Zar ne mrzite idiote koji....?????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- amalka
#1 Zar ne mrzite idiote koji....?????
Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga

-
spongebob
#5 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
to je samo dokaz da zivis u primitivnoj srediniamalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga![]()
- amalka
#6 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Znam, samo pitam kako se nositi s timspongebob wrote:to je samo dokaz da zivis u primitivnoj srediniamalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga![]()
- kriticarka_nikova
#7 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Ok,ovo je ruzno i to rade samo primitivci...spongebob wrote:to je samo dokaz da zivis u primitivnoj srediniamalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga![]()
pitanje za spongebob:Sta je za tebe primitivna sredina,konkretno u BiH?Koji grad?Ili da ti bude lakse:Koja sredina nije primitivna u BiH?
- Meshtar
#8 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Uđeš u najbliži haustor, uzmeš protivpožarni aparat, izvučeš osigurač, ljubazno kucneš na staklo gore navedenom trubaču, gurneš mu cijev u auto...a aktiviraš aparat. Bude lik skroz bijel.amalka wrote:Znam, samo pitam kako se nositi s timspongebob wrote:to je samo dokaz da zivis u primitivnoj srediniamalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga![]()
Isti recept moguće primjeniti i na maškarama
- amalka
#9 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Hvala na odbrani!kriticarka_nikova wrote:Ok,ovo je ruzno i to rade samo primitivci...spongebob wrote:to je samo dokaz da zivis u primitivnoj srediniamalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga![]()
pitanje za spongebob:Sta je za tebe primitivna sredina,konkretno u BiH?Koji grad?Ili da ti bude lakse:Koja sredina nije primitivna u BiH?
-
rajvosa4ever
#10 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
A da ti nisi slucajno prosla kroz crveno ili sl.amalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga![]()
- amalka
#11 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Pokusat cu, ali ko bi ih sve zapamtio???Meshtar wrote:Uđeš u najbliži haustor, uzmeš protivpožarni aparat, izvučeš osigurač, ljubazno kucneš na staklo gore navedenom trubaču, gurneš mu cijev u auto...a aktiviraš aparat. Bude lik skroz bijel.amalka wrote:Znam, samo pitam kako se nositi s timspongebob wrote: to je samo dokaz da zivis u primitivnoj sredini![]()
Isti recept moguće primjeniti i na maškarama![]()
- amalka
#12 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Ma nisam, vec sam prolazila ulicom!rajvosa4ever wrote:A da ti nisi slucajno prosla kroz crveno ili sl.amalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga![]()
-
spongebob
zao mi je ako se neko nasao napadnutim, nije mi bila namjera
ja sam zakleti dzentlmen. Moram priznati, ne dijelim lijepo bh nebo vec duze vrijeme
ali upoznat sam sa takvim pojavama, takvo sto nisam vidjeo/cuo ovdje gdje zivim.
ja sam zakleti dzentlmen. Moram priznati, ne dijelim lijepo bh nebo vec duze vrijeme
ali upoznat sam sa takvim pojavama, takvo sto nisam vidjeo/cuo ovdje gdje zivim.
- kriticarka_nikova
ne,niko se nije nasao napdnutim,nema potrebe da zalisspongebob wrote:zao mi je ako se neko nasao napadnutim, nije mi bila namjera![]()
moje pitanje je bilo sasvim jednostavno
voljela bih da znam gdje je to parce BH neba gdje ne postoje primitivci koji trube iz auta kad ugledaju zensko....
niko nije rekao gdje ja zivim....
molim odgovor.....
hvala.
-
spongebob
ma necu reci da to nije moguce bilo gdje drugdje. ali je obicaj nasih seljacina da se sovinisticki nadmeno nabacuju lijepim djevojkama. a da smo primitivni, jesmo brate, vazi za cijeli balkankriticarka_nikova wrote:ne,niko se nije nasao napdnutim,nema potrebe da zalisspongebob wrote:zao mi je ako se neko nasao napadnutim, nije mi bila namjera![]()
ali upoznat sam sa takvim pojavama, takvo sto nisam vidjeo/cuo ovdje gdje zivim.![]()
moje pitanje je bilo sasvim jednostavno![]()
voljela bih da znam gdje je to parce BH neba gdje ne postoje primitivci koji trube iz auta kad ugledaju zensko....
molim odgovor.....
hvala.
- amalka
I sad to znaci da sam lijepaspongebob wrote:ma necu reci da to nije moguce bilo gdje drugdje. ali je obicaj nasih seljacina da se sovinisticki nadmeno nabacuju lijepim djevojkama. a da smo primitivni, jesmo brate, vazi za cijeli balkankriticarka_nikova wrote:ne,niko se nije nasao napdnutim,nema potrebe da zalisspongebob wrote:zao mi je ako se neko nasao napadnutim, nije mi bila namjera![]()
ali upoznat sam sa takvim pojavama, takvo sto nisam vidjeo/cuo ovdje gdje zivim.![]()
molim odgovor.....
hvala.
-
spongebob
svako je lijep na svoj nacinamalka wrote:I sad to znaci da sam lijepaspongebob wrote:kriticarka_nikova wrote: ne,niko se nije nasao napdnutim,nema potrebe da zalis![]()
molim odgovor.....
hvala.
ma necu reci da to nije moguce bilo gdje drugdje. ali je obicaj nasih seljacina da se sovinisticki nadmeno nabacuju lijepim djevojkama. a da smo primitivni, jesmo brate, vazi za cijeli balkan![]()
Ja to sve na tenane, haha!
- kriticarka_nikova
Eh dobro,sad je jasnije postovani spongebob.Drago mi je da priznajete da je Balkan jedna primitivna sredina sa muskarcima koji trube iz auta (ili dobacuju lijepim djevojkama).No,istina je i to da takvih muskaraca ima svugdje na svijetu...slozio se samnom ili ne....to je istina...spongebob wrote:ma necu reci da to nije moguce bilo gdje drugdje. ali je obicaj nasih seljacina da se sovinisticki nadmeno nabacuju lijepim djevojkama. a da smo primitivni, jesmo brate, vazi za cijeli balkankriticarka_nikova wrote:ne,niko se nije nasao napdnutim,nema potrebe da zalisspongebob wrote:zao mi je ako se neko nasao napadnutim, nije mi bila namjera![]()
molim odgovor.....
hvala.
Draga moja amalka....sve ima gore od goreg....u nekim drzavama auta se zaustavljaju jadnim turisticama i iz auta proviri glava mesnatog vozaca koji te pita :How much?
Fuj....da ti se zgadi zivot....jednostavno zamjene te sa Ruskinjama
Znaci....trebamo biti sretne...ipak zivimo u jednoj primitvnoj drzavi koja jos nije dostigla toliki nivo primitivizma
i dok vam trube iz auta,uputite im osmjeh,njezan i zenstven,ako ovaj :
-
spongebob
pa eto budi sretna sto zivis u Bosnikriticarka_nikova wrote:Eh dobro,sad je jasnije postovani spongebob.Drago mi je da priznajete da je Balkan jedna primitivna sredina sa muskarcima koji trube iz auta (ili dobacuju lijepim djevojkama).No,istina je i to da takvih muskaraca ima svugdje na svijetu...slozio se samnom ili ne....to je istina...spongebob wrote:ma necu reci da to nije moguce bilo gdje drugdje. ali je obicaj nasih seljacina da se sovinisticki nadmeno nabacuju lijepim djevojkama. a da smo primitivni, jesmo brate, vazi za cijeli balkankriticarka_nikova wrote: ne,niko se nije nasao napdnutim,nema potrebe da zalis![]()
molim odgovor.....
hvala.
Draga moja amalka....sve ima gore od goreg....u nekim drzavama auta se zaustavljaju jadnim turisticama i iz auta proviri glava mesnatog vozaca koji te pita :How much?
Fuj....da ti se zgadi zivot....jednostavno zamjene te sa Ruskinjama![]()
Znaci....trebamo biti sretne...ipak zivimo u jednoj primitvnoj drzavi koja jos nije dostigla toliki nivo primitivizma![]()
i dok vam trube iz auta,uputite im osmjeh,njezan i zenstven,ako ovaj :i budite zahvalne sto ne pitaju:How much
-
micika
Joj ni vama nikako ugodit
Kako bi da zivite u drzavi u kojoj muske bukvalno nije briga
za 3 godine mozda su mi svega petorica dobacila
Kao nacija su hladni......nema opustenosti,spontanosti
Kad se napiju onda je druga prica,inace mozes gola proci.....ne kontam fakat.A mozda je i bolje....ruzni su vala.
Hvala bogu pa nisu svi muskarci isti.....na ovom forumu ima pravo finih,kulturnih,romanticnih dusa
prepoznat ce se 
Kako bi da zivite u drzavi u kojoj muske bukvalno nije briga
Kad se napiju onda je druga prica,inace mozes gola proci.....ne kontam fakat.A mozda je i bolje....ruzni su vala.
Hvala bogu pa nisu svi muskarci isti.....na ovom forumu ima pravo finih,kulturnih,romanticnih dusa
- kriticarka_nikova
postovani spongebob,ali u Bosni zato postavljaju druga primtivna pitanja
Ne mogu da budem sretna u zemlji u kojoj primitivni muskarci ne cijene zene i za koje smatraju da trebaju samo kuhati i radjati djecu i sjediti kuci
Malo sam kontardiktorna....pokusala sam da utjesim nase cure...ali
.............ne mogu,nisam imala snage da odolim i da i ovo ne kazem.... 
Ne mogu da budem sretna u zemlji u kojoj primitivni muskarci ne cijene zene i za koje smatraju da trebaju samo kuhati i radjati djecu i sjediti kuci
Malo sam kontardiktorna....pokusala sam da utjesim nase cure...ali
-
micika
E pa draga moja....zavisi kako se zena postavi u svoj toj pricikriticarka_nikova wrote:postovani spongebob,ali u Bosni zato postavljaju druga primtivna pitanja![]()
Ne mogu da budem sretna u zemlji u kojoj primitivni muskarci ne cijene zene i za koje smatraju da trebaju samo kuhati i radjati djecu i sjediti kuci![]()
Malo sam kontardiktorna....pokusala sam da utjesim nase cure...ali.............ne mogu,nisam imala snage da odolim i da i ovo ne kazem....
Nisu svi muskarci takvi