UG za sprecavanje okrutnosti nad zivotinjama
- baby_angel

Ovo sam ja kad sam bio mawi

Volim ribice
Ostatak slika slijedi kad ih dobacim na posao
-
labrusca
Jooooj, ne mogu da se nagledam slike simbioze, a tek sto je dobar pogled kroz prozor, milina... Prosto zavidim... Moram definitivno doci na macoterapiju kod Mirci, potrebna mi je... Prrrrrrrrrr
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ako? Ako? Ako? Ako? Ako? Ako? Ako? Ako? Ako? Ako? Ako?labrusca wrote:Kako su divne slikice. Baby Angel, kod tebe pravo veselo
Moram sa Mirci dogovoriti da uzmem macu, za jednu dragu osobu ako bude u stanju da se brine o njoj. Znas ti Mala i o kome govorim i sve jer me zaduzio da pogledam ako ima finih macica. Zdogovoricemo se...
Jooooj, ne mogu da se nagledam slike simbioze, a tek sto je dobar pogled kroz prozor, milina... Prosto zavidim... Moram definitivno doci na macoterapiju kod Mirci, potrebna mi je... Prrrrrrrrrr
uff....bices bijena
- baby_angel
Kod mene je PRETEZNO vazda veselo, osim u zadnja dva dana... Ovaj bijeli macak je prekjuce imao neslavan izlet u prirodu izvan ograde dvorista, sa psima lutalicama
Jedva sam uspjela da ga spasim
Jutros je puno bolje, cak je opet malo izlazio vani, setao... Ali sam ja prezivjela takav stres da sam smrsala odmah dvije kile
Ali zato, kad se nezvani gosti ne pojavljuju, bude nam cvima cupej, fino se igjamo
Imam jos jednu macu, stavicu i njenu sliku, nego mi trenutno nije tu.
Jedva sam uspjela da ga spasim
Jutros je puno bolje, cak je opet malo izlazio vani, setao... Ali sam ja prezivjela takav stres da sam smrsala odmah dvije kile
Ali zato, kad se nezvani gosti ne pojavljuju, bude nam cvima cupej, fino se igjamo
Imam jos jednu macu, stavicu i njenu sliku, nego mi trenutno nije tu.
-
mIRCerka
HUSNIJA I KUMICA!!!!!baby_angel wrote:
Evo nas
samo manji!!!!!
posto si nova, do sada nisi imala priliku diviti se ljepoti moje djece...
Husnija

Kumica i Husnija

Kumica - kroz staklena vrata...

- baby_angel

A ovo je Njegovo Veličanstvo sad
Što smo mutni
- baby_angel
Vjeruj mi da jesu. Pravo paze klince. Mada vucko nije bio moj prvi izbor ( ja sam htjela labradora, vucko mi je nekako previse... kabast
), ali naravno vecina je nadglasala, tj. muz je bio glasniji od mene
I nisam se nimalo pokajala, ko med je. Sad mu je 11 mjeseci.
Joj sto se hvalim, jesam dosadna, necu vise majke mi
-
mIRCerka
vjeruj mi da je milina to citati...samo ti nastavi...baby_angel wrote:Vjeruj mi da jesu. Pravo paze klince. Mada vucko nije bio moj prvi izbor ( ja sam htjela labradora, vucko mi je nekako previse... kabast), ali naravno vecina je nadglasala, tj. muz je bio glasniji od mene
![]()
- baby_angel
Cula sam da je iz nekog razloga zdravo za covjeka da mu maca prede u krilu, ne znam sta je tacno u pitanju, mislim da smiruje. Znam da moje mace kad spavaju kod mene meni doooobrooooooooo pravoooooooo... Jos ako pada kisa, pa sjedim na fotelji, gledam TV, a mace pavaju u krilu i predu
Milina
Milina
- baby_angel
WTF?!! Svega na dunjalukuDobroJutroKolumbo wrote:ja sam ipak Fan Penn-a & Teller-a: ko je gledao "Bullshit" zna...F..k PETA...
Niko nije spomenuo PETA-u, stvar je u tome da danas svako ima priliku da podigne svoju vlastitu svijest o pravima zivotinja. Za to ti nisu potrebna udruzenja, to mozes i sam. A to da i mi imamo u Sa ovakvo udruzenje je vise nego pozitivno.
-
mIRCerka
Ovako, macku kad milujes cesto imas osjecaj da te puca elektricitet...i vrlo je jednostavno objasnjenje: praznis negativnu energiju kroz taj elektricitet...baby_angel wrote:Cula sam da je iz nekog razloga zdravo za covjeka da mu maca prede u krilu, ne znam sta je tacno u pitanju, mislim da smiruje. Znam da moje mace kad spavaju kod mene meni doooobrooooooooo pravoooooooo... Jos ako pada kisa, pa sjedim na fotelji, gledam TV, a mace pavaju u krilu i predu![]()
Milina
kazu da je za srcane bolesnike spas imati macku bas zbog predenja i te struje...
-
mIRCerka
hehe, istiBajko wrote:nego, gdje vi vodite vase macanije na kastriranje?
meni su svi ovi naši veterinari![]()
dr. Krasni na broju jedan .. ime sve govori
![]()
![]()
ps. pozdrav za debelu![]()
znas li da je i njegov sin veterinar, isto mackolog
on je meni izlijecio macu koja je imala cir na oku...