Moja prva simpatija....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Lace

Post by Lace »

ja bih se odmah uzbudila i pitala ga da bude otac moje djece :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Hm... Moja prva simpatija, jedna plavokosa djevojcica (jbg, i tad sam se lozio na plavke) s kojom sam dijelio klupu prve cetiri godine naseg skolovanja. Cak smo se za ruku kuci vodali, a nosim i njen oziljak jos uvjek na lijevom koljenu koje mi je u zanosu romantike, dok sam joj smetao dok se igra s drugim djevojcicama, bukvalno poderala (dovoljno je bilo podapeti nogu) 8-)

I danas se cujem s tom djevojcicom... Svaki dan... Po ko zna koliko puta... I tako zadnjih sest godina, a kako je krenulo tako i do kraja zivota :D
flora.sa

Post by flora.sa »

_BosanaC wrote:Hm... Moja prva simpatija, jedna plavokosa djevojcica (jbg, i tad sam se lozio na plavke) s kojom sam dijelio klupu prve cetiri godine naseg skolovanja. Cak smo se za ruku kuci vodali, a nosim i njen oziljak jos uvjek na lijevom koljenu koje mi je u zanosu romantike, dok sam joj smetao dok se igra s drugim djevojcicama, bukvalno poderala (dovoljno je bilo podapeti nogu) 8-)

I danas se cujem s tom djevojcicom... Svaki dan... Po ko zna koliko puta... I tako zadnjih sest godina, a kako je krenulo tako i do kraja zivota :D
kako god..ona je tebe obiljezila za cijeli zivot!!! :D :D :D :D
novalic

Post by novalic »

Stari wrote:Eh pa ... vidis tu mozda i bude sto-god...nego jel ti bio simpatican ? Ili je bio samo ...kosarkas ...visok 2.10 i crn. :D
ma vise nego simpatican :D
samo je problem sto ja vec imam djecu...

ne znam da i bi moglo sta dzabe :D
silentbob

Post by silentbob »

Lace wrote:nisam te pitala imas li djece vec imas li majku za svoju djecu :D

ko skont'o ...skont'o

:D :P
sad ti ko fol skontala :P :D .....imas li ti
silentbob

Post by silentbob »

novalic wrote:pusti ga ba.. da ima majku djece svoje ne bi visio na forumu.. nego..:D
nego bi cuvao djecu :P
Lace

Post by Lace »

silentbob wrote:

ko skont'o ...skont'o

cuj ja skontala...pa sto ne bih skontala kada je to nastalo u mojoj glavi...ja imam svoj kont...a pitanje je jesi li ti skontao na sta sam ja mislila tj. kakav je moj kont...hoce li nam i djeca biti ...na tatu :-? :D
silentbob

Post by silentbob »

Lace wrote:
silentbob wrote:

ko skont'o ...skont'o

cuj ja skontala...pa sto ne bih skontala kada je to nastalo u mojoj glavi...ja imam svoj kont...a pitanje je jesi li ti skontao na sta sam ja mislila tj. kakav je moj kont...hoce li nam i djeca biti ...na tatu :-? :D
nece,bice na tebe.......lijepa,pametna....mmmmmmmmmaaaammmmma :D
Grozny

Post by Grozny »

kad vako pročitam postove pa kad vidim svi govore o nekom uzrastu od 5 - 6 godina.....onda skontam da definitivno sa mnom nesto nije u redu. Moja prva simpatija mi je tek preko puta presla uuuu, 'vako kad sam bio 5 razred!
Mozda ovaj zakasnjeli "simpatijski" odnosi i jesu uzrok sto danas imam...hm. to bi svabe rekle "bindungshemmungen" (joj sto ruzno zvuči)

al helem, eto bilo je to oko 5 razreda....ja se kreten odvalio....a ona ni mukajet!
bajadera

Post by bajadera »

moja prva simpatija se zvao Neven, u 1. razredu osnovne, sjecam se da sam kontala kako je cool sto mu se ime i s jedne i s druge strane cita isto... slatkis slatki, gledali smo se jos u obdanistu, a ozvanicili u osnovnoj, drzali za rucice dok me pratio kuci, a djeca nas prozivala... a onda mi slomio srce krajem te skolske godine kad mi je rekao da s roditeljima ide u Libiju... dugo godina poslije sam ga vidjala, ali vise nije bilo isto (naravno) :-)
silentbob

Post by silentbob »

jao sto je ovo slatko....uhhhhhh milina....jeste li se bicevali ponekad :D
anais_nin

Post by anais_nin »

_BosanaC wrote:Hm... Moja prva simpatija, jedna plavokosa djevojcica (jbg, i tad sam se lozio na plavke) s kojom sam dijelio klupu prve cetiri godine naseg skolovanja. Cak smo se za ruku kuci vodali, a nosim i njen oziljak jos uvjek na lijevom koljenu koje mi je u zanosu romantike, dok sam joj smetao dok se igra s drugim djevojcicama, bukvalno poderala (dovoljno je bilo podapeti nogu) 8-)

:D :D :D :D e ovo je pravo simpa :D podapinje li ti i dalje? :D
Lace

Post by Lace »

silentbob wrote:
Lace wrote:
silentbob wrote: sad ti ko fol skontala :P :D .....imas li ti
:D i moraju imati smisla za humor (ako budu lijepi na mamu...trebat ce im :-? :D)....potrudi se :D a i ja cu....moramo gledati komedije u procesu proizvodnje :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Kao što to biva, kad imaš starijeg brata, tako se i meni desilo da su mi simpatije bili svi bratovi drugovi.... :roll:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

anais_nin wrote:

:D :D :D :D e ovo je pravo simpa :D podapinje li ti i dalje? :D
A ne :D :D Sada mi cak dodje kao najveca podrska :D :D A sad se ja igram s njom, tako da nemam razloga da smetam 8-) :D
silentbob

Post by silentbob »

Lace wrote:
silentbob wrote:
Lace wrote: cuj ja skontala...pa sto ne bih skontala kada je to nastalo u mojoj glavi...ja imam svoj kont...a pitanje je jesi li ti skontao na sta sam ja mislila tj. kakav je moj kont...hoce li nam i djeca biti ...na tatu :-? :D
:D i moraju imati smisla za humor (ako budu lijepi na mamu...trebat ce im :-? :D)....potrudi se :D a i ja cu....moramo gledati komedije u procesu proizvodnje :D
bitno je da je veselo tokom samog procesa...pa da se nekad i zapjeva i za pojas z(n)atakne :D ...ma bice ona u redu :D ..kako ce nam se zvat :D
Baghira

Post by Baghira »

Zvao se Oliver :D A nije Dragojevic :P To je bilo neke davne 70-te, u vrticu. Nismo se nekako vidjali cesto, posto je bio u drugoj grupi i bilo je ono vise ocijukanje :D Ne znam sta je danas s njim, a ustvari i ne znam da li sam ja njemu bila simpatija :-? :D A poslije u osnovnoj je bio jedan Andrija, mali ovakav :-) , sipmatija svakog zenskog celjadeta u tom razredu. :D Nakon prvog polugodista su se njegovi vratili dole (ex-yu). :( Ni za njega nista ne znam :D
Lace

Post by Lace »

silentbob wrote:
Lace wrote:
silentbob wrote: nece,bice na tebe.......lijepa,pametna....mmmmmmmmmaaaammmmma :D
bitno je da je veselo tokom samog procesa...pa da se nekad i zapjeva i za pojas z(n)atakne :D ...ma bice ona u redu :D ..kako ce nam se zvat :D
ma nije vazno ba...sve dok je neko staro muslimansko ime :D
silentbob

Post by silentbob »

crna_pantera wrote:Zvao se Oliver :D A nije Dragojevic :P To je bilo neke davne 70-te, u vrticu. Nismo se nekako vidjali cesto, posto je bio u drugoj grupi i bilo je ono vise ocijukanje :D Ne znam sta je danas s njim, a ustvari i ne znam da li sam ja njemu bila simpatija :-? :D A poslije u osnovnoj je bio jedan Andrija, mali ovakav :-) , sipmatija svakog zenskog celjadeta u tom razredu. :D Nakon prvog polugodista su se njegovi vratili dole (ex-yu). :( Ni za njega nista ne znam :D

jesi perverzna jeboteeeee..... :D :D :D
silentbob

Post by silentbob »

Lace wrote:
silentbob wrote:
Lace wrote: :D i moraju imati smisla za humor (ako budu lijepi na mamu...trebat ce im :-? :D)....potrudi se :D a i ja cu....moramo gledati komedije u procesu proizvodnje :D
ma nije vazno ba...sve dok je neko staro muslimansko ime :D

jasta,u pravu si...nego kad ce poceti sami proces proizvodnje..da nam sirovina ne ostari :D ja bih to sto je prije moguce :D
silentbob

Post by silentbob »

FortunaBela wrote:Kao što to biva, kad imaš starijeg brata, tako se i meni desilo da su mi simpatije bili svi bratovi drugovi.... :roll:
perverzija....jeste li se bicevali :D
edu

Post by edu »

crna_pantera wrote:u osnovnoj je bio jedan Andrija, mali ovakav :-)
cuj andrija.. :-) :-) :-)
FortunaBela

Post by FortunaBela »

silentbob wrote:
FortunaBela wrote:Kao što to biva, kad imaš starijeg brata, tako se i meni desilo da su mi simpatije bili svi bratovi drugovi.... :roll:
Bob, nešto mi ti puno oko sexa, fali li ti šta???? :roll:
Kick off

Post by Kick off »

Moja prva simaptija... predavala mi je muzicki u petom razredu osnovne. od 91. pa do aprila 92. jebeni rat nas rastavi. inace sjecam se jedne "epizode" kad mi je na po casa "ispala" olovka iza nje dok je stajala i drzala predavanje o nakoj muzicoj temi, a ja ustanem po olovku, sagnem se i ono usput pogledam gore prema njezinim prelijepim nogama i minicu. joooojjj bem ti rat kud nas rastavi.koja je to riba bila.mozda neko zna o kome je rijec?predavala je u skoli branko radicevic.inace i ja sam kasno krenuo sa smekanjem i fazonima sto je izgleda bilo simpaticno djevojcicama iz skole pa su me vazda ganjale kao hajmo onog malog stidljivog uhvatiti pa ga malo disat haha

DOBRA TEMA SVAKA CAST AUTORU
novalic

Post by novalic »

FortunaBela wrote:
silentbob wrote:
Bob, nešto mi ti puno oko sexa, fali li ti šta???? :roll:
nemoj mu sjedati na muku :D
Post Reply