FinoMeshtar wrote:U mojoj religiji stoji...nikad ne spuštaj pogled pred ljepotomkriticarka_nikova wrote:U Islamskoj religiji stoji:
Pogni pogled kad pored tebe prolazi lijepa zena![]()
Ali ti znas da se nosis sa svojim ocima i ne prelazis granice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
FinoMeshtar wrote:U mojoj religiji stoji...nikad ne spuštaj pogled pred ljepotomkriticarka_nikova wrote:U Islamskoj religiji stoji:
I ne samo to...moje oči tjeraju druge oči da pređu granicu....u tom je tajnakriticarka_nikova wrote:FinoMeshtar wrote:U mojoj religiji stoji...nikad ne spuštaj pogled pred ljepotomkriticarka_nikova wrote:U Islamskoj religiji stoji:
![]()
Ne vjerujem....mislim da si ti kao andjeoMeshtar wrote:I ne samo to...moje oči tjeraju druge oči da pređu granicu....u tom je tajnakriticarka_nikova wrote:FinoMeshtar wrote: U mojoj religiji stoji...nikad ne spuštaj pogled pred ljepotom![]()
![]()
To je bilo samo jednom........Meshtar wrote:Možda i jesam...ali i đavo je jednom bio anđeo, niti dobro bez lošeg valja a i obrnuto...tajna je u pravom odnosu strasti i ljubavi![]()
I ako su varale neka su...sve ide po zasluzi......kriticarka_nikova wrote:To je bilo samo jednom........Meshtar wrote:Možda i jesam...ali i đavo je jednom bio anđeo, niti dobro bez lošeg valja a i obrnuto...tajna je u pravom odnosu strasti i ljubavi![]()
Ako nemas iskustva prevarit ce te,a ako imas vec jesu...vec jesu...vec jesu...vec jesu...vec jesu............
Nisi me razumio.....nista nije bilo namjenjeno NEKOME.......Meshtar wrote:I ako su varale neka su...sve ide po zasluzi......kriticarka_nikova wrote:To je bilo samo jednom........Meshtar wrote:Možda i jesam...ali i đavo je jednom bio anđeo, niti dobro bez lošeg valja a i obrnuto...tajna je u pravom odnosu strasti i ljubavi![]()
Ako nemas iskustva prevarit ce te,a ako imas vec jesu...vec jesu...vec jesu...vec jesu...vec jesu............
Ne upalih iz prve, malo sam glup danaskriticarka_nikova wrote:Nisi me razumio.....nista nije bilo namjenjeno NEKOME.......Meshtar wrote:I ako su varale neka su...sve ide po zasluzi......kriticarka_nikova wrote: To je bilo samo jednom........
To za andjela koji je kasnije postao djavo desilo se samo jednom.To je sve nas naucilo da pazimo.
Mislim da si za tu pricu cuo jos davno....prije ovog foruma....prije chata....prije svih nas......
Joj sto ja volim vas dvoje...kad pocnete filozofiratMeshtar wrote:Ne upalih iz prve, malo sam glup danaskriticarka_nikova wrote:Nisi me razumio.....nista nije bilo namjenjeno NEKOME.......Meshtar wrote: I ako su varale neka su...sve ide po zasluzi......
To za andjela koji je kasnije postao djavo desilo se samo jednom.To je sve nas naucilo da pazimo.
Mislim da si za tu pricu cuo jos davno....prije ovog foruma....prije chata....prije svih nas......![]()
![]()
I nikada nismo naučili da pazimo...pravimo uvijek iste greške, na to nam se svodi cijeli život
Yebiga chupka......mi iz dijaspore smo prave jadnicecHupjahalic@ wrote:Ma vama je to u Bosni svakidasnjica, al` kad dijaspora dodje onda to curama naleti k`o kec na desetku (misle time da su koke i po).![]()
![]()
![]()
Zato momci, priblizava se ljeto, dolaze divojke sa strane.... pripremite se pa svirajte kad vam se god pruzi prilika.![]()
![]()
Zato ja te momke opravdavam i mislim da je fino kad ti neko svirne.micika wrote:Yebiga chupka......mi iz dijaspore smo prave jadnice![]()
![]()
mora neko i nama svirat
![]()
tebi su davno odsvirali...cHupjahalic@ wrote:Zato ja te momke opravdavam i mislim da je fino kad ti neko svirne.micika wrote:Yebiga chupka......mi iz dijaspore smo prave jadnice![]()
![]()
mora neko i nama svirat
![]()
![]()
Tek sam tada skontala da i za mene postoji nada.
![]()
![]()
![]()
mici, drago mi je da se slazes sa mnom. Imal` vas jos?![]()
Black.....mi iz dijaspore nosimo naocaleblack wrote:tebi su davno odsvirali...cHupjahalic@ wrote:Zato ja te momke opravdavam i mislim da je fino kad ti neko svirne.micika wrote:Yebiga chupka......mi iz dijaspore smo prave jadnice![]()
![]()
mora neko i nama svirat
![]()
![]()
Tek sam tada skontala da i za mene postoji nada.
![]()
![]()
![]()
mici, drago mi je da se slazes sa mnom. Imal` vas jos?![]()
a tek kada bi necije oci vidjeli...(mislim ti vozaci)...
U pravu si.black wrote:tebi su davno odsvirali...a tek kada bi necije oci vidjeli...(mislim ti vozaci)...
Sad ti vise pali fora kad momak se predstavi da se zove DerimSantos wrote:Palili jos uvjek ona.Jo macak imas oci boje mora u plicaku daj mi da operem carape.Pukla tako jedna iz Begisa.Nekad davno.
naravnomicika wrote:tako je curokriticarka_nikova wrote:micika.....nije rijec o mnogobrojnima,vec o odabranimasamo biraj,dok jos mozes
![]()
![]()