Irma srce, kupi selotejp onaj golemi, i jednu špagu debelu. U halu od kafane s njime, zaljepi mu usta selotejpom pa će šutit a špagu oko vrata pa će bit dresiran. Za dalje upotrijebi ključ od hale i maštu, ako se ikad kutarišeš tih vojvođanskih deprimirajućih stihova... nije ni čudo što ne znaš šta ćeš zaustit'...irma.m wrote:Hehehe… zato ste vi dosta dobro pričljivi onih dana, a? Bože, ta čovjeka nema samo jedan dan, a ono već ima 50 odgovora… pravi ste…
Meni treba tip koji ima zavezana ustamuski, neke od vas treba dresirati… =) Ali nekako je kod Njega sve drugacije… imam osjecaj da ga zelim staviti u dzep i svugdje Ga nositi sa sobom … onako, samo da Ga gledam
I da je moj… a da onaj prvobitni trud prekrizim na kalendaru crvenom olovkom… Ne znam… kao sto dragi slatki Balas kaze ; '' Kad me tako skandalozno gledas, sta da kazem misu moj mali…'' Ne poznajem Ga dugo… tek je bilo onih kratkih razgovora i sramezljivih, stalno ponovljenih pogleda, jedno otpracanje kuci i jedna prelijepa uspomena… Ou, srce ludo… ludi sni… ne znam sta mi je za njim… samo sto je visok, plav i lijep
Za one koji su pitali… nazdravim samo jednu za vjecite krivce i balansere, umorne lice i proletere …
Aj, sta da radim...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Max.Cherry
- black
@irma hoces da ti nacrtam jednog takvog...valjda njega uspijes sacuvatiMax.Cherry wrote:Irma srce, kupi selotejp onaj golemi, i jednu špagu debelu. U halu od kafane s njime, zaljepi mu usta selotejpom pa će šutit a špagu oko vrata pa će bit dresiran. Za dalje upotrijebi ključ od hale i maštu, ako se ikad kutarišeš tih vojvođanskih deprimirajućih stihova... nije ni čudo što ne znaš šta ćeš zaustit'...irma.m wrote:Hehehe… zato ste vi dosta dobro pričljivi onih dana, a? Bože, ta čovjeka nema samo jedan dan, a ono već ima 50 odgovora… pravi ste…
Meni treba tip koji ima zavezana ustamuski, neke od vas treba dresirati… =) Ali nekako je kod Njega sve drugacije… imam osjecaj da ga zelim staviti u dzep i svugdje Ga nositi sa sobom … onako, samo da Ga gledam
I da je moj… a da onaj prvobitni trud prekrizim na kalendaru crvenom olovkom… Ne znam… kao sto dragi slatki Balas kaze ; '' Kad me tako skandalozno gledas, sta da kazem misu moj mali…'' Ne poznajem Ga dugo… tek je bilo onih kratkih razgovora i sramezljivih, stalno ponovljenih pogleda, jedno otpracanje kuci i jedna prelijepa uspomena… Ou, srce ludo… ludi sni… ne znam sta mi je za njim… samo sto je visok, plav i lijep
Za one koji su pitali… nazdravim samo jednu za vjecite krivce i balansere, umorne lice i proletere …
-
irma.m
tigris wrote:pa dobro irma.....u koji razred idete vas dvoje ?![]()
ja u OŠ''kako-preživjeti-svakodnevnicu-sa-25-godina''
a on u MSŠ ''šutim-i-mutim'' ...
hvala na savjetima, ali stvar je suuuper krenula. hvala svim koji su zaista stagod pametnog zapisali