Zastava hrvatskog naroda

Post Reply

Da li je moralno opravdano ovu zastavu proglasiti zastavom hrvatskog naroda

Da
14
23%
Ne
34
56%
Samo cetvrtkom
13
21%

Total votes: 61

rei

Post by rei »

Kurt_kombajn :thumbup:
dalmatinka

Post by dalmatinka »

mr__bosnjak wrote:Hrvati uzmaju kao zastavu simbol tvorevine temeljenoj na ubijanju i zlostavljanju znaci fasizmu... Da li je potreban komentar?
Je potreban je, jer ne shvaćam na koje vrijeme misliš, 1941, 1992, ili neku godinu u 11-tom stoljeću?
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

MBA wrote:
mr__bosnjak wrote:Hrvati uzmaju kao zastavu simbol tvorevine temeljenoj na ubijanju i zlostavljanju znaci fasizmu... Da li je potreban komentar?

Ne, nego sta ces ti uciniti po tom pitanju? Ta zastava ce da bude gdje jeste. Hoces li mozda da ratujes?
Hehe, kad nemas sta reci krenes sa bezveznim pricama. Sta cu ja uciniti? Da kazemo ja sad u Stocu dignem zastavu Al-Qaide i imam podrsku sviju u tome a Al-Qaida tu mase poubijala(Hrvata) ti to meni kazes i ja tebe pitam "pa sta ces ucinit, hoces ratovat?"
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

dalmatinka wrote:
Je potreban je, jer ne shvaćam na koje vrijeme misliš, 1941, 1992, ili neku godinu u 11-tom stoljeću?
Okej, pristojno pitanje dacu pristojan odgovor. Nemislim na grb sahovnice nego na zastavu na pocetku teme, ta zastava nije ista kao zastava Hrvatske i skrojena je kao zastava okupiranog podrucja u agresiji na Bosnu i Hercegovinu gdje su se provodili brojni zlocini u pokusaju istrjebljenja nad Bosnjacima a i Srbima. Ako se danasnji Hrvati kaju zasto tu zastavu(ponavljam ne zastavu Hrvatske) uzmaju kao simbol? Ti mi izgledas normalna(za razliku od MBA) i mislim cak da si priznala agresiju Hrvatske na BiH. Zato ovako direktno i pitam... Da si zivjela u BiH(i bila Hrvatica sto i jesi), bili htjela da te predstavlja zastava agresije i pokusaja istrjebljenja. Ova zastava osim sto steti zrtvama toga i najvise ugorzava normalne Hrvate(ne-fasiste).
rei

Post by rei »

mr__bosnjak wrote:
MBA wrote:

Ne, nego sta ces ti uciniti po tom pitanju? Ta zastava ce da bude gdje jeste. Hoces li mozda da ratujes?
Hehe, kad nemas sta reci krenes sa bezveznim pricama. Sta cu ja uciniti? Da kazemo ja sad u Stocu dignem zastavu Al-Qaide i imam podrsku sviju u tome a Al-Qaida tu mase poubijala(Hrvata) ti to meni kazes i ja tebe pitam "pa sta ces ucinit, hoces ratovat?"
kakva Al_Qaida o cemu ti :? :roll:
pitt

Post by pitt »

e jesi nasao sa kim ces se poistovjecivati......aferim :D:D:D
Fair Life

Post by Fair Life »

mr__bosnjak wrote:Hehe, kad nemas sta reci krenes sa bezveznim pricama. Sta cu ja uciniti? Da kazemo ja sad u Stocu dignem zastavu Al-Qaide i imam podrsku sviju u tome a Al-Qaida tu mase poubijala(Hrvata) ti to meni kazes i ja tebe pitam "pa sta ces ucinit, hoces ratovat?"
Bilo bi interesantno znati... odakle tebi zastava Al-Qaide ?

I zasto ?
Zadig

Post by Zadig »

Image

Lenny kaze na sve to:

eki...

:D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Fair Life wrote:
mr__bosnjak wrote:Hehe, kad nemas sta reci krenes sa bezveznim pricama. Sta cu ja uciniti? Da kazemo ja sad u Stocu dignem zastavu Al-Qaide i imam podrsku sviju u tome a Al-Qaida tu mase poubijala(Hrvata) ti to meni kazes i ja tebe pitam "pa sta ces ucinit, hoces ratovat?"

I zasto ?
A pa ljudi, sta vam je, sta se digli? Hrvati stalno pricaju o nekom terorizmu(ne ustaskom nego pogodite) i kako su Bosnjaci vatreni podrzioci Al-Qaide pa sam zato reko sta da ja sad njihovu zastavu tu podignem. Mogu editovat i napisat nesto drugo ako hocete... Ako zelite moje misljenje o Al-Qaidi ja nebi ijednom dao pravo vise da vidi danskog svjetla...
pitt

Post by pitt »

ne postavljalj slike svojih sexualnih fantazija po forumu :D:D
Zadig

Post by Zadig »

pitt wrote:ne postavljalj slike svojih sexualnih fantazija po forumu :D:D
Image
Pa kad mogu hrvati svoje fantazije, sto ti meni oduzimas pravo na moje
:D
T

Post by T »

mr__bosnjak wrote:
Fair Life wrote:

I zasto ?
A pa ljudi, sta vam je, sta se digli? Hrvati stalno pricaju o nekom terorizmu(ne ustaskom nego pogodite) i kako su Bosnjaci vatreni podrzioci Al-Qaide pa sam zato reko sta da ja sad njihovu zastavu tu podignem. Mogu editovat i napisat nesto drugo ako hocete... Ako zelite moje misljenje o Al-Qaidi ja nebi ijednom dao pravo vise da vidi danskog svjetla...
Shvatili su oni tebe dobro sta si htio da kazes, nista se ti ne brini
Pokusaj izvlacenja iz konteksta, neka te ne zabrinjava. Providan je, previse.
dalmatinka

Post by dalmatinka »

mr__bosnjak wrote:
dalmatinka wrote:
Okej, pristojno pitanje dacu pristojan odgovor. Nemislim na grb sahovnice nego na zastavu na pocetku teme, ta zastava nije ista kao zastava Hrvatske i skrojena je kao zastava okupiranog podrucja u agresiji na Bosnu i Hercegovinu gdje su se provodili brojni zlocini u pokusaju istrjebljenja nad Bosnjacima a i Srbima. Ako se danasnji Hrvati kaju zasto tu zastavu(ponavljam ne zastavu Hrvatske) uzmaju kao simbol? Ti mi izgledas normalna(za razliku od MBA) i mislim cak da si priznala agresiju Hrvatske na BiH. Zato ovako direktno i pitam... Da si zivjela u BiH(i bila Hrvatica sto i jesi), bili htjela da te predstavlja zastava agresije i pokusaja istrjebljenja. Ova zastava osim sto steti zrtvama toga i najvise ugorzava normalne Hrvate(ne-fasiste).
OK shvaćam što misliš reći, ali i ja vama nešto zamjeram. Kad ja govorim o HB uvijek prije toga kažem takozvana. Vi kao da ste se pomirili s tzv. državom u državi i govorite bez navodnika. A sada, da sam živjela u BiH kako bih se ponašala, iskreno da ti kažem ne znam. Uvijek je lakše onome sa strane nego biti u toj koži. Zaista ne mogu napamet iz ove perspektive govoriti što bi mi predstavljala ta zastava i kako bih je promatrala. Vjerojatno je tako i u Bosni kod Hrvata različito od regije do regije. Ne znam.
T

Post by T »

Ovi ljudi su svaki dan gledali zastavu Herceg-Bosne (danas od nekih proglasenu zatsavom hrvatskog naroda)

Image

Image
Dretelj 1993

Hajdukovic Mensur, Topic Mirsad, Ðulepa Benaid, Ivankovic Fadil, Tabakovic Senad, Bešo Asim, Baljic Senad,
Bajgoric Becir, Ivankovic Enver, Kaplan Ismet, Mulac Rasim, Mešak Fehim, Bešo Meho, Leto Ismet, Bojcic Rusmir,
Bilal Edin, Bajgoric Miralem, Lizde Asim, Sadžak Edin, Razic Eso, Dedovic Senad, Smailhodžic Amar, Sarajlic Ibro,
Mulac Avdo, Brzina Rašid

Image
Dretelj

(Hadžiomerovic (Omer) Zlatko,
Cernica (Huso) Esad, Cernica (Meho) Haso, Cernica (Huso) Senad, Miljanovic Huso,
Habota Osman Šuta (sa Bune), Selimic Muamer, Mehmedbašic Avdo, Mulac Rasim,
Hodžic Ragib, Tucakovic (Meša) Semir, Leto (Ragib) Esad, Ðuleta (Hamdija) Benaid,
Elezovic Sule, Ðonko Huso, Haracic (Rasim) Adem, Grebidela Šacir, Božic Nedžad,
Ivankovic Fadil, Kehic Mujo, Vegar Husnija, Oglic Dinko, Ðulic Azer, Krgo (Hadžija)
Ahmo, Zubovic Ale, Medar Almir, Sadžak Ibro, Kolukcija Senahid, Medar (Kemal)Serif

Image

Image
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

T wrote:
mr__bosnjak wrote:
Fair Life wrote: Bilo bi interesantno znati... odakle tebi zastava Al-Qaide ?

I zasto ?
Shvatili su oni tebe dobro sta si htio da kazes, nista se ti ne brini
Pokusaj izvlacenja iz konteksta, neka te ne zabrinjava. Providan je, previse.
Okej, sta sad hoces da kazes? Da sam terorista? Da trebam u Guantanamo na ispitivanje...
T

Post by T »

@mr__bosnjak
Bojim se da me nisi razumio.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

T wrote:@mr__bosnjak
Izvini. Mozes onda pojasnit?
T

Post by T »

mr__bosnjak wrote:
Shvatio sam te tako da si nekim ljudima pokusao objasniti koliko je bolesna ideja oko one zastave, i onda si da bi od nekih ljudi bio shvacen, u svojoj prici zamijenio zastave. Primjer je trebao da pokaze koliko je zla u toj ideji sa onom zastavom, a ne da se iz tvog primjera, neki dijelovi izvlace iz konteksta i daje im se drugaciji smisao. Jel' se sad razumijemo?
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

T wrote:
mr__bosnjak wrote:
Shvatio sam te tako da si nekim ljudima pokusao objasniti koliko je bolesna ideja oko one zastave, i onda si da bi od nekih ljudi bio shvacen, u svojoj prici zamijenio zastave. Primjer je trebao da pokaze koliko je zla u toj ideji sa onom zastavom, a ne da se iz tvog primjera, neki dijelovi izvlace iz konteksta i daje im se drugaciji smisao. Jel' se sad razumijemo?
Hvala. izvini nisam dobro bio razumio.
rei

Post by rei »

T wrote:
mr__bosnjak wrote:
pa dobro sad je jasnije :-)
MBA

Post by MBA »

mr__bosnjak wrote:
dalmatinka wrote:
Okej, pristojno pitanje dacu pristojan odgovor. Nemislim na grb sahovnice nego na zastavu na pocetku teme, ta zastava nije ista kao zastava Hrvatske i skrojena je kao zastava okupiranog podrucja u agresiji na Bosnu i Hercegovinu gdje su se provodili brojni zlocini u pokusaju istrjebljenja nad Bosnjacima a i Srbima. Ako se danasnji Hrvati kaju zasto tu zastavu(ponavljam ne zastavu Hrvatske) uzmaju kao simbol? Ti mi izgledas normalna(za razliku od MBA) VOLIM OVO i mislim cak da si priznala agresiju Hrvatske na BiH INTERESANTNO. Zato ovako direktno i pitam... Da si zivjela u BiH(i bila Hrvatica sto i jesi), bili htjela da te predstavlja zastava agresije i pokusaja istrjebljenja. Ova zastava osim sto steti zrtvama toga i najvise ugorzava normalne Hrvate(ne-fasiste).

Ti si pravi zajebant.
MedoX

Post by MedoX »

Ne znam ljudi,sto se toliko sikirate oko Hrvata...

Oni ce sami sebe ubiti, prije svega od velike zelje da vide Maksimir i premale zelje za djecom (ili kvalitetnim kondomima, jel Durex izvozi neko iz Sirokog?)
MBA

Post by MBA »

T wrote:Ovi ljudi su svaki dan gledali zastavu Herceg-Bosne (danas od nekih proglasenu zatsavom hrvatskog naroda)

Image

Image
Dretelj 1993

Hajdukovic Mensur, Topic Mirsad, Ðulepa Benaid, Ivankovic Fadil, Tabakovic Senad, Bešo Asim, Baljic Senad,
Bajgoric Becir, Ivankovic Enver, Kaplan Ismet, Mulac Rasim, Mešak Fehim, Bešo Meho, Leto Ismet, Bojcic Rusmir,
Bilal Edin, Bajgoric Miralem, Lizde Asim, Sadžak Edin, Razic Eso, Dedovic Senad, Smailhodžic Amar, Sarajlic Ibro,
Mulac Avdo, Brzina Rašid

Image
Dretelj

(Hadžiomerovic (Omer) Zlatko,
Cernica (Huso) Esad, Cernica (Meho) Haso, Cernica (Huso) Senad, Miljanovic Huso,
Habota Osman Šuta (sa Bune), Selimic Muamer, Mehmedbašic Avdo, Mulac Rasim,
Hodžic Ragib, Tucakovic (Meša) Semir, Leto (Ragib) Esad, Ðuleta (Hamdija) Benaid,
Elezovic Sule, Ðonko Huso, Haracic (Rasim) Adem, Grebidela Šacir, Božic Nedžad,
Ivankovic Fadil, Kehic Mujo, Vegar Husnija, Oglic Dinko, Ðulic Azer, Krgo (Hadžija)
Ahmo, Zubovic Ale, Medar Almir, Sadžak Ibro, Kolukcija Senahid, Medar (Kemal)Serif

Image

Image

Gdje ovo sad vodi? Trebaju li Hrvati da navode ubijene od strane muslimanske vojske??? Trebaju li prizvati stradanja pod Turcima?
Uostalom, sta postizete ovom zajebancijom?
MedoX

Post by MedoX »

Nabrojite moolim vas

I UPOREDITE CIFRE
MBA

Post by MBA »

MedoX wrote:Nabrojite moolim vas

I UPOREDITE CIFRE

Sta time dobivas?
Post Reply