SE VRATITI (moja baba pokojna je to uradila mom djedu)...tako i ja, dok kandidat ne dodje, reklamiram macuThe Man wrote:Jel se ko zanimao za mache?
-
mIRCerka
cika muha, pristavi kafu i procitaj temu od pocetka....ovo nije moje rodjeno mace, ovo smo usvojili...muha_sa wrote:Šta ta tvoja avlijanerka radi--malo-malo pa mLogo mačića---sram nek je bIDne.
- danas
daj jos slibamIRCerka wrote:cika muha, pristavi kafu i procitaj temu od pocetka....ovo nije moje rodjeno mace, ovo smo usvojili...muha_sa wrote:Šta ta tvoja avlijanerka radi--malo-malo pa mLogo mačića---sram nek je bIDne.:D:D:D