Kalman radio....

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Stitch__

Post by Stitch__ »

opet ti mene tjeras da branim avaz :D ajde de :D ali TEMA JE KALMAN ;)

alfu ne gledam, zapravo tv skoro pa uopste ne gledam, osim sporta, pa cu tu uzet da je moguce da si u pravu. express - rekao sam sta mislim.
pricali smo o kalmanu i turbo folku, prosirili na medije i turbo folk, sad si otiso na avaz i naslovnice...

ne znas dje udaras :D

:D pa neki dan si rekao da si kupio avaz :D PREGLEDAJ MALO BOLJE :D naci ces rubriku kult/art...ne zove se bas KULTURA al o tome govori....i postoji odavno...

istina...gafovi kruze netom...ALI...takvi smo mi :D kruze i jos gori gafovi oslobodjenja...i jutarnjih (nema ih vise :D) i sl...ko radi taj i grijesi...kruze i gafovi predsjednika amerike...pa nikom nista...

eh,..SAD O TEMI...vrijeme je...drago mi je da se slazes sa mojim misljenjem ;) oko promjene stava o kalmanu :D
klif

Post by klif »

Htio sam se zahvaliti mIRCi i drustvu na, kako sam mogao zakljuciti, dobro obavljenom poslu u pogledu promocije pokreta DOSTA!.
edu

Post by edu »

da..otis'o sam na avaz jer ti radis u avazu..(ili vise ne..no to je za ovu pricu sad nebitno..)..i meni je nevjerovatno licemjerno da neko ismijava turbo folk..a sam radi u fabrici turbo folka..amaterizma..amorala..itd..i - pazi sad - pri tome NISTA ne govori o toj "svojoj avliji"..e to mi je sega..to bi mi isto bilo kao da ja radim u firmi gdje je procenat bosnjaka 99,9%..a na sav glas jebem majku miji brajkovicu jer su u aluminiju hrvati (pre)dominantni..a pri tom uopste ne spominjem stanje u firmi u kojoj ja radim..ili..da budem k'o ti kad kazes da je SAMO express seljacko sranje..i kazem..pa ok je..imamo tri cuvara..i svi su bosnjaci..a 'vamo od hiljadu radnika 998 bosnjaka!..nadam se da si ovu paralelu mog'o upratiti..iako ces sad reci..da sam pres'o i na aluminij.. :D :D ..no pametnom ce biti jasno..a nakon sto ti budes trazio objasnjenje..isto ce uslijediti malo poslije.. :D :D :D ..helem..dobro znam gdje udaram..udaram po mediokritetstvu..zato ti i branis avaz.. :D :D ..jesam..neki dan sam kupio avaz..teska srca sam dao tu marku.. :( :D ..znam samo da je jedno vrijeme avaz bio bez rubrike kultura..(sic!)..i ta cinjenica je vise no dovoljna..inace..sto se mene tice..fahro ne bi im'o para da onakve tornjeve od kartona izgradi.. :D :D ..e pa ako ti je opravdanje "kruze i gafovi predsjednika amerike"..onda povlacim sve sto sam rek'o.. :D :D ..po netu kruze i slike ap-a..tekstovi ercegove..lukovica..ivancica..pa sto se na njih ne ugledate?!..i ja bih volio da mogu svaki dan procitati dobru novinu..a ne jednom sedmicno..i to onda kad izadje feral..eh sad sto se tice ove teme.. :-) :D ..ja svoje misljenje ne mijenjam lako..(moja mi neko ajgumentovati necto da bih ga pjomjenio..bok vingo!.. :D :D )..ja mogu govoriti za sebe..niti za mircy..niti za demira..baj d vev..nekad davno sam bio na naslovnoj avaza.. :( :D ..pa vidis da i sad za tu novinu kazem da je cirkus!.. :-) :-) :D

ali opet..hvala tebi..i hvala avazu..i svim drugim medijima koji su nas pratili u akciji pomoci narodnoj kuhinju..jer i tada je bilo medija koji su vise voljeli u programu imati arnolda 15 minuta..nego da puste nas prilog..isto k'o sto sad avaz vise voli imati tekst kako je mirče smrs'o..negoli tekst o pokretu dosta!
Vingo

Post by Vingo »

Danas je u Avazu krasan text......Stakori izgrizli rahmetliju.

Inace....potpisujem Klifa. Bitno je da su Mirci i Gost obavili posao kako treba. Tako da subjekt teme ne odgovara sustini....
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

klif wrote:Htio sam se zahvaliti mIRCi i drustvu na, kako sam mogao zakljuciti, dobro obavljenom poslu u pogledu promocije pokreta DOSTA!.
pa vidis da je posao odradjen maximalno...cak se i stitch zainteresirao... :D

ma stichko, ne znam odakl,e tebi ideje da neko podrzava turbo folk, jedna je stvar reci STICHKO napisao odlican clanak u avazu a druga je stvar reci AVAZZ JE JUPI IN SUPER MEGA ....

al eto...ko i sve Avazlije, Stichko je protumacio nesto sto nije napisano...nema veze...stichko, ko te shisha, ja cu sad iz inata zvati Kalman i ici opet, makar samo sjedila u reziji :D:D:D i pustacu Stoju, Indiru, Jecu, Cecu, Necu, Dacu, Macu, i ostale ace.... :D:D:D:D

SVE IZ INATA!!!
Stitch__

Post by Stitch__ »

:lol: tvrda bosanska :D

go mirci :thumbup: :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Stitch__ wrote::lol: tvrda bosanska :D

go mirci :thumbup: :D
mIRCi obecala - mIRCi ispunila....
veceras je u emisiji ZIVOT NA MARGINI gost bio GROZD :D

ukratko, da ne ponavljam na svakoj temi, ljudi predstavili svoju Gradjansku Platformu koja zvuci haman ko nasa lista ciljeva...
i tako nazovem, ispricam se sa svima, najavim koncert, pa ga Lejla opet najavi, i emisiju zavrse sa DOSTA od Frenkija i Dubioze :D

cucemo se opet pred koncert u subotu, kao i tijekom koncerta LIVE :D

Ovim putem se zahvaljujem Lejli i kolegi iz rezije na podrsci koju nam pruzaju.

PS Za sve one koji ce opet nastaviti prigovarati kako je to KIC TURBOFOLK RADIO, samo cu vam reci da je to jedna od najslusanijih stanica u gradu i sire, pa time dobijamo i vecu pokrivenost pricom o DOSTA!
Stitch__

Post by Stitch__ »

mirci moja mirci, moje sjaaaajno suuunce :lol: :D
Post Reply