STOPERI, ali pravi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
laradnaat
#1 STOPERI, ali pravi
šta vi mislite i imate li običaj da stajete stoperkama/stoperima.
ja sam se pravo sjebao neki dan kada sam stao, po prvi put i tako nakon nekog vremena kada me cura upita: "pa hoćeš li ti stati?"
pitam:"zašto?"
ona kaže:"pa da naplatiš ovaj prevoz"
kažem joj da nisam taksista i da nema teorije o tome. ali me pravo sjebalo, nisam ni sanjao o tome.
ja sam se pravo sjebao neki dan kada sam stao, po prvi put i tako nakon nekog vremena kada me cura upita: "pa hoćeš li ti stati?"
kažem joj da nisam taksista i da nema teorije o tome. ali me pravo sjebalo, nisam ni sanjao o tome.
-
King Kikapu
jel valjala sta i jesil imo kondoma?
Last edited by King Kikapu on 12/06/2006 10:44, edited 1 time in total.
-
Monsignor
#3 Re: STOPERI, ali pravi
Jesi ti siguran da nisi stao nekoj u Rajlovcu ???laradnaat wrote: ja sam se pravo sjebao neki dan kada sam stao, po prvi put i tako nakon nekog vremena kada me cura upita: "pa hoćeš li ti stati?"
-
Max.Cherry
Uhh... Hiba je bio mrak stoper. Nedić rambo - lud totalno. Neprolazan.
-
laradnaat
ma kakav fudbal, barem ja to ne pratim.
i nije to bilo na rajlovcu, znam za te "stoperke" tamo!!!
a ovo je bila obična stoperka, baš kada sam se spremao u stilu da je pitam za tel broj i da budem zadovoljan time, totalno me izbaci iz cipela.
naravno da sam imao kondom, ali opet ga nisam iskoristio, jer bi bilo bezveze. samo sam jednostavno izbacio malu iz kola tamo gdje je trebala izaći, i to bi bilo to.
i nije to bilo na rajlovcu, znam za te "stoperke" tamo!!!
a ovo je bila obična stoperka, baš kada sam se spremao u stilu da je pitam za tel broj i da budem zadovoljan time, totalno me izbaci iz cipela.
naravno da sam imao kondom, ali opet ga nisam iskoristio, jer bi bilo bezveze. samo sam jednostavno izbacio malu iz kola tamo gdje je trebala izaći, i to bi bilo to.
-
Max.Cherry
sorry, al je ovo blago apsurdno.laradnaat wrote:...naravno da sam imao kondom... ...samo sam jednostavno izbacio malu iz kola tamo gdje je trebala izaći...
-
car-x
hm.. pa u seksu bez puno okolisanja, barenja, itd.. sve to ima svoju car, ali ako si single, i ako ti se dize, i ako je maca iole dobro izgledala, ne vidim nijednog razloga protiv..laradnaat wrote:prema riječima nekih trebao bih sada da letim na svaku djevojku koja se daje!!!!
u čemu je onda poenta?!
-
WirelessGirl
Mislim da bi malo koji od vas to ipak uradio. I prva bi vam misao bila da je cura luda ili kurva - pa valja to platiti. 
-
WirelessGirl
Ma hajde dobro, ako vi tako tvrdite
A i pročitala sam prvi post, dok bi se ti sa njom "obračunao" ko kome šta plaća...
A i pročitala sam prvi post, dok bi se ti sa njom "obračunao" ko kome šta plaća...