zasto djevojke uvijek vuku svoje prijateljice sa sobom u WC

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

zavrzlama wrote:Najvise je stvar kulture i bontona...jer nije lijepo vidjeti da zenska osoba sama ide u toalet ,jer ako sama ide u ocima drugih ispada kao napustena,izgubljena i odaje se kao ulicarka i laka roba.

Zene su ipak ljepsi i njezniji pol i ne pristaje im da se ponasaju kao kauboji i idu same u wc-e,ako vec imaju prijateljicu sa sobom.....
odavno nisam nesto cuo ovako smijesno... :lol: :lol: :lol:

bilo bi kako ti kazes da nije 21. vijek i cak i sada je meni malo glupo kada vidim kako djevojke idu zajedno u WC, kao da su nesposobne da idu same, a to da kada idu same da izgledaju napustene ili izgubljene to je mozda u tvojim ocima

pozdrav
tech10

Post by tech10 »

One se osjecaju neprijatno sto svi vide i znaju da idu da pishke i zele da to solidarno podijele sa jos nekim. :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

_STOKA_OD_OKA wrote:
zavrzlama wrote:Najvise je stvar kulture i bontona...jer nije lijepo vidjeti da zenska osoba sama ide u toalet ,jer ako sama ide u ocima drugih ispada kao napustena,izgubljena i odaje se kao ulicarka i laka roba.

Zene su ipak ljepsi i njezniji pol i ne pristaje im da se ponasaju kao kauboji i idu same u wc-e,ako vec imaju prijateljicu sa sobom.....
odavno nisam nesto cuo ovako smijesno... :lol: :lol: :lol:

bilo bi kako ti kazes da nije 21. vijek i cak i sada je meni malo glupo kada vidim kako djevojke idu zajedno u WC, kao da su nesposobne da idu same, a to da kada idu same da izgledaju napustene ili izgubljene to je mozda u tvojim ocima

pozdrav
mislim da se zavrzlama malo zajebava :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

posto je vecina vrata na wc u s*ebanom stanju,onda idem sa drugaricom,cisto da mi "pricuva vrata" :D :D
mamica papucarka

PITARKA_SA wrote:posto je vecina vrata na wc u s*ebanom stanju,onda idem sa drugaricom,cisto da mi "pricuva vrata" :D :D
ima i ovoga :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pa ja jedino zbog toga i idem sa drugaricom do wc-a
al furka je kako je to postalo normalno,znas ono sjedis u kaficu i jaranica,jaranici kaze"ej hajmo do wc-a" niko nece ostati zacudjen.

zamisli da muskarci pocnu tako"ej Meho hajmo skupa do wc-a" :D
mislim,ono,nidje veze :D :D

ima i navike u svemu tome,nisu samo s*ebane brave krive :D
Fiore

Post by Fiore »

Grant razmjenjuju misljenje i stav o datoj temi :zoka:
anais_nin

Post by anais_nin »

_STOKA_OD_OKA wrote:
Irm@ wrote:ama zasto da idemo same...ionak mi ne idemo u wc da piskimo :-D
nego da u kratkom a cesto i pooodugom vremenu otracamo sto se moze... prepricamo ono sto se da u crticama...
i ohrabrene i jos vishe samouvjerene u nove pohode... :-D 8-)
i ides u WC, gdje se vrsi nuzda, pa daj......... sad bi povracao de ti jos kao sto neko rece jos tamo dodzi da uzdises i to bi bio vrhunac

pozdrav
sta fali uzdisanju u WCu? :D naravno ukoliko je u "dobrom drustvu"? :D ili fine cure uzdisu samo u krevetu i to samo u horizontali? :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

_STOKA_OD_OKA wrote:
Irm@ wrote:ama zasto da idemo same...ionak mi ne idemo u wc da piskimo :-D
nego da u kratkom a cesto i pooodugom vremenu otracamo sto se moze... prepricamo ono sto se da u crticama...
i ohrabrene i jos vishe samouvjerene u nove pohode... :-D 8-)
i ides u WC, gdje se vrsi nuzda, pa daj......... sad bi povracao de ti jos kao sto neko rece jos tamo dodzi da uzdises i to bi bio vrhunac

pozdrav
sta je bolan toliko gadno u toj jadnoj nuzdi? :D takodje sve zavisi od mjesta na koja izlazis....mi cesto komentarisemo "kvalitet" WCa odredjenih mjesta na koje izadjemo ili odemo na veceru :lol: :D interesantno je kako dosta zena primjeti kad je WC "napucan"....i koliko sam cula od muske raje vi ste cesto zakinuti za ta iskustva....neka bolja mjesta imaju WCe ono za ne izlazit iz njih :D imas sve od losiona za ruke, tampona, aparata s djidjama midjama, ugodnim sofama za sjesti :D eh da vi samo znate :D
black

Post by black »

anais_nin wrote:
sta je bolan toliko gadno u toj jadnoj nuzdi? :D takodje sve zavisi od mjesta na koja izlazis....mi cesto komentarisemo "kvalitet" WCa odredjenih mjesta na koje izadjemo ili odemo na veceru :lol: :D interesantno je kako dosta zena primjeti kad je WC "napucan"....i koliko sam cula od muske raje vi ste cesto zakinuti za ta iskustva....neka bolja mjesta imaju WCe ono za ne izlazit iz njih :D imas sve od losiona za ruke, tampona, aparata s djidjama midjama, ugodnim sofama za sjesti :D eh da vi samo znate :D

u koji WC ti izlazis :oops:
Fiore

#61 we

Post by Fiore »

Imao sam srecu da uletim u zenski WC.. :D u zurbi za zaboravio pogledati orjentir.. jaoooooo sineeeeeeee :run:
mamica papucarka

#62 Re: we

Fiore wrote:Imao sam srecu da uletim u zenski WC.. :D u zurbi za zaboravio pogledati orjentir.. jaoooooo sineeeeeeee :run:
ja ne znam sto je muskarcima ulazak u zenski wc :shock:

ja i muz dok smo se zabavljali puno putovali jedno drugome. I fakat kako sam se mnogo busom vozila, nikad mi nije bilo ofirno u pauzi uci u muski wc :D
Mislim, kad vidim onaj red pred zenskim wc-om kako se otego, pa ne bih cekala sve da dukate dijele :oops: :D
jest da su me sve hanume ovako gledale :shock:
A skoro uvijek muski wc je prazan :D
anais_nin

Post by anais_nin »

black wrote:
anais_nin wrote:

u koji WC ti izlazis :oops:
:D eeeee da ti je znat :lol: :D

ne kazem, ima rupchaga, ima i finih mjesta za bezveznim WCom, ali ima dragulja sa prekrasnim WCima cak i na nasoj teritoriji :D

P.S. mada mi je definitivno najdrazi WC u HR u jednom restoranu u brdu na putu za Makarsku, mislim da se restoran zove Hacijenda, jedva koza do njega dodje, ali ljetni restoran, vani bashta nekako divlje sredjena u sektore, dobijes svoj stocic ispod drveta, ostali su dosta izmaknuti, a WC unutra za ne izlaziti iz njega :D i uvijek nekako mirishe na proljece :lol: :D
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

:x :x 666 :x :x

:D :D :D
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

...

samo nastavite :faraon1:

pozdrav
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

da ispricam jednu anegdotu za WC-e i muskarce koji zajedno idu u WC...

jednom ja bio u bicakcicu...ima tome mozda 3 godine, vikend bio i naravno puno dole..i krenem ja onako pripit da pisam, kad vidim neka guzva u muskom WC-u...guzva u onom predvorju, gdje je lavabo i ogledala...

ja tamo, kad cujem dreka neka...lik lupa na vrata WC-a, i govori "halo, pederasi, sta ste se zakljucali...a? Otvaraj to"...pridjem i pitam jednog od prisutnih sta je bilo...kaze on da su se dva lika zakljucala u WC-u...a izbacivac valjda hoce da vide sta oni tamo rade - da ih sprijeci u nekoj njihovoj nakani.

Ostali prisutni komentarisu i dobacuju...onako pravo po bosanski...halo pederi, sta je...vidi ih sto se zakljucali pederasi i slicno...

Na kraju izlaze dva lika iz WC-a (one jedne komore sa soljom) i onako djeluju normala...nisam na njima primijetio nista neobicno, mada sam bio pripit pa je vrlo moguce da mi je percepcija bila oslabljena znacajno.

ono sto nisam uspio skontat je sta su oni zaista tamo radili - da li je bila u pitanju konzumacija opojnih droga, kokaina ili sta, ili je u pitanju bio gluho bilo seks izmedju dvojice odraslih muskinja :D ...isto tako nisam saznao kako je izbacivac saznao da su njih dvojica bila tamo...i sta je on mislio da oni rade i u cemu je on mislio da ih sprijeci - da li je htio da sprijeci konzumaciju droge u objektu ili seks...ostace misterija.

A sto se tice jednog drugog WC-a u sarajevu, u markiju...ulazim ja u WC jednom, subota oko 4 ujutro...otvorena vrata i sve...kad ja udjem a na podu sjedi lik, duga kosa i cvike...klasicni izlapljeli hipi koji je izgubio kalendar...na solji spusten poklopac i dvije povelike cize koke...skontam da je amerikanac...i pita on mene...hocu li i ja povuc cizu, njemu kao puno...reko, ne hvala... :D :D :D :D
FFK as Lucy01

#67 Re: zasto djevojke uvijek vuku svoje prijateljice sa sobom u

Post by FFK as Lucy01 »

irfan2 wrote:...?
Podsticemo jedna drugu, jer drugacije ne mozemo pishkiti :D :D ....ono "haj', haj'...jos maloooo......ooooohhhhhh,....gotovooooo" :lol: :lol:
pitt

#68 Re: zasto djevojke uvijek vuku svoje prijateljice sa sobom u

Post by pitt »

Lucy01 wrote:
Podsticemo jedna drugu, jer drugacije ne mozemo pishkiti :D :D ....ono "haj', haj'...jos maloooo......ooooohhhhhh,....gotovooooo" :lol: :lol:
gledate koja ima bolji mlz :D:D:D
konyan

#69 Re: zasto djevojke uvijek vuku svoje prijateljice sa sobom u

Post by konyan »

pitt wrote:
Lucy01 wrote:
Pitte, pitte... :lol: :lol:
FFK as Lucy01

#70 Re: zasto djevojke uvijek vuku svoje prijateljice sa sobom u

Post by FFK as Lucy01 »

pitt wrote:
Lucy01 wrote:
How yes no :D

Jos poredamo prazne konzerve Cole, pa obaramo :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemate vi pojma :lol: :lol:...vi mislite da mi demo u WC tracat :D :D a tamo kladionica care :lol: :lol:
pitt

#71 Re: zasto djevojke uvijek vuku svoje prijateljice sa sobom u

Post by pitt »

Lucy01 wrote:
pitt wrote:
Lucy01 wrote: Podsticemo jedna drugu, jer drugacije ne mozemo pishkiti :D :D ....ono "haj', haj'...jos maloooo......ooooohhhhhh,....gotovooooo" :lol: :lol:
How yes no :D

Jos poredamo prazne konzerve Cole, pa obaramo :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemate vi pojma :lol: :lol:...vi mislite da mi demo u WC tracat :D :D a tamo kladionica care :lol: :lol:

jal kladionica......jal poplava :D:D:D
FFK as Lucy01

#72 Re: zasto djevojke uvijek vuku svoje prijateljice sa sobom u

Post by FFK as Lucy01 »

pitt wrote:
jal kladionica......jal poplava :D:D:D
Ja ne znam ko zdere vise piva po kaHvicima :lol:
tech10

Post by tech10 »

Sad sam upravo prisustvovao sceni kada jedna treba izlazi ih hale, a jaranica ulazi i ona sto je vec izasla, vrati se nazad u halu sa njom. Sad me zivog pojede razlog zasto je to ona ucinila. :?
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Mene ne interesuje sta one rade u toaletu :D Nedavno sam bio u hemingveju i bila je velika guzva u vc.Nije se znalo koji je muski a koji je zenski.Neka odvratna zenska je zacepila vc svojim krvavim uloskom :shock: Ona se voda prelila preko,pocela izlazit van.Sramota,trebate se cure naucit da se ulosci ne bacaju u vc solju,nego se diskretno bacaju u smece.Jest da nema veze ovo s temom,al eto,morao sam da kazem.Ipak se radi o WC.
forUMASH

Post by forUMASH »

Majstorinho wrote:Mene ne interesuje sta one rade u toaletu :D
.....ja sam par puta svjedocio.....nista strasno.... :roll: .....samo se bezzeze palite..... :D :D :D
Post Reply