upoznat sam sa činjenicom da na ponekim sarajevskim fakultetima profesori pozdravljaju studente (na nastavi) sa izrazima selam,mehraba ili kako to vec ide....uglavnom kakvo je to visoko-znanstveno okruženje u kojem se na u javnim obrazovnim ustanovama koriste vjerski pozdravi od strane (visoko-obrazovnih) ljudi,time se direktno studenti druge vjere dovode u podređen,zanemaren i diskriminacijski položaj u odnosu na studente muslimanske vjeroispovijesti........i kada se vec nalaze u takvom položaju kako mogu sarajevo ili bih vec smatrati mjestom u kojem su dobrodošli i cijenjeni na svakoj razini.....
znam da na mostarskom ili banjalučkom sveučilištu im također svakakvih gluposti i balkanština koje nas odlikuju ali ne znam da se tamo koriste vjerski pozdravi tipa hvaljen isus ili nešto drugo!!!
mislim da sarajevo sve više postaje neki kvazi glavni grad islamske bošnjačke đamahirije a sve više gubi one vrijednosti koje su ga krasile kao grad u bivšoj yugi!!!.....to je barem moje mišljenje!!!!!