STOPERI, ali pravi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
idic
Čini mi se da je po nekim anketama ovo jedna od najčešćih seksualnih fantazija kod muškog dijela populacije, samo naravno "naplati vožnju" dotičnoj.
Meni se čini da se pokretač ove teme probudio mokkrih gaćica, pa nije mogao odoliti da impresiju podjeli sa širokim auditorijem.

Meni se čini da se pokretač ove teme probudio mokkrih gaćica, pa nije mogao odoliti da impresiju podjeli sa širokim auditorijem.
- kriticarka_nikova
Jedan travestita je nedaleko od mog grada ustopao nekog kamiondziju.....Poslije par kilometara kamiondzija mu se poceo nabacivati...bla-bla.....poceo ga je pipkati...bla-bla....sve dok nije skuzio bla-bla 
-
FAtka
#58 Re: STOPERI, ali pravi
sto samo govori o tebi da ne znas iskoristiti pruzenu sansu....laradnaat wrote:šta vi mislite i imate li običaj da stajete stoperkama/stoperima.
ja sam se pravo sjebao neki dan kada sam stao, po prvi put i tako nakon nekog vremena kada me cura upita: "pa hoćeš li ti stati?"
pitam:"zašto?"
ona kaže:"pa da naplatiš ovaj prevoz"
kažem joj da nisam taksista i da nema teorije o tome. ali me pravo sjebalo, nisam ni sanjao o tome.
- cHupjahalic@
Svaka cast @laradnaat.
Zar se vi koji bi to "uradili" ne pitate da li je ta djevojka vrijedna vaseg zivota? Zbog par minuta rizikujes da izgubis glavu za koju godinu...
p.s. i ima vas sigurno koji ste ovdje Veliki Frajeri, a u stvarnosti ustvari manji od najmanjeg mrava.
p.s. ne zaboravite KONDOM!
Zar se vi koji bi to "uradili" ne pitate da li je ta djevojka vrijedna vaseg zivota? Zbog par minuta rizikujes da izgubis glavu za koju godinu...
p.s. i ima vas sigurno koji ste ovdje Veliki Frajeri, a u stvarnosti ustvari manji od najmanjeg mrava.
- anais_nin
NISU sve rupe istecHupjahalic@ wrote:Svaka cast @laradnaat.![]()
-
Drumer
Potpisujem.anais_nin wrote:NISU sve rupe istecHupjahalic@ wrote:Svaka cast @laradnaat.![]()
p.s. ne zaboravite KONDOM!i ne zive svi muskarci zivot tako da samo gledaju gdje bi sta uboli...cak i kad im dodje servirano na tanjiru...
srecom...
-
laradnaat
ja sam jednostavno takav, a ako to smeta muškarcima, to me LIBO GABRI.
do sada se djevojke nisu žalile, niti je do mene doprlo da su se požalile.
a zahvaljujući tome još uvijek sam u super odnosima sa svim svojim bivšim djevojkama
do sada se djevojke nisu žalile, niti je do mene doprlo da su se požalile.
a zahvaljujući tome još uvijek sam u super odnosima sa svim svojim bivšim djevojkama
- cHupjahalic@
Hvala bogu pa nisu sve rupe iste (ko bi se borio svaki put kad naleti na nesto previse "rupavo"anais_nin wrote:NISU sve rupe istecHupjahalic@ wrote:Svaka cast @laradnaat.![]()
p.s. ne zaboravite KONDOM!i ne zive svi muskarci zivot tako da samo gledaju gdje bi sta uboli...cak i kad im dodje servirano na tanjiru...
srecom...
I ja kazem... srecom pa nisu svi isti.
-
laradnaat
čudno je što uvijek kada pokušam da pokrenem jednu pametnu temu na forumu.
sve se svodi na istu priču: penis, vagina, sex itd...
nemoguće je da svi gledaju tim očima!!!!
u svemu tome postoji i duhovnost, ljudi moji i sex je umjetnost, ali sve što ovdje može da se pročita je: guzite, prčite, hebete i sl.
žalosno
u svemu tome postoji i duhovnost, ljudi moji i sex je umjetnost, ali sve što ovdje može da se pročita je: guzite, prčite, hebete i sl.
žalosno
-
laradnaat
kakve to veze ima sa bilo čim.
potpuno neshvatljiv komentar! nesuvislo.
nema veze, uzimajući u obzir činjenicu šta je junf i junfer. mogu reći da jesam, zbog fizioloških razloga. rođen sam kao muško, i fala bogu heterosexualac sam.
potpuno neshvatljiv komentar! nesuvislo.
nema veze, uzimajući u obzir činjenicu šta je junf i junfer. mogu reći da jesam, zbog fizioloških razloga. rođen sam kao muško, i fala bogu heterosexualac sam.
- jazzer
Pa pokrenuo si ih 12 a ne jednu, koliko se jalaradnaat wrote:čudno je što uvijek kada pokušam da pokrenem jednu pametnu temu na forumu.
žalosno
sjecam. I sve na temu sexa. A kako pricati o
sexu a ne spomenuti mindju, vrsnjaka, glabon,
uvalidon i sl.
-
laradnaat
pokušavam da pokrenem teme, ali njihov smisao se gubi u moru komentara!!!
a nije sve ni u mališi, ima nešto i u prstima, jeziku, trljanju. nije valjda da vas je stid priznati sve to.
znam ja da je muškarcima najslađe da parkiraju mališana, ali nije to sex, to je parkiranje. šta je sa zadovoljavanjem partnera.
niko o tome ne priča. odgovor i ne tražim od žena, ovo je pitanje namjenjeno muškarcima...
a nije sve ni u mališi, ima nešto i u prstima, jeziku, trljanju. nije valjda da vas je stid priznati sve to.
znam ja da je muškarcima najslađe da parkiraju mališana, ali nije to sex, to je parkiranje. šta je sa zadovoljavanjem partnera.
niko o tome ne priča. odgovor i ne tražim od žena, ovo je pitanje namjenjeno muškarcima...
- upala
vecina ovih djecaka koji pisu kako bi se bez razmisljanja pukli...*ebacinu vide samo na kojekakvim dvd...ili u sitne sate na nekom lijevom programu.....vjerovatno je to i pravi razlöog sto im je sasvim svejedno koga ce...ako im se vec ukaze prilika jednom u sto godina
sve sami "hebaci" zalosna nam majka sa njima
sve sami "hebaci" zalosna nam majka sa njima
- ahmed&nedzad
Ja ti vjerujem. Znam curu koja radi slične stvari. Jedna mala S., s Vratnika, inače je 'pregažena' ali ne izgleda loše.laradnaat wrote:nisam postavio temu da nekoga ubjeđujem u istinitost nečega što tvrdim.
vaše je lično pravo da vjerujete ili ne vjerujete, to se mene ne tiče.
ja sam samo postavio jedno pitanjce i tražio mišljenja