sta ti ovo znaci :
ako ima slobodan dan za bajram, onda treba i za uskrs i vaskrs i bozic valjda...oni koji slave Bozic, Uskrs i Vaskrs ne rade tj. ne idu na nastavu jer vecina ne slavi taj praznik!
mada
ako ima slobodan dan za bajram, onda treba i za uskrs i vaskrs i bozic valjda...oni koji slave Bozic, Uskrs i Vaskrs ne rade tj. ne idu na nastavu jer vecina ne slavi taj praznik!
Postoje slučajevi u kojima se ne smiješ žaliti. A obzirom da je dekan došao da ga izvede iz učionice znao je sve. I kuhalo se....trebali su ga izbacit....al ništa. Zaštitile ga uticajne kolege.St.Germain wrote:dobro ste prosli, mogao je neko ukljuciti mozdane celije i reagovati...
pa teyzoşdanas wrote:de ti pojasni tetkicina bilo kojem jeziku
![]()
sta ti ovo znaci :
madaznas mene
ja bi sve to zabranila
mars u skolu
Koliko znam moj je faks zatvoren za sve praznike (osim za jevrejskedanas wrote:ako ima slobodan dan za bajram, onda treba i za uskrs i vaskrs i bozic valjda...
madaznas mene
ja bi sve to zabranila
mars u skolu
ko i vazdanŠandor wrote:
Koliko znam moj je faks zatvoren za sve praznike (osim za jevrejske).
Al većina ustanova radi za sve praznike osim za islamske. A kršćani u državnim ustanovama redovno dobijaju slobodno za praznike koje slave. U privatnom sektoru je druga priča.
Imate dan nezavisnosti i dan državnosti. Ali to se slavi samo od Bugojna do Goražda, Od Srebrenika do Istočnog Mostara i od Cazina do Ključa i Sanskog Mosta.danas wrote:ko i vazdan![]()
nista za nas jadne ateistemi stalno moramo da radimo
pa studentski dom je privatni dio, ko ce se kako privatno pozdravljat to je njegova/njezina stvar!giga wrote: studenti cesto pozdravljaju jedni druge sa selam, veoma cesto
narocito se "selamaju" po studentskim domovima
siguran sam da im ne bi bilo ugodno da se nadju negdje gdje se studenti/profesori pozdravljaju sa "pomoz bog"
pa fakat, kako pogodi od prve, u kakav to grah gledas?!8)danas wrote:pa jesil' se makar uvalio na bogazici![]()
Murisno, ah Murisno. Pa dzamharija oznacava vrstu vladavine, a ne nakog pojedinca.Murisno1 wrote:a znaš li ti šta je bilo sa takvim Sarajevom ...
znaš li da su na njeg pucali oni što se nekad živjeli zajedno sa tim "bošnjačkim džamahirijama" (čast izuzecima)!
Vojska je posebna planeta...St.Germain wrote:nemam iskustva sa sarajevskim univerzitetom ali imam sa tuzlanskom kasarnom u kojoj sam sluzio vojsku 98/99...na svim vratima spavaonica je stojalo nazovi selam/siri islam...A Tuzla je ko fol neka multi/kulturisticka sredina je li
ja volim vojsku, imaju vojmo mufstistvoFair Life wrote:Vojska je posebna planeta...St.Germain wrote:nemam iskustva sa sarajevskim univerzitetom ali imam sa tuzlanskom kasarnom u kojoj sam sluzio vojsku 98/99...na svim vratima spavaonica je stojalo nazovi selam/siri islam...A Tuzla je ko fol neka multi/kulturisticka sredina je li
vesela wrote:...Ali niko me ne vrijedja zbog mog starinskog muslimanskog imena niti zbog mog srpskog prezimena, koje nosim posteno i ponosno...

Nemoj auuuuuuukat...pojasni...sta zagrdih...sta sam to ja i takvi poput mene...prestani se tresti...ja ne ubijam...samo STRIJELJAM pogledom...ako me sad mozes i pogledati u oci...gdje li si bio dok je moj muz branio svoje Sarajevo...Fair Life wrote:vesela wrote:...Ali niko me ne vrijedja zbog mog starinskog muslimanskog imena niti zbog mog srpskog prezimena, koje nosim posteno i ponosno...
Auuuuu... alaj si ti zagrdila.
Takvi poput tebe su najnaj... Uuuuuuuu... sav se tresem.