Moram priznati da sa ja tebe primjetio.Poslije svakog tvog posta su forumasi umirali od sege.savjest wrote:ha-ha pa gdje je ovaj lik bio do sada? Ja te prije nisam pimjecivao. Pa ti iz poruke u poruku pokazujes kakva si mizrija.
Maloprije si dobio prigovor u vezi muslimana i onda si poceo da vristis u svakoj poruci "ja sam musliman, ja sam musliman".
Sad sam malo skrenuo paznju na tvoje pisanje i edukaciju i pazi sta se desava.
nebi pise :
..."Jadan ti je babo"... a u poruci iza te
..."Debil ti tata"...
Cemu promjena? Tata je "urbanije"? buhaha a babo to je vec "seljacki" bljak bljak... a tebi se omace... uh kako se to desi misa mu?Nije valjda ... da si..hm sa sela!!! Koja je to tragedija !!! Ali hajde reci ce mo da nismo nista vidili. Nastavi ti i dalje da igras svoju ulogu.. samo pripazi malo.
O vristanju mozemo nadugo...kako ono bjese? "svabe placaju karticama"
pa odjednom "ne smije se uplacivati kes preko 13000"
Ne znam kako moze neko sa tecajem iz mejtefa analizirati moj pravopis,ali eto,cuda se desavaju.Sa clanstvom u pravoj partiji se zacas postane ministar kulture...samo se ti potrudi,ima jos nepoljubljenih dupeta u vlasti.
Tata nije urbanije,vec knjizevni bosanski,ali eto,srecom imamo buduceg ministra kulture (gorazdanskog kantona?mogao bi sa Salkom,ko da ste iz jedne ispali) koji ce iz dijaspore da nas poduci(pa on je prvi do sefa,zar niste znali).
Apropos igra:kod tebe nije jasno ni kojeg si spola,nekako si mi sav pickast/a.