prevariti partnera-da ili ne?!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
MRAVOJED
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Seka voli ta trane
:D:D provaljena si seko

- black
#58 Re: prevariti partnera-da ili ne?!!!
fuj!anabela1981 wrote:dragi forumasi,trebam savjet!
Imam momka,dugo se zabavljamo,neko vrijeme vec i zivimo zajedno,dobro se slazemo,sve se mozemo dogovoriti,ali ipak "ono nesto"fali,prosla je zaljubljenost,zapravo postali smo kao brat i sestra.ipak, on ima sjajne ljudske kvalitete,svi moji ga pravo gotive i rodbina i prijatelji,i zato sam odlucila da ostanem sa njim,jer znam da drugog muskarca s tim kvalitetima ne bih mogla naci.međutim,nedavno sam upoznala ozenjenog muskarca koji mi se poceo udvarati,u pocetku sam pokusavala da to izignorisem jer znam da ne bi bilo u redu, vremenom sam popustila,poceli smo se vidjati, mada "jos nista konkretno se jos uvijek nije desilo".jako mi imponuje njegovo drustvo, zna sta mi treba i kako da mi ugodi, sto je i normalno s obzirom na njegove godine i iskustvo.svjesna sam da taj odnos nea buducnosti, ali ne mogu i ne zemlim da se oduprem onome sto mi se desava,potpuno sam izgubila glavu kao da sam poludila.
zanima me da li je neko imao slicno iskustvo,sta mi je ciniti?sta iz svega ovoga moze proizaci?!
-
Eshek
Ništa fuj, dosta je pljuvanja po curi! Nije mala govno, samo joj fali malo petlje da raščisti neke stvari u svojoj glavi i životu.
@Anabela, ako misliš sačuvati imalo dostojanstva i zdravog razuma sebi i momku koji te trpio
godinama, razmisli o svojoj vezi i uradi ono što ti stomak, a ne mozak govori. Oba puta zahtijevaju hrabrosti, ali si ti u živom pijesku, toneš sve više i sve će ti teže biti se izvući iz toga.
Ako ostaneš u vezi, uvijek ćeš razmišljati šta to ima s one strane rijeke...
Ako ga nogiraš, vjerovatno će te par shewaca zguziti i zaboraviti ko si već sutra, a ti se malo razočarati i rijeke suza liti za svojim bivšim s kojim si bila "kao brat i sestra". A on te neće htjeti ni pogledati, nego će sebi naći neku koja ga zna cijeniti. Ali jebaji ga, i to je za ljude. Pozitivna stvar u tome je što, kao i sve stvari, ima kraj. I što ćeš znati prepoznati prave vrijednosti u nekome kada budeš kontala s kim želiš dijeliti život.
Kako god, malecka, najebala si...

@Anabela, ako misliš sačuvati imalo dostojanstva i zdravog razuma sebi i momku koji te trpio
Ako ostaneš u vezi, uvijek ćeš razmišljati šta to ima s one strane rijeke...
Ako ga nogiraš, vjerovatno će te par shewaca zguziti i zaboraviti ko si već sutra, a ti se malo razočarati i rijeke suza liti za svojim bivšim s kojim si bila "kao brat i sestra". A on te neće htjeti ni pogledati, nego će sebi naći neku koja ga zna cijeniti. Ali jebaji ga, i to je za ljude. Pozitivna stvar u tome je što, kao i sve stvari, ima kraj. I što ćeš znati prepoznati prave vrijednosti u nekome kada budeš kontala s kim želiš dijeliti život.
Kako god, malecka, najebala si...
- DaysleepeR
#60 Re: prevariti partnera-da ili ne?!!!
"ja sam ljubomoran?anabela1981 wrote:dragi forumasi,trebam savjet!
Imam momka,dugo se zabavljamo,neko vrijeme vec i zivimo zajedno,dobro se slazemo,sve se mozemo dogovoriti,ali ipak "ono nesto"fali,prosla je zaljubljenost,zapravo postali smo kao brat i sestra.ipak, on ima sjajne ljudske kvalitete,svi moji ga pravo gotive i rodbina i prijatelji,i zato sam odlucila da ostanem sa njim,jer znam da drugog muskarca s tim kvalitetima ne bih mogla naci.međutim,nedavno sam upoznala ozenjenog muskarca koji mi se poceo udvarati,u pocetku sam pokusavala da to izignorisem jer znam da ne bi bilo u redu, vremenom sam popustila,poceli smo se vidjati, mada "jos nista konkretno se jos uvijek nije desilo".jako mi imponuje njegovo drustvo, zna sta mi treba i kako da mi ugodi, sto je i normalno s obzirom na njegove godine i iskustvo.svjesna sam da taj odnos nea buducnosti, ali ne mogu i ne zemlim da se oduprem onome sto mi se desava,potpuno sam izgubila glavu kao da sam poludila.
zanima me da li je neko imao slicno iskustvo,sta mi je ciniti?sta iz svega ovoga moze proizaci?!
sad sam ja ljubomoran? evo sad sam ja ljubomoran!
se cujete telefonom mozda? slusate se telefonom, ha?
zakazujete sastanke?
da se smejete ko mamlazi, da se gledate ko zaljubljeni golubovi? ko pacovi da se gledate...
da se setate goli po mesecini...ha? eeeej
mene ljubavi kad neko tako gleda ja dodjem i jebem ga an passant - cist poso.
i posle...ne, ja budala...ja sam budala sto se cudim zasto cela kafana bulji u tebe...ti ih zoves pogledom, bre. tebe kad neko gleda tebi to imponuje, znas kako?!
imponuje ti, znas kako ti imponuje...eee, im po nu je ti!"
- "imponuje mi!"
-"imponuje ti!"
-"imponuje mi...idiote jedan!"
Citat iz filma Bure Baruta
-
whow
Uh sto mu gromova , jelenskih mi rogova , tako mi mljeka u prahu....
Sta je ono bila tema .. o Ana Karenjina .. ljubav , preljuba i tragedija. Ne znam djeco ; svatko mora skontati za sebe ili kako bi to nas narod rekao : "every man for himself". Ja kao tipicni Balkanac Bosanske provijencije vjerujem da zena koja vara covjeka jeste kao sto je to Mr. Edu ljepo konsatirao : kurava, svidao vam se taj izraz ili ne. Dakle nedostojna pomena .
Sta je ono bila tema .. o Ana Karenjina .. ljubav , preljuba i tragedija. Ne znam djeco ; svatko mora skontati za sebe ili kako bi to nas narod rekao : "every man for himself". Ja kao tipicni Balkanac Bosanske provijencije vjerujem da zena koja vara covjeka jeste kao sto je to Mr. Edu ljepo konsatirao : kurava, svidao vam se taj izraz ili ne. Dakle nedostojna pomena .
-
ma_zdraoooo
edu wrote:a sta drugo reci nego kurava..znas..imam momka..s njim mi je dosadno..ali dobar je (citaj..slusa me..gotivi me..sponzor mi je!)..pa sam kontala da se opalim sa ovim drugim..koji super izgleda..ozenjen je ali nema veze..i sad nisam sigurna..jebala bih se s ovim ozenjenim ali pod uslovom da me ovaj drugi i dalje voli jer ovaj ozenjeni se nece zbog mene razvesti..
Paaaa, od prilike tako. Cura se pozelila romantike, ovaj "sponzor" rinta ko konj, radi za njih oboje, ona sjedi kuci i trlja micu od trofaznu zicu, on se vraca kasno, sjeban, nije mu ni do p.... E sad, ovaj starkan se pozelio mladog mesa, a ona mu otvorila vrata, pozelila se jadnica.
Ali zna da nema nista od toga, covjek ozenjen, nece zenu ostaviti, a i da ostavi strah je sta ce njeni reci, vidis da cura cijeni svoju familiju. Dakle volila bi sacuvati "sponzora", a fakat voli se sexati.
JEDNACINA1: Reci momku da te kara vise.
JEDNACINA2: Karaj se sa starkeljom.
2-je jednacine, 2-je nepoznate.
RIJESENJE: Nadjite se vas troje, pa probajte u troje.
Q.U.E.
-
Vozdra_123
ne znam sto napadate jadnu curu
mislim da ima nas muskih forumasa dovoljno da je zadovoljimo ako sta ne ispadne kako treba za "burazom" ili sa "udatim" cojekom

mislim da ima nas muskih forumasa dovoljno da je zadovoljimo ako sta ne ispadne kako treba za "burazom" ili sa "udatim" cojekom
-
Stari
anabella1981:
U nekakvom pokusaju rezimiranja & rekapituliranja ove teme....Potpuno sam sklon relativizmu u pogledu sta je pametno odluciti ...i u stvari jedino me je to i zabavljalo cijelo vrijeme dok je diskusija trajala. Dakle po meni je to vlro relativno...sto ce reci...ispravnost poteza - zavisi od tacke gledista.
Tanak sam u metafizici, etici, filozofiji o bitku opcenito... te ovakvim temama pocesto prilazim sa pozicija ciste razbibrige ...nesto kao citanje enigmatskih listova..ili stripova sa Tex Willerom ... to je naprosto tako.
Buduci da je tema skroz u duhu relativizma ...nesto mi zagreba po ocima to sto ...proglasismo tipa za starog...bez da je sirota anabella njegovu zivotnu dob igdje spomenula egzaktnom terminologijom ...napomenula je samo ..."s' obzirom na njegove godine i iskustvo"...sto je, dozvolicete mi nadam se... mhm... vrlo relativisticki formulisano.
Dakle anabella je pretpostavimo 1981 godiste... sto ce reci mlada 25 godina (Arsen je o tom zivotnom dobu pjvao kao o necem magicnom ..."Una, ja nisam nikad imao tvojih 25...") ...sa njene tacke gledista ...frajko koji ima iskustva bi mogao biti i momak od 30-35 godina. Decko od 30-35 ...a mi ga ovdje krstismo ...starkeljom , starohanom, starijim ....E vala smo stvarno (a ja na celu kolone) ....objektivni ...u 3Q krasna.
i nakon toga nesto sto sam zapaziodragi forumasi,trebam savjet!
...starkeljom....
...starohah...
No da ipak krenem iz pocetka....stariji..
U nekakvom pokusaju rezimiranja & rekapituliranja ove teme....Potpuno sam sklon relativizmu u pogledu sta je pametno odluciti ...i u stvari jedino me je to i zabavljalo cijelo vrijeme dok je diskusija trajala. Dakle po meni je to vlro relativno...sto ce reci...ispravnost poteza - zavisi od tacke gledista.
Tanak sam u metafizici, etici, filozofiji o bitku opcenito... te ovakvim temama pocesto prilazim sa pozicija ciste razbibrige ...nesto kao citanje enigmatskih listova..ili stripova sa Tex Willerom ... to je naprosto tako.
Buduci da je tema skroz u duhu relativizma ...nesto mi zagreba po ocima to sto ...proglasismo tipa za starog...bez da je sirota anabella njegovu zivotnu dob igdje spomenula egzaktnom terminologijom ...napomenula je samo ..."s' obzirom na njegove godine i iskustvo"...sto je, dozvolicete mi nadam se... mhm... vrlo relativisticki formulisano.
Dakle anabella je pretpostavimo 1981 godiste... sto ce reci mlada 25 godina (Arsen je o tom zivotnom dobu pjvao kao o necem magicnom ..."Una, ja nisam nikad imao tvojih 25...") ...sa njene tacke gledista ...frajko koji ima iskustva bi mogao biti i momak od 30-35 godina. Decko od 30-35 ...a mi ga ovdje krstismo ...starkeljom , starohanom, starijim ....E vala smo stvarno (a ja na celu kolone) ....objektivni ...u 3Q krasna.
-
car-x
#68 Re: prevariti partnera-da ili ne?!!!
hehehehe.. sjeban film pravo.. a scena je haos.. pravo sam se ismijo u ovom dijelu..DaysleepeR wrote: "ja sam ljubomoran?
sad sam ja ljubomoran? evo sad sam ja ljubomoran!
se cujete telefonom mozda? slusate se telefonom, ha?
zakazujete sastanke?
da se smejete ko mamlazi, da se gledate ko zaljubljeni golubovi? ko pacovi da se gledate...
da se setate goli po mesecini...ha? eeeej
mene ljubavi kad neko tako gleda ja dodjem i jebem ga an passant - cist poso.
i posle...ne, ja budala...ja sam budala sto se cudim zasto cela kafana bulji u tebe...ti ih zoves pogledom, bre. tebe kad neko gleda tebi to imponuje, znas kako?!
imponuje ti, znas kako ti imponuje...eee, im po nu je ti!"
- "imponuje mi!"
-"imponuje ti!"
-"imponuje mi...idiote jedan!"
Citat iz filma Bure Baruta
a i kad taksista prica cika dimitriju:
tukao sam te cekicem od devet kila.. i malo sam ti kostiju slomio..
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ovo "goli po mesečini" i "imponuje" je meni ušlo u sleng

-
car-x
Stari wrote:anabella1981:i nakon toga nesto sto sam zapaziodragi forumasi,trebam savjet!
...starkeljom....
...starohah...No da ipak krenem iz pocetka....stariji..
stari, ovo ti je najbolji post u zadnjih godinu dana..
-
xygirl
ako nisi vec odradila ovo za koje ocigledno trazis podrsku mase onda DON`T 
tebi je dosadilo u toj vezi i to je ok... ali ne mislis li da i ti i on zasluzujete bolji nacin da se to rijesi... kazes da te momak voli, znaci dobar je prema tebi ali tebi izgleda dosadilo.... onda lijepo budi iskrena prema sebi a i njemu rijesite to pricom, malo ohladite, dogovorite se vec nesto pa vidi da li vam je uopce vise stalo...
a to sa ozenjenim mi je svakako bezveze i mislim da nikako ne moze zavrsiti dobro... razmisli jos malo prije nego bude kasno...
tebi je dosadilo u toj vezi i to je ok... ali ne mislis li da i ti i on zasluzujete bolji nacin da se to rijesi... kazes da te momak voli, znaci dobar je prema tebi ali tebi izgleda dosadilo.... onda lijepo budi iskrena prema sebi a i njemu rijesite to pricom, malo ohladite, dogovorite se vec nesto pa vidi da li vam je uopce vise stalo...
a to sa ozenjenim mi je svakako bezveze i mislim da nikako ne moze zavrsiti dobro... razmisli jos malo prije nego bude kasno...
-
tataratira
curi treba žigolo, neko ko daje garanciju na uspjeh u krvetu
a i ako ne valja traži pare nazad
svi sretni a posebno zadovoljni
a i ako ne valja traži pare nazad
svi sretni a posebno zadovoljni
-
inspire_me
A eto ne bi bilo lose da se Anabella jos koji put javi, cisto radi ove sile i postova. U sto ne mogu