prevariti partnera-da ili ne?!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anabela1981

#1 prevariti partnera-da ili ne?!!!

Post by anabela1981 »

dragi forumasi,trebam savjet!
Imam momka,dugo se zabavljamo,neko vrijeme vec i zivimo zajedno,dobro se slazemo,sve se mozemo dogovoriti,ali ipak "ono nesto"fali,prosla je zaljubljenost,zapravo postali smo kao brat i sestra.ipak, on ima sjajne ljudske kvalitete,svi moji ga pravo gotive i rodbina i prijatelji,i zato sam odlucila da ostanem sa njim,jer znam da drugog muskarca s tim kvalitetima ne bih mogla naci.međutim,nedavno sam upoznala ozenjenog muskarca koji mi se poceo udvarati,u pocetku sam pokusavala da to izignorisem jer znam da ne bi bilo u redu, vremenom sam popustila,poceli smo se vidjati, mada "jos nista konkretno se jos uvijek nije desilo".jako mi imponuje njegovo drustvo, zna sta mi treba i kako da mi ugodi, sto je i normalno s obzirom na njegove godine i iskustvo.svjesna sam da taj odnos nea buducnosti, ali ne mogu i ne zemlim da se oduprem onome sto mi se desava,potpuno sam izgubila glavu kao da sam poludila.

zanima me da li je neko imao slicno iskustvo,sta mi je ciniti?sta iz svega ovoga moze proizaci?!
anais_nin

Post by anais_nin »

uh anabela jesi se i ti uvalila :D
nisam moralista ali kako si se zaplela u tu mrezu vala ne mirise na dobro :D podlozna si tome da se nalozis na nekog drugog, jer te u tvojoj vezi spucala monotonija, pa si podlozna da se pravo nalozis na nekog s kim ne mozes biti, ili mozes uz jos vece njesra i glavobolje :roll:
takodje ne cinis se bas iskusnom u igri varanja sto znaci da su velike sanse da ces biti uhvacena....i samim tim povrijediti tog divnog momka sa kojim si sada :roll:
a zar ti ne bi jednostavnije opcija bila da porazgovaras sa sadasnjim momkom, i pokusas s njim malo osvjeziti stvari? :D da zacinite vezu, da probudite staru strast...

ili ako se vec osjecas neizivljenom, da se rastanete na neko vrijeme dok ne skontate je li to to? :roll:
Stari

Post by Stari »

jako mi imponuje njegovo drustvo, zna sta mi treba i kako da mi ugodi, sto je i normalno s obzirom na njegove godine i iskustvo.svjesna sam da taj odnos nea buducnosti, ali ne mogu i ne zemlim da se oduprem onome sto mi se desava,potpuno sam izgubila glavu kao da sam poludila.
Pa ako si svjesna toga i ako stvarno ne zelis da se odupires ...the i pod uslovom da sve ovo ne izmisljas....onda je situacija jasna ko sunasce na prozorcicu...

Vako ...velis on ozenjen - a udvara ti se daklem nejasnoce u vezi njegovih namjera ne bi trebalo biti....ondak dalje... ti ne zelis da se odupires....al opet jasno ti je da bi htjela nakon toga zivjeti sa onim finim al pomalo dosadnim momkom.

Ovako ....ovo moras takticki mudro odigrati...uglavi sporazum sa ovim turboschevcem, neku vrstu memoranduma o uzajamnom razumjevanju, razmjeni materijalnih i duhovnih dobara kao i obavezi ocuvanja politike miroljubive koegzistencije i nemijesanja u unutrasnje stvari...Kad to postignes ...pa makar samo u nacelu.... stupi u akciju. Zguslajte se jednom za tzv stich-probu...ako sve bude OK...mozes se nadati po tebe povoljnom razvoju situacije.
edu

Post by edu »

nek' si je vala postavila..da ne bude da su samo muskarci supci.. :D :D ..herka..molim oznaku ne propusti.. :D :D :D

jesu ove zene kurave.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote: jesu ove zene kurave.. :D :D :D
koje ove? :D :lol: sram te bilo :D a mogu zamislit vec si joj PP poslao :lol: :D
micika

Post by micika »

edu wrote:nek' si je vala postavila..da ne bude da su samo muskarci supci.. :D :D ..herka..molim oznaku ne propusti.. :D :D :D

jesu ove zene kurave.. :D :D :D
Izgleda tebe je neka dobro nasadila :D :D :D kako bolan tako mozes nazivati zene kuravama....ne kontam :-?
Stari

Post by Stari »

Stvarno edu ovog puta mislim da reagujes sluzeci se neprimjerenim rjecnikom. Edituj onu formulaciju svegati...modifikuj u nesto ...senzibilnije.

Ovako stvarno ruzno zvuci ...uprkos smajliju na kraju retka
idic

Post by idic »

Šta god uradiš, kajat ćeš se
Ako prevariš momka, saznat će se i izgubit ćeš vezu do koje ti je na neki čudan način stalo.
Ako ne poklekneš pod navalama starijeg i iskusnijeg muškarca, žalit ćeš jer u tvoj glavi si već stvorila sliku da je on sjajan ljubavnik.

Ako si u vezi s muškarcem samo jer je pouzdan i pun kvaliteta i dopada se tvojim prijateljima i porodici s tobom nije baš sve ok. :P
edu

Post by edu »

a sta drugo reci nego kurava..znas..imam momka..s njim mi je dosadno..ali dobar je (citaj..slusa me..gotivi me..sponzor mi je!)..pa sam kontala da se opalim sa ovim drugim..koji super izgleda..ozenjen je ali nema veze..i sad nisam sigurna..jebala bih se s ovim ozenjenim ali pod uslovom da me ovaj drugi i dalje voli jer ovaj ozenjeni se nece zbog mene razvesti..

sta ste se odmah digle..jest' eto bas ja mislim da su sve zene kurave..pa vidite smajli jebem mu misa.. :D :D :D

stari..izvini ako sam te uvrijedio.. :D :D :D
Stari

Post by Stari »

Odlucno protestujem protiv stava iznesenog od korisnika sa nickom A. A...promakla ti je izgleda sitnica da se radi ...o frajeru vrhunskih kvaliteta doduse sa manom da je zauzet... no ipak zainteresovan. U takvoj postavci ...drzim da je bolje sprcati se s njim tokom nekakvog, nazovimo ga, prelaznog perioda i na taj nacin razmotriti situaciju i objektivnije ocijeniti mogucnosti i modalitete nastavka ...pa bilo to sa onim finim momkom kod kuce....ili sa nekim trecim koji tek treba da istrci ...na teren.
edu

Post by edu »

nije zauzet..ozenjen je.. :D :D ..ja joj to ne mogu preporuciti..jer ne bih volio da to sutra neko preporuci mojoj djevojci.. :D :D ..ja bih joj samo preporucio da prekine sa momkom..a onda nek' se jebe sa kim hoce!
tigris

Post by tigris »

ne radi se o frajeru vrhunskih kvaliteta vec o starohanu cije kvalitete nije provjerila :oops: :D :D to sto se vidjaju je suplja.....nije bilo nista konkretno..znaci nije joj ugodio na pravi nacin :D :D :D

mislim da je u pitanju los sex sa momkom :D kaze ..ko brat i sestra smo...znaci no sex pa eto ti :D :D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

napokon zesca tema... :D

idem ja po kokice 8)
Stari

Post by Stari »

tigris wrote:ne radi se o frajeru vrhunskih kvaliteta vec o starohanu cije kvalitete nije provjerila :oops: :D :D to sto se vidjaju je suplja.....nije bilo nista konkretno..znaci nije joj ugodio na pravi nacin :D :D :D

mislim da je u pitanju los sex sa momkom :D kaze ..ko brat i sestra smo...znaci no sex pa eto ti :D :D :D
:-? Vidis tigris...ta mogucnost mi je promakla...no to ne mijenja nista ´na stvari...naprotiv...Anabella ako je to sto Tigris navodi u pitanju ...ma zguzi se ti sa tim starohanom ...a onom smrkavcu sto bi ti htio glumiti brata i u krevetu (ako je to uopste slucaj) ...ma k' m'jbmjku...
edu

Post by edu »

zmiuga..kakav sam samo ja belaj priziv'o na onoj temi.. :D :D ..sreca pa se ne javi.. :D :D ..vidis ti..ko bi s njom na kraj izas'o.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote: mislim da je u pitanju los sex sa momkom :D kaze ..ko brat i sestra smo...znaci no sex pa eto ti :D :D :D
Je l' de? :D u svakom slucaju izgleda NO GOOD SEX :D
najSrce

#17 Re: prevariti partnera-da ili ne?!!!

Post by najSrce »

anabela1981 wrote:dmeđutim,nedavno sam upoznala ozenjenog muskarca koji mi se poceo udvarati,u pocetku sam pokusavala da to izignorisem jer znam da ne bi bilo u redu, vremenom sam popustila,poceli smo se vidjati, mada "jos nista konkretno se jos uvijek nije desilo"

?!
znaci i svidja ti se.... hmm opasnoooo :-)
igras se vatrom :-)
edu

Post by edu »

Stari wrote:
tigris wrote:ne radi se o frajeru vrhunskih kvaliteta vec o starohanu cije kvalitete nije provjerila :oops: :D :D to sto se vidjaju je suplja.....nije bilo nista konkretno..znaci nije joj ugodio na pravi nacin :D :D :D

:-? Vidis tigris...ta mogucnost mi je promakla...no to ne mijenja nista ´na stvari...naprotiv...Anabella ako je to sto Tigris navodi u pitanju ...ma zguzi se ti sa tim starohanom ...a onom smrkavcu sto bi ti htio glumiti brata i u krevetu (ako je to uopste slucaj) ...ma k' m'jbmjku...
stari.. :shock: :shock: :D ..gadis mi se sa ovakvim reeeeeeeeecnikommmm.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

nego jesi ti razmisljala o ovim stvarima vezanim za tvoj podvig:

1. sta ako ti dragi sazna? povrijedices ga nevidjeno, i totalno unistiti sve sto ste do sada gradili?

2. sta ako je ozenjeni bezze u krevetu?

3. sta ako vas uhvati hanuma od ozenjenog? pa ti kosu pocupa?

4. jesi li razmisljala o tome da raskines trenutnu vezu?

5. jesi li se prije trenutne veze imalo "izivila"?
Stari

Post by Stari »

:roll: EDU.... YBM-liga...zbrzao sam se ovog prigodom...mogao sam editovati no to je sad nemoguce buduci da si brze-bolje citirao komletan text. Nije ti u redu taj cin.

Nego daj se izjasni o sadrzaju poruke a ne o formi...
Lola_77

Post by Lola_77 »

Znas sta ce proizaci? Ti ces spavati s ozenjenim tipom svakako, jer si to vec odlucila, a nas pitas onako....da te podrzimo.

Onda ces se zaljubiti u njega, on nece ostaviti svoju zenu nego tebe kad tad...Ti ces onda biti jadna, jer ces u medjuvremenu vjerovatno ostaviti svog momka s kojim ocigledno da to nije to...

Zao mi je , ali bolje da u startu znas sta te ceka...

Sretno!
edu

Post by edu »

moj stari..nikad njoj niko nece ugoditi..takvim treba neki kriminalac..da ih sada voza u mečkama..kupuje im..i one ce biti pune sebe..jer drugarice ce im zavidjeti..a kad se udaju..pa kad ih pocnu lešiti..bit ce pomagaj..najgore su ove sto ne znaju bi li kakile ili bi piskile!
krava

Post by krava »

hm
ne vidim u cemu je problem...

ti si vec odlucila, sada cekas samo na nasu potvrdu da je tvoja odluka pravilna...

joj tema

sta vam je? :shock: 8-) :)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Oce da je pred Bogom cista :D:D
Stari

Post by Stari »

anais_nin wrote:nego jesi ti razmisljala o ovim stvarima vezanim za tvoj podvig:

1. sta ako ti dragi sazna? povrijedices ga nevidjeno, i totalno unistiti sve sto ste do sada gradili?

2. sta ako je ozenjeni bezze u krevetu?

3. sta ako vas uhvati hanuma od ozenjenog? pa ti kosu pocupa?

4. jesi li razmisljala o tome da raskines trenutnu vezu?

5. jesi li se prije trenutne veze imalo "izivila"?
dozvoli stovana anais ...da ti ja dam ono sto smatram ispravnim odgovorom na ovu seriju pitanja.

1: Ko kaze da ce saznati? Ako bude odigrala sve po vazecim propisima ...nema sanse. Osim toga ako joj je k'o brat u krevetu ... ova avantrua je samo tranzicioni period ...dok ne dodje neko treci...da se taj mali definitivno nogira.

2: Nema teorije...pazi sad: ozenjen , star, a dobar ko avion i k tome jos trazi avanturu ...pa da bude los u krevet...ma u kojem si to filmu vidjela?

3: E taj rizik istina postoji....no boze moj...

4: Tu nemam komentara, buduci da to samo Anabella moze znati

5: isto kao i pod 4
Last edited by Stari on 21/03/2006 13:19, edited 1 time in total.
Post Reply