shta dalje? kako... pomoc...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Hej evo da prodam par fazona sa drugog threada....

Previ¹e si je volio i dao joj da znanja da mo¾e raditi ¹ta hoæe, postao si joj dosadan jer nije vi¹e bilo adrenalina, skontala da mo¾e raditi ¹ta ¾eli bez kazne...

Ljubav se dijeli na ka¹ièicu... Mora¹ biti lovina... Mora¹ biti Cool...

:lol: :lol: :lol:

Eh sad ozbiljno... Znam kako ti je - ali nikakav savjet ti neæe pomoæi...
rumenko

Post by rumenko »

jaaj remover evo vas sam se najezio od ove price...ono... uz ledja-niz ledja... pa ope' uz ledja...rjesenje je u poklonu...zene vole poklone vise nego nas muskarce....ili roditelje i ostalu familiju....znaci kupi joj nesto do 20km...ako je problem ozbiljniji do 30...ako to ne prodje imam drugi prijedlog...ali nece trebati...
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

remover wrote:ispitao sam je to sve.. navodno sam je s nekakvom curom varao (jednom je u zivotu vidio, ne siejcam se ni kad ni gdje, preko rodjaka je upoznao) pa su me tu eto vidjele nekakve njihove jaranica, pa one su opet nekakvim njihovim jaranicama to ispricale i tako sve u krug..
:D :D :D
Ista meta, isto odstojanje...
Michun

Post by Michun »

remover wrote:Hvala svima na prijedlozima i savjetima...
Ne znam josh shta cu u raditi..

Javim vam shta se je desilo, jel bilo pomirenje ili patosiranje :lol: :x
Odlucila sam - ne idem vise ni na odmor. Kad god se ja maknem, belaj neki. :D
Pa moj remover - bas mi je zao. Nisam uspjela bas sve procitati (ja kao radim) ali potezi su sljedeci: zamoli je da dodje sa prijateljicom koja je saopstila da je varas pa da malo popricas - bukvalno a ne da prijetis ili sl. Ili da zamolis bas tu djevojku s kojom si je kao varao da dodje i da objasni stvar. To su dvije opcije ako zelis da je zadris.
Ma opet kontam - ako ona tebi ne vjeruje nakon 2 i po godine ili ako ne zna da li lazes, malo je moguce da ces je bilo cime ubijediti.
Ali eto - gud lak. :D
laradnaat

Post by laradnaat »

stvar se svodi na to da li si je ti varao ili ne, odnosno da li si ti sam mirne savjesti.
jesi li prije imao afera koje bi potpomogle njenu nevjericu prema tebi.
ako nisi, jer ja lično nikada sebe ne dovodim u takve situacije ;) ,
ma onda pusti je neka sam konta. ti nemaš zašto da se pravdaš. ona je ta koja treba da se izvine i pravda a ne ti.

ljubav jeste ljubav, ali gdje je povjerenje. nema tu ljubavi ako ona ne vjeruje. a vjeruj mi, ne možeš ti to promijeniti, već samo ona.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

remover, sta god da odlucis nemoj razmisljati na nacin 'ja sam cist, ona je budala sto mi ne vjeruje' itd. Koliko god je ona 'kriva' sto nema povjerenja u tebe, i ti si donekle kriv jer nisi uspio izgraditi to njeno povjerenje. Ono se stice godinama i treba (bar ja tako mislim) mnogo vise vremena proteci da bi ono bilo potpuno, pogotovo u tim godinama i u ovisnosti koliko ste toga prevalili preko ledja. Savrsena ljubav i iz nje proisteklo savrseno povjerenje ne postoji, to ko god tako misli laze samog sebe. (Mozda se tako nesto postize pod stare dane nakon decenija braka, ne znam, ali s 25 godina tesko) Helem, samo ti znas kakav je vas bio odnos, razmisli kako bi se ti ponasao kad bi neki tvoj haver nesto slicno rekao o njoj, znam, sad ti kontas nemas ti takvih 'zlih' prijatelja, ali nemoj biti toliko siguran. U stvari skontaj da li mislis da bi te ona ikada mogla prevariti (a vecina ljudi tako misli), i vec ako to kontas vjeruj mi dovoljno je da bi te neko u to mogao ubijediti, ako te jel, dovoljno ubjedjuje. Uostalom ko zna, mozda su te njene prijateljice stvarno uvjerene da si je ti varao, znas kako mahala kruzi ko gluhi telefoni. I uopste sta znaci da si je 'prevario'? Napio se jednom i maznuo neku malu ili duzi period provodio vrijeme s nekom drugom?
Na kraju izvagaj, sta dobijas eventualnim pomirenjem s jedne strane i sta dobijas definitivnim razlazom s druge, da li samo hoces da je uvjeris da je u krivu ili stvarno hoces da opet budete zajedno. Kao sto su ti vec rekli, vrlo je moguce da je njoj to bio samo razlog (glavni ili sporedni) da raskine s tobom, ali bez obzira na to nemoj podcjenjivati snagu nepovjerenja i nemoj misliti da je ono apsolutno i nemoguce uzdrmati.
Ma probaj naci tu zensku, i ako ne bude opet nista bice ti barem mirnija dusa iz vise razloga - (1) znaces da je posrijedi nesto drugo, 2) bice ti lakse jer znas da si sve probao.

Meni da se tako nesto desilo, prvo sto bi joj rekao: 'mani se gluposti, sto ne kazes iskreno zasto zelis raskinuti'. :oops: :D
chinese_water

Post by chinese_water »

jeza u ledja wrote:remover, sta god da odlucis nemoj razmisljati na nacin 'ja sam cist, ona je budala sto mi ne vjeruje' itd. Koliko god je ona 'kriva' sto nema povjerenja u tebe, i ti si donekle kriv jer nisi uspio izgraditi to njeno povjerenje. Ono se stice godinama i treba (bar ja tako mislim) mnogo vise vremena proteci da bi ono bilo potpuno, pogotovo u tim godinama i u ovisnosti koliko ste toga prevalili preko ledja. Savrsena ljubav i iz nje proisteklo savrseno povjerenje ne postoji, to ko god tako misli laze samog sebe. (Mozda se tako nesto postize pod stare dane nakon decenija braka, ne znam, ali s 25 godina tesko) Helem, samo ti znas kakav je vas bio odnos, razmisli kako bi se ti ponasao kad bi neki tvoj haver nesto slicno rekao o njoj, znam, sad ti kontas nemas ti takvih 'zlih' prijatelja, ali nemoj biti toliko siguran. U stvari skontaj da li mislis da bi te ona ikada mogla prevariti (a vecina ljudi tako misli), i vec ako to kontas vjeruj mi dovoljno je da bi te neko u to mogao ubijediti, ako te jel, dovoljno ubjedjuje. Uostalom ko zna, mozda su te njene prijateljice stvarno uvjerene da si je ti varao, znas kako mahala kruzi ko gluhi telefoni. I uopste sta znaci da si je 'prevario'? Napio se jednom i maznuo neku malu ili duzi period provodio vrijeme s nekom drugom?
Na kraju izvagaj, sta dobijas eventualnim pomirenjem s jedne strane i sta dobijas definitivnim razlazom s druge, da li samo hoces da je uvjeris da je u krivu ili stvarno hoces da opet budete zajedno. Kao sto su ti vec rekli, vrlo je moguce da je njoj to bio samo razlog (glavni ili sporedni) da raskine s tobom, ali bez obzira na to nemoj podcjenjivati snagu nepovjerenja i nemoj misliti da je ono apsolutno i nemoguce uzdrmati.
Ma probaj naci tu zensku, i ako ne bude opet nista bice ti barem mirnija dusa iz vise razloga - (1) znaces da je posrijedi nesto drugo, 2) bice ti lakse jer znas da si sve probao.

Meni da se tako nesto desilo, prvo sto bi joj rekao: 'mani se gluposti, sto ne kazes iskreno zasto zelis raskinuti'. :oops: :D
ma odmah ti ovo uradi...meni je previse providno...
Eshek

Post by Eshek »

jebeš vezu u kojoj poslije par godina ona vjeruje haverkama...

niko nije nezamjenjiv, niti moramo u životu uvijek uraditi pravu stvar

ja sam živi primjer toga :D :D
inspire_me

Post by inspire_me »

Moj ti je savjet da probas jos jednom razgovaras s njom, ako ti je toliko stalo do nje, vrijedi bar jos jednom pokusati.

Rekao si na pocetku da te njene prijateljice 'ne gotive', zbog cega??
Malo je pretjerano da ona tako slijepo vjeruje prijateljicama i da tebe nakon toliko vremena optuzuje za nevjeru bez ikakvih konkretnih dokaza. Mada, moram reci da su mnogi uz pomoc prijatelja/prijateljica saznali za partnerove stvarne prevare, a upravo su prijateljice/prijatelji bile/i tu kad je trebalo tjesiti.

Ja ipak mislim da su prijateljice i prevara samo izgovor, jer je kao prevara nesto preko cega se ne prelazi, nema vise pomirenja, trenutno je ona ljuta, al neka tebe tu da si blizu (kao kad ti je rekla za onog tipa da sta ne pomislis), u slucaju da se ona zeznem, uvijek ti se moze vratiti i izvinuti sto je povjerovala drugaricama, a ti si cijelo vrijeme tu bio neduzan, al je ona to tek shvatila.
Sigurno postoji nesto po cemu mozes vidjeti jel stvarno povrijedjena, ili sve izmislja, ja da znam da je mene neko prevario, ja ne bih mogla stati sa njim niti pricati, a sva sretna bih s nekim drugim tipom prosla pored njega, da crkne.
mrgud@

#60 Re: shta dalje? kako... pomoc...

Post by mrgud@ »

remover wrote:Ne znam odakle da krenem...
mali uvod ( sorry ako bude gramtickih gresaka i dosadno ) :-)

Imam 25 god, sarajlija :-)
S curom sam bio 2 god i 6 mjeseci..

Veza nam je pukla prije odprilike 3mj.
Volim je i previshe, nema rijeci koje to mogu opisati koliko je volim, ako na svijetu i uzivotu postoji "prava i jednina ljubav" onda je to to.. jer mi je ona iznad svega.. a i ja sa njoj...

Veza je pukla (ono nismo se culi 1-2 dana) zbog obicnih gluposti, male svadje itd.. nako 1-2 dana cujemo se... kad ona na mene.. "cula sam price, varao si me, bio si s tom i tom i tako dalje da ne ne brajam"... onda se naljutila na mene... i od tad se samo pozdravimo kad se vidimo u gradu i to je to (zvao sam je ja na tel, al se nije htijla javiti) ... tako je vec 2 mjeseca.. i prije par dana zovne ona mene kod sebe da pricamo o svemu.. ja otishao, al nikako da je ubjedim da nisam to uradio (kao shto nisam, nego njene jaranice sve im njeno j***** nalagale svasta)
I poce ona meni da mi ne vjeruje da ovo da ono ( place i prica) al me voli previshe itd.. al nece da se pomiri.... sve sam pokushao da je uvjerim da to nije bilo, sve, sve sve.. al nece da mi vjeruje...
i nemogu tu situaciju vise da izdrzim, pojede me... a i to shto je vidjam u gradu ponakd s drugim likovima itd...

joj... ne znam shta da radim...
Ako ko ima kakv dobar savjet ili vidi kakav izlaz iz ovog.. molim vas, pomozite.. jer me ovo vishe ubija....

ipak, od te 2 god i 6mj zajedno smo 1 god zivili...
nekom ce ovo biti mozda smjeno, al meni nije... jer je previse volim.. ubi me ova bol i tuga..

Nadam se da ste shvatili pricu...

Znam da je sigurno bilo dosta ovakih tema... al sorry, morao sam postati..

Ako ima sta ne jasno, pitajte slobodno...

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :roll: :roll: :roll:

Ove danasnje djevojcice (cast iskrenim izuzecima) obicno kad hoce da raskine s momkom koji joj dosadi nadje neki glupi razlog za svadju, onda bezrazlozno cuti necel' se on okaniti... ako to ne upali onda izmisli pricu kako ZNA da si je prevario... naravno, pri tom te uvjerava u svoju ljubav ali ne moze ti oprostiti...

Rece da ti je 25 godina?! Zaboga... wake up man! Vidis da si joj dosadio cim je vec vidjas s drugima! Ponasas se ko balavac... ne cmizdri i ne slini za njom ko cuko, nego nadji drugu djevojku... ako ista pali onda je to kad te vidi s drugom (ako te imalo voli)... mozda tu drugu zavolis jos vise...

P.S. Ono sto jednom pukne, sav ostane i nikad nije isto... bolje batali! Budi musko bolan...
taxi_driver

Post by taxi_driver »

jarane nisam sve odgovore citao ali jedno je sigurno.ona buraz ima drugog.ta prica je samo razlog da te odjebe.a da ne ispadne djubre.
zato,trazi drugu ili se ukokaj ako je ne mozes preboliti.a ona ti se vratiti nece u to budi siguran.a i ako se bude htjela vratiti onda je probala dvojicu trojicu ako ne i cise i skontala da se zajebala.nego odjebi to,i uzivaj.cura puno sarajevo
gogili9

#62 Mozda pomogne...

Post by gogili9 »

Bila sam u vezi skoro 4 godine...meni je to tada bila i prva bas ozbiljna veza...jednostavno je doslo do zasicenja, izmislila sam nekakav glupi razlog, svadju i raskinula...Pocela sam se vidjati i izlaziti sa drustvom, cisto da osetim slobodu i zezanje ( nisam varala )...
Bila sam apsolutno sigurna u njega, cak drugaricama pricala da me on ne bi prevario i kada bi bio u haremu sa sve samim lepoticama...verovatno bi meni pisao pesme...i stvarno sam verovala u to...
Posle 1-2 meseca ga vidim sa prezgodnom plavusom, prvo u blizini moje zgrade...malo me ko strecne, al rekoh sebi da verovatno pokusava da me napravi ljubomornom, ali...poceo se pojavljivati sa njom i moja sujeta je odradila ostatak price...
Pomirili smo se, bili zajedno jos par meseci, do prve prilike gde sam ja upoznala drgog, zaljubila se do bola ( pogledaj moj komentar na temu : Ljubav do bola )...i...
Savrseno vise nikad nisam ni pomislila na njega...
Zato, remove, nadji neku zgodnu zensku, setaj sa njom po gradu, neka te vide i pravi se cool, kad je sretnes, lepo joj se javi, neka pomisli da i ti zelis samo prijateljstvo, a njena sujeta ce odraditi ostatak...Pomiricete se, a ti onda pamet u glavu i vidi kako dalje.
Ne bih se slozila da je ganjas da pricate, dokazujes joj kako je u krivu, jer to ocigledno nema efekta, a i uveravas je kako jos uvek patis i da te moze muntati kako ona hoce...a to, sto je posla za tobom, kad si je video sa drugim...ipak ste toliko god. bili zajedno, ima tu i osecanja ( da ti bas ne razbijam iluzije ), ali vise, da te ipak drzi u zlatnoj rezervi, za ne daj boze...Ozbiljno razmisli o svemu i pokusaj tako...posalji poruku kako ti je jasno da je gotovo, kako ti nemas nacina da je razuveravas od prica kojih se naslusala, kako si dobro razmislio i skontao da bi bilo najbolje da ostanete prijatelji, i bla, bla...
Veruj mi da ako nesto moze da upali, to je...mi zene smo cudo...
kost ne glodjes, al ga drugom ne dajes...
Mozda ti ovo pomogne i bas bih volela da cujem kako se zavrsilo...sa srecom i pozdrav iz Bgd-a...i ovde ima mnogo lepih devojaka, pa navrati...mozda se usrecis...
Kwaheri

Post by Kwaheri »

@gogili9
sta tu dodje onaj koju ili kojeg provodash gradom dok sujeta proradi? :roll:
gogili9

Post by gogili9 »

Eh, sta dodje? Pa valjda, dodje i ode...to je vec za drugu temu. Ovde sam samo pokusala removu da pomognem, a za tu drugu ( og )...pa da nadjemo kompromis, moze da bude i drugarica, ili joj od pocetka staviti do znanja da nije za ozbiljnu vezu, da je trenutno u fazi raskida sa bivsom, tako nekako, mozda i shvati i ne zalece se...
Vidis, dobro ti je pitanje...koliko smo puta i mi bile(i) nekome samo paravan da nekoga opet privuce k sebi...
Kwaheri

Post by Kwaheri »

gogili9 wrote:Eh, sta dodje? Pa valjda, dodje i ode...to je vec za drugu temu. Ovde sam samo pokusala removu da pomognem, a za tu drugu ( og )...pa da nadjemo kompromis, moze da bude i drugarica, ili joj od pocetka staviti do znanja da nije za ozbiljnu vezu, da je trenutno u fazi raskida sa bivsom, tako nekako, mozda i shvati i ne zalece se...
Vidis, dobro ti je pitanje...koliko smo puta i mi bile(i) nekome samo paravan da nekoga opet privuce k sebi...
:zzzz: sto se tice ovih objasnjenja...tipa objasni mu itd. ...ima vishe narodnih poslovica, prostih al pogadjaju u sridu... helem... prijedlog lijecenja je onako..bezze..

:roll:
...ne radi drugima, ono sto ne zelish sebi... :D :D
gogili9

#66 a sta tebi smeta " zena ", da ne kazem zeno...

Post by gogili9 »

Dosla sam na ovaj forum i ako se ukljucim u diskusiju onda se trudim da pomognem ako mogu nekim svojim komentarom, iskustvom...
Malo sam se osvrnula unazad da vidim neki tvoj komentar i...nema...nista nema...Pojedincima je izgleda jedino zadovoljstvo u pljuvacini neistomisljenika, a da pri tom svoje misljenje ni nemaju...
Da li ti mozda predstavlja problem sto pisem ekavicom? Pa nigde ne pise da je to zabranjeno, a ako te iritira, ti preskoci moje komentare...
Posecivala sam jedan drugi sajt i posle pljuvacine od strane jednog naci-fasiste, na nacionalnoj i verskoj osnovi, dobila sam poruku od vaseg forumasa sa ovom adresom sajta i obrazlozenjem da se ovde skupljaju ok i kulturni ljudi i verujem mu.
Ali svagde ima izuzetaka od pravila i tvoji komentari me sigurno nece oterati odavde.
Pozdrav i gledaj da ne iskoracis iz svoje avlije, a druge pusti da zive u slozi i razumevanju i ljubavi za bliznje... :x
jeza u ledja

#67 Re: Mozda pomogne...

Post by jeza u ledja »

gogili9 wrote:Bila sam u vezi skoro 4 godine...meni je to tada bila i prva bas ozbiljna veza...jednostavno je doslo do zasicenja, izmislila sam nekakav glupi razlog, svadju i raskinula...Pocela sam se vidjati i izlaziti sa drustvom, cisto da osetim slobodu i zezanje ( nisam varala )...
Bila sam apsolutno sigurna u njega, cak drugaricama pricala da me on ne bi prevario i kada bi bio u haremu sa sve samim lepoticama...verovatno bi meni pisao pesme...i stvarno sam verovala u to...
Posle 1-2 meseca ga vidim sa prezgodnom plavusom, prvo u blizini moje zgrade...malo me ko strecne, al rekoh sebi da verovatno pokusava da me napravi ljubomornom, ali...poceo se pojavljivati sa njom i moja sujeta je odradila ostatak price...
Pomirili smo se, bili zajedno jos par meseci, do prve prilike gde sam ja upoznala drgog, zaljubila se do bola ( pogledaj moj komentar na temu : Ljubav do bola )...i...
Zato, remove, nadji neku zgodnu zensku, setaj sa njom po gradu, neka te vide i pravi se cool, kad je sretnes, lepo joj se javi, neka pomisli da i ti zelis samo prijateljstvo, a njena sujeta ce odraditi ostatak...Pomiricete se, a ti onda pamet u glavu i vidi kako dalje.
Ne bih se slozila da je ganjas da pricate, dokazujes joj kako je u krivu, jer to ocigledno nema efekta, a i uveravas je kako jos uvek patis i da te moze muntati kako ona hoce...a to, sto je posla za tobom, kad si je video sa drugim...ipak ste toliko god. bili zajedno, ima tu i osecanja ( da ti bas ne razbijam iluzije ), ali vise, da te ipak drzi u zlatnoj rezervi, za ne daj boze...Ozbiljno razmisli o svemu i pokusaj tako...posalji poruku kako ti je jasno da je gotovo, kako ti nemas nacina da je razuveravas od prica kojih se naslusala, kako si dobro razmislio i skontao da bi bilo najbolje da ostanete prijatelji, i bla, bla...
Mozda ti ovo pomogne i bas bih volela da cujem kako se zavrsilo...sa srecom i pozdrav iz Bgd-a...i ovde ima mnogo lepih devojaka, pa navrati...mozda se usrecis...
:|

remover, ako ti je djevojka imalo slicna ovoj gogili9 - BJEZI OD NJE! :run:
anais_nin

#68 Re: a sta tebi smeta " zena ", da ne kazem zeno...

Post by anais_nin »

gogili9 wrote:Dosla sam na ovaj forum i ako se ukljucim u diskusiju onda se trudim da pomognem ako mogu nekim svojim komentarom, iskustvom...
Malo sam se osvrnula unazad da vidim neki tvoj komentar i...nema...nista nema...Pojedincima je izgleda jedino zadovoljstvo u pljuvacini neistomisljenika, a da pri tom svoje misljenje ni nemaju...
Da li ti mozda predstavlja problem sto pisem ekavicom? Pa nigde ne pise da je to zabranjeno, a ako te iritira, ti preskoci moje komentare...
Posecivala sam jedan drugi sajt i posle pljuvacine od strane jednog naci-fasiste, na nacionalnoj i verskoj osnovi, dobila sam poruku od vaseg forumasa sa ovom adresom sajta i obrazlozenjem da se ovde skupljaju ok i kulturni ljudi i verujem mu.
Ali svagde ima izuzetaka od pravila i tvoji komentari me sigurno nece oterati odavde.
Pozdrav i gledaj da ne iskoracis iz svoje avlije, a druge pusti da zive u slozi i razumevanju i ljubavi za bliznje... :x
gogili, svi imamo razlicita iskustva i drugacije se ponasamo, koliko vidim zena te nije nigdje prozivala ni zbog cega ni blizu na nacionalnoj osnovi, pa nema potrebe da unosis elemente te rasprava u ovu :roll:

ali moram se sloziti sa zenom, mozda je tebi to ponasanje odgovaralo, sve zavisi koje si starosne dobi, meni npr to ponasanje tipa ja cu tebe praviti ljubomornim, pa ti onda mene, vise nekako spada u sferu tinejdzera, ono sa 17-18 mozda te fore pale, u kasnim 20tim ne znam kako drugacije nazvati to ponasanje nego djetinjastim.... :roll:

mozda je do mog vidjenja zdrave ljubavne veze, ali ako se razgovorom ne moze doci do solucije datog problema, nego se mora pribjegavati manipulacijama partnera, raznoraznim igricama, ko ce koga itd itd, onda za mene tu prave veze i ljubavi nema :roll: ali to sam ja, kao sto rekoh nismo svi isti :roll:
ding-dong

#69 Re: Mozda pomogne...

Post by ding-dong »

gogili9 wrote:Bila sam u vezi skoro 4 godine...meni je to tada bila i prva bas ozbiljna veza...jednostavno je doslo do zasicenja, izmislila sam nekakav glupi razlog, svadju i raskinula...Pocela sam se vidjati i izlaziti sa drustvom, cisto da osetim slobodu i zezanje ( nisam varala )...
extra savjet, svaka cast. ono sto te ne ubije samo te ojaca.

puno pozdrava
lily0001

Post by lily0001 »

ovako meni su predlagali neki kurs za kompjutere ili jezik, i tebi bi dobro doslo, mozda tamo nades neku osobu koja ce te razumjeti i doprinjeti tvojoj licnosti, a cini mi se da si lako zaljubljive prirode,ono volis je do groba - dok ne naide druga isto tako velika ljubav - i sve u krug. Malo se ti posveti sebi, hej tek ti je25, ne bi ti bilo zgoreg malo da se unaprijedis a ljubav ce doci, i osoba koja ce ti vjerovati i kojoj ces ti vjerovati. Pakosnih i ljubomornih ljudi ce uvijek biti a ti ces morati da naucis kako da se boris protiv njih. Glavu gore i kreni naprijed, sto je bilo bilo je....ne govorite mi ista protiv nje.....sto je bilo bilo je...ne zelim nista
lily0001

Post by lily0001 »

evo vidis da mi treba kurs za kompjutere, da ne kliknem dva puta na isti :lol: :-D
River_isle

Post by River_isle »

Nekoliko tipsa za ostavljenje zene koji pomazu pri zaboravljaju muzijaka:

1. napij se ko kreten; preporucujem mjesanje pelinkovca i pive; obavezno piti u drustvu, izaberite mjesto blizu nekog prenocista ili vlastitog doma kako bi izbjegli moguce neugodnosti u prevoznom sretstvu.
Kontraindikacije: povracanje narednih minimalno pet sati, bol u glavi naredna tri dana, zavisno od pojedinacnih radnji tokom pijanstva moguca je bol i drugih dijelova tijela.
Zbog gore neavedenih patnji, necete pomisliti na svog dragog;
ako uspjeh izostane, ponoviti postupak jos koji put. :shock:

2. "spotrom protiv muskarca" je takoder provjeren metod, natakarite se na bicikl, role, kengurko i sl. (za Sa tu je Vilsonova, duljine neka 4km ), cilj je upraznjavati odabranju radnju toliko dugo da kosti, mislici, koza bole naredna tri dana.

3. ono sto nas uvijek raspolozi jeste rad na sebi; kao antiman terapiju predlazem generalku; chupanje dlacica voskom (ko je hrabar i mnogo povrijeden nek uzme vruci), manikura, pedikura, maskice i sve sto je potrebo da ponovno zablistate i spremite se za novi lov.

Ja tek sad shvatih da je temu postavio momak :shock:
Pa ajd, sve je primjenjljivo na oba spola.
remover

Post by remover »

ah ludila...
Evo shta je dogodjalo u medju vremenu...

Saznam ko joj je sve shta pricao itd.. i od koga je prica krenula...

Nazovem ja nju.. i kazem joj... saznao sam ko je i shta je pricao.. hajde fino sa mnom i njih cemo zovnuti, pa da to vishe za sva vremena rijeshimo..
Kad ona meni.. ne petljam mene i moje drugarice u to.. mene to ne znima shta i kako cesh.. al hocu da mi dokazesh.. necu ja s tom "kurvom" da sijedim (s kojim sam je "varao") itd... i ja joj fino kazem.. da nema druge mogucnosti da joj dokazem nego ta da sve sjednemo i pricamo.. al ona nece da cuje za to... al hoce da joj dokazemm... a u pm....

Zna li ko kakav drugi nacin da joj dokazem.... znam da sam budala, konj, peder il shta vec shto to dopushtam da mi radi.. al hocu da joj dokazem, ne moram se pomiri s njom vishe.. al hocu da joj dokazem, da zna da je ona kriva za sve, a NE JA!!!!!!!

molim vas...

i hvala na savjetima..
Shoshana

Post by Shoshana »

'Bes li ga lafe, svi smo mi ostavljali i bivali ostavljani, patili, tugovali i - sazrijevali (ja tuzne li riijeci), pa ces i ti.

Nego, ona od tebe trazi nemoguce. Ne moze se dokazati da nesto nije (bilo). NJoj, ili fali smisao za logiku, ili te zajebava. Izmedju ostalog, zasto je ne upitas kako to ona zeli da joj dokazes? Pa, valjda je u stanju ozbiljno razgovarati, bez melodramatizacije?

Al', da skratim, men' se cini - ona bi se udavala :D

To ti je lako provjeriti, samo upitaj. A, onda care, razguli sto dalje mozes 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

remover wrote:ah ludila...
Evo shta je dogodjalo u medju vremenu...

Saznam ko joj je sve shta pricao itd.. i od koga je prica krenula...

Nazovem ja nju.. i kazem joj... saznao sam ko je i shta je pricao.. hajde fino sa mnom i njih cemo zovnuti, pa da to vishe za sva vremena rijeshimo..
Kad ona meni.. ne petljam mene i moje drugarice u to.. mene to ne znima shta i kako cesh.. al hocu da mi dokazesh.. necu ja s tom "kurvom" da sijedim (s kojim sam je "varao") itd... i ja joj fino kazem.. da nema druge mogucnosti da joj dokazem nego ta da sve sjednemo i pricamo.. al ona nece da cuje za to... al hoce da joj dokazemm... a u pm....

Zna li ko kakav drugi nacin da joj dokazem.... znam da sam budala, konj, peder il shta vec shto to dopushtam da mi radi.. al hocu da joj dokazem, ne moram se pomiri s njom vishe.. al hocu da joj dokazem, da zna da je ona kriva za sve, a NE JA!!!!!!!

molim vas...

i hvala na savjetima..
e sad fino polomi noge tome ko je poceo pricu, a nju ko sisa :D tebi ce biti lakse, zloca nek se pati, a njoj nek babo dokazuje kad je tako nedokazana :D
Post Reply