Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xygirl wrote:anais hocu ja jednu ovakvu maju.... a saian-u ostavljam ovu hanumu pliz
mislim da ne bi morala puno s njim o tome pregovarat a vjerujem da kad bi mu ti zbavila ovakvu hanumu on bi tebi brzinom svjetlosti nabavio maju
eh daa... vidi dobrog kupackeg na onoj vjesalici :D
uhhh, hajd berem da oci parim
ma opet ti je to tricky, je li kupaci dobar imamo ovo kravlje iskustvo koje kazhe recimo da je kupaci u najbolju ruku OK ja bih zbog toga smanjio estetski utjecaj vjeshalice na kupaci ili sta bi josh bolje medjutim malo neisplativije bilo na istoj slici ovjekovjechiti 3 4 razlichita tipa zhene u istom kupachem, eto mjesta zadovoljavajuchoj usporedbi i procjeni
Ja ne pratim trendove, apsolutno nikakve. U Sarajevu vidim dovoljno ukusno odjevenih djevojaka, a Holandija je jos prije nekih 6 godina proglasena za najruznije obucenu naciju u Evropi. I kako i ne bi, kad je kombinacija bunda i ljetne papuce svakodnevna pojava. Helanke u koje se moze utprati i gospodja dimenzija 130 kg je ne rijetko izuzetak.
Ono sto me krajnje nervira je taj trend "krda" Ako je u modi roza, na ulici ce se pojaviti armija roza djevojaka sa bretelicama, minijaturnim sljokicavim tasnicama u koju moze stati frisko izvadjen zub i ogledalo sa karminom.
O obuci da ne govorim. Liliputanke ili nekakve spicaste pumps koje u meni bude osjecaj krajnje averzije prema modnim krikovima. A ovo je zaista jedan od krikova.
Ukus je opet nesto o cemu se neda raspravljati, ali toliko siromastvo duha koje susrecem na ulici a koje je potkrepljeno modnim casopisima i televizijskim siromastvom tjeraju me da se osvrnem na "zar" kao jedini "primamljiv" odjevni predmet.
Jedini trend koji ja smatram trendom je detalj. A boje odredjujem po trenutacnom osjecaju a ne po onome sto je u ovom trenutku "in".
tigris wrote:
kakva ja ovo masnica preko koljena jel i to u trendu
dalje, manekenka je katastrofa, haljina onako krpasta blijeda ko i cura sto je nosi ,uz to crveni karmin al mene se ionako nije pitalo pa zanemari
manekenka je NAMJERNO izabrana zbog radi price sa Sajom o manekenkama....ocigledno je da sve nisu i ne moraju biti privlacne meni su cipelice slatke pravo, a i ova ista haljina na nekoj zeni sa malo vise oblina bi 10 puta bolje izgledala
tigris wrote:ne znam ,al spicoke i roza boja nikako da sjasu
u mostaru su odavno sjahale kad udjes u bilo koji bolji butik ili recimo prodavnicu torbica nema nista pink ni za lijeka a nema ni spicastih cipela, osim mozda neki zalutali stari model u ponekoj radnji...uglavnom sve radnje su preplavljenje baletankama, ravnim cipelicama, espadrilama i japankama
tigris wrote:treba demolirati Batu onda tamo izlozili taze scpicaste sandale doduse samo par
ja tamo ne shoppingujem svakako ja ti fino govorim dodji u Mostar, bolji je shopping sto ne znaci da i kod nas nema poplave kuma i svakakvih "trendova"
tigris wrote:
kakva ja ovo masnica preko koljena jel i to u trendu
dalje, manekenka je katastrofa, haljina onako krpasta blijeda ko i cura sto je nosi ,uz to crveni karmin al mene se ionako nije pitalo pa zanemari
manekenka je NAMJERNO izabrana zbog radi price sa Sajom o manekenkama....ocigledno je da sve nisu i ne moraju biti privlacne meni su cipelice slatke pravo, a i ova ista haljina na nekoj zeni sa malo vise oblina bi 10 puta bolje izgledala
Slazem se za haljinu...i cipe ...a manekenka...pa kao i vecina njih...sto kaze A...moras je oznaciti da znas koje je prednja strana...