Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh, da i ja jednu vrlo tesku stvar zapocnem… ovako… a sta ces… kad covjek vise ne zna koga bi pitao, pa ovi forumi dodu k'o Bozija milost
Ima tu jedan momak… sta da kazem… osjecaj se kao da sam ponovo 14 godina stara i bas kao da mi je to prvi momak… ne znam sta mi je… ali nekako je sve drugacije.
Tek sam ga upoznala… i zaista ne znam sto cu… dala bih sve… uh… ali nekako nemam pojma o cemu da pricam s njim. Ne znam kako bih ispala u nekim situacijama zanimljiva… ne znam sto mu je zanimljivo… zaista sam osoba koja neprestano prica, ali nekako mi sve dobre teme kod njega nestanu… bojim se nesto reci, jer bih mogla ispasti glupa ili nekako dosadna…
Svi ispadnemo nekad glupi i dosadni (meni se to često dešava ), međutim to te ne bi trebalo spriječiti da nekoga voliš. Opusti se i uživaj, koristi taj lijepi osjećaj i nek ti bude lijepo.
Meshtar..mozda ona bas hoce da izbjegne samo action...mozda hoce conversation...
iskrena da budem irma.m isto se mislim desava svakome dok se ne upozna malo bolje s nekim ljudima...ne zelis ispasti glup...zelis biti najbolji, najpametniji, najduhovitiji...zelis reprizu prve kafe..popiti jos 50 kafa s istom osobom
mada s nekim ljudima (obicno oni do kojih ti nije toliko stalo) razgovor tece puno lakse, nekako neusiljeno..
imamo li nekkog strucnog da pomogne?
ima li u Sa skola za flertovanje/ ashikovanje? meni bi trebalo par casova..
Ono s Elvisom je bila zeza...ko je shvatio shvatio je.
A što se tiče prve kafe s nekim, hajmo realno ali u velikom broju slučajeva bude pomalo usiljena, pogotovo ako neko nema preveliko iskustvo. Tako da se priča o standardnim stvarima tipa ko si, šta si...i sl.
Zato sam i rekao da se treba opustiti da bi joj bilo lakše, korjen svake konverzacije je u tome...pogotovo ako je hemija obostrana.
A škola ašikovanja ne postoji, nekad se s nekim samo pogledaš i bude ti sasvim dovoljno...a nekad je to puno komplikovanije. Zato i jeste tako dobro i zanimljivo.
irma budi opustena.....prirodna....budi ono sto jesi.....ne razmisljaj sta ces pricati....tada,sve ce ti samo doci:i rijeci..i on...i sve ostalo
Iznenadices se
Zene su najsarmantnije,najseksipilnije,najljepse,najinteresantnije,najprivlacnije tek onda kad uopste to ne zele biti
Vjeruj na rijec
kriticarka_nikova wrote:irma budi opustena.....prirodna....budi ono sto jesi.....ne razmisljaj sta ces pricati....tada,sve ce ti samo doci:i rijeci..i on...i sve ostalo
Iznenadices se
Zene su najsarmantnije,najseksipilnije,najljepse,najinteresantnije,najprivlacnije tek onda kad uopste to ne zele biti
Vjeruj na rijec
Sjajno rečeno i potpuno tačno. Nismo mi muškarci tako zahtjevni...
kriticarka_nikova wrote:irma budi opustena.....prirodna....budi ono sto jesi.....ne razmisljaj sta ces pricati....tada,sve ce ti samo doci:i rijeci..i on...i sve ostalo
Iznenadices se
Vjeruj na rijec
Sjajno rečeno i potpuno tačno. Nismo mi muškarci tako zahtjevni...
Odlicno....sretna sam da takvih jos ima na ovoj nasoj maloj planeti
A wrote:
1 - Prva kafa / pivo / gajba pive - kad je sa pravom osobom, onda ne vidis kako je vrijeme proslo! To je ono kad jedno drugom upada u rijec, kad se razumijete, kad ste opusteni, kad se poslije pitas "kako je moguce da ga nisam ranije srela?" Ako je usiljeno ..... meni to ne mirise na dobro.
1 - Prva kafa / pivo / gajba pive - kad je sa pravom osobom, onda ne vidis kako je vrijeme proslo! To je ono kad jedno drugom upada u rijec, kad se razumijete, kad ste opusteni, kad se poslije pitas "kako je moguce da ga nisam ranije srela?" Ako je usiljeno ..... meni to ne mirise na dobro.
2 - Skola flerta & asikovanja? Ma mislila sam je ja otvoriti, sve mislim - ova mala raja nema pojma a steta moje ovoliko iskustvo da propadne
irma.m wrote:
Tek sam ga upoznala? i zaista ne znam sto cu? dala bih sve? uh? ali nekako nemam pojma o cemu da pricam s njim. Ne znam kako bih ispala u nekim situacijama zanimljiva? ne znam sto mu je zanimljivo? zaista sam osoba koja neprestano prica, ali nekako mi sve dobre teme kod njega nestanu? bojim se nesto reci, jer bih mogla ispasti glupa ili nekako dosadna?
ne mozes ti znati sta ce njemu biti zanimljivo, ako ga ne poznajes dobro.
Budi to sto jesi, pa mozda i upali.
A ako je super tip bit ce mu interesantno i to ako primijeti da se nezgodis, zamuckujes, crvenis
kriticarka_nikova wrote:
Haj nek je makar jedna skontala...
Ali ja mislim da od te ljubavi Irmice nema ništa. Ako ćeš ti smišljati šta ćeš mu reći, pišaj ga, da izvineš. Stvarno. Ako se on tebi sviđa maestralno, onda ko što se Meshtar zajebavo - action baby. A ako ti bi željela sa njim razgovarati a ne znaš šta bi rekla... To je malčice apsurdno, zar ne?
2 - Skola flerta & asikovanja? Ma mislila sam je ja otvoriti, sve mislim - ova mala raja nema pojma a steta moje ovoliko iskustvo da propadne
Škola ašikovanja by A.
Lekcija # 1:
Kako zbariti forumaša?
Lekcija # 2:
Kako zbariti šminkera?
Lekcija # 3:
Kako zbariti Ediba?(Edibov komplex)
Lekcija # 4:
Kako zbariti fudbalera?
Lekcija # 5:
Kako zbariti vlasnika kafane?
Lekcija # 6:
Kako zbariti .....................?
irma..jebo ganje.. ..vidis da nemas o cemu sa levatom pricati.. ..ako stvarno mislis ono sto si napisala..(sa akcentom na ono "dala bih sve".. ..onda posalji pp..sa slikom ofkors.. ..ponude se primaju danas do 15:00..
ps. ukoliko ti se javi forumski dopisnik pod nickom rumenko.. ..ignorisi ga..jer kruze price da je momak hiv pozitivan..