Moja prva simpatija....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_BosanaC
Hm... Moja prva simpatija, jedna plavokosa djevojcica (jbg, i tad sam se lozio na plavke) s kojom sam dijelio klupu prve cetiri godine naseg skolovanja. Cak smo se za ruku kuci vodali, a nosim i njen oziljak jos uvjek na lijevom koljenu koje mi je u zanosu romantike, dok sam joj smetao dok se igra s drugim djevojcicama, bukvalno poderala (dovoljno je bilo podapeti nogu)
I danas se cujem s tom djevojcicom... Svaki dan... Po ko zna koliko puta... I tako zadnjih sest godina, a kako je krenulo tako i do kraja zivota
I danas se cujem s tom djevojcicom... Svaki dan... Po ko zna koliko puta... I tako zadnjih sest godina, a kako je krenulo tako i do kraja zivota
- flora.sa
kako god..ona je tebe obiljezila za cijeli zivot!!!_BosanaC wrote:Hm... Moja prva simpatija, jedna plavokosa djevojcica (jbg, i tad sam se lozio na plavke) s kojom sam dijelio klupu prve cetiri godine naseg skolovanja. Cak smo se za ruku kuci vodali, a nosim i njen oziljak jos uvjek na lijevom koljenu koje mi je u zanosu romantike, dok sam joj smetao dok se igra s drugim djevojcicama, bukvalno poderala (dovoljno je bilo podapeti nogu)![]()
- Lace
cuj ja skontala...pa sto ne bih skontala kada je to nastalo u mojoj glavi...ja imam svoj kont...a pitanje je jesi li ti skontao na sta sam ja mislila tj. kakav je moj kont...hoce li nam i djeca biti ...na tatusilentbob wrote:sad ti ko fol skontalaLace wrote:nisam te pitala imas li djece vec imas li majku za svoju djecu![]()
ko skont'o ...skont'o
![]()
![]()
.....imas li ti
-
silentbob
nece,bice na tebe.......lijepa,pametna....mmmmmmmmmaaaammmmmaLace wrote:cuj ja skontala...pa sto ne bih skontala kada je to nastalo u mojoj glavi...ja imam svoj kont...a pitanje je jesi li ti skontao na sta sam ja mislila tj. kakav je moj kont...hoce li nam i djeca biti ...na tatusilentbob wrote:sad ti ko fol skontalaLace wrote:nisam te pitala imas li djece vec imas li majku za svoju djecu![]()
ko skont'o ...skont'o
![]()
![]()
.....imas li ti
![]()
-
Grozny
kad vako pročitam postove pa kad vidim svi govore o nekom uzrastu od 5 - 6 godina.....onda skontam da definitivno sa mnom nesto nije u redu. Moja prva simpatija mi je tek preko puta presla uuuu, 'vako kad sam bio 5 razred!
Mozda ovaj zakasnjeli "simpatijski" odnosi i jesu uzrok sto danas imam...hm. to bi svabe rekle "bindungshemmungen" (joj sto ruzno zvuči)
al helem, eto bilo je to oko 5 razreda....ja se kreten odvalio....a ona ni mukajet!
Mozda ovaj zakasnjeli "simpatijski" odnosi i jesu uzrok sto danas imam...hm. to bi svabe rekle "bindungshemmungen" (joj sto ruzno zvuči)
al helem, eto bilo je to oko 5 razreda....ja se kreten odvalio....a ona ni mukajet!
-
bajadera
moja prva simpatija se zvao Neven, u 1. razredu osnovne, sjecam se da sam kontala kako je cool sto mu se ime i s jedne i s druge strane cita isto... slatkis slatki, gledali smo se jos u obdanistu, a ozvanicili u osnovnoj, drzali za rucice dok me pratio kuci, a djeca nas prozivala... a onda mi slomio srce krajem te skolske godine kad mi je rekao da s roditeljima ide u Libiju... dugo godina poslije sam ga vidjala, ali vise nije bilo isto (naravno) 
- anais_nin
_BosanaC wrote:Hm... Moja prva simpatija, jedna plavokosa djevojcica (jbg, i tad sam se lozio na plavke) s kojom sam dijelio klupu prve cetiri godine naseg skolovanja. Cak smo se za ruku kuci vodali, a nosim i njen oziljak jos uvjek na lijevom koljenu koje mi je u zanosu romantike, dok sam joj smetao dok se igra s drugim djevojcicama, bukvalno poderala (dovoljno je bilo podapeti nogu)![]()
- Lace
silentbob wrote:nece,bice na tebe.......lijepa,pametna....mmmmmmmmmaaaammmmmaLace wrote:cuj ja skontala...pa sto ne bih skontala kada je to nastalo u mojoj glavi...ja imam svoj kont...a pitanje je jesi li ti skontao na sta sam ja mislila tj. kakav je moj kont...hoce li nam i djeca biti ...na tatusilentbob wrote: sad ti ko fol skontala![]()
.....imas li ti
![]()
-
FortunaBela
Kao što to biva, kad imaš starijeg brata, tako se i meni desilo da su mi simpatije bili svi bratovi drugovi.... 
-
_BosanaC
A neanais_nin wrote:_BosanaC wrote:Hm... Moja prva simpatija, jedna plavokosa djevojcica (jbg, i tad sam se lozio na plavke) s kojom sam dijelio klupu prve cetiri godine naseg skolovanja. Cak smo se za ruku kuci vodali, a nosim i njen oziljak jos uvjek na lijevom koljenu koje mi je u zanosu romantike, dok sam joj smetao dok se igra s drugim djevojcicama, bukvalno poderala (dovoljno je bilo podapeti nogu)![]()
I danas se cujem s tom djevojcicom... Svaki dan... Po ko zna koliko puta... I tako zadnjih sest godina, a kako je krenulo tako i do kraja zivota![]()
![]()
![]()
e ovo je pravo simpa
podapinje li ti i dalje?
-
silentbob
bitno je da je veselo tokom samog procesa...pa da se nekad i zapjeva i za pojas z(n)atakneLace wrote:silentbob wrote:nece,bice na tebe.......lijepa,pametna....mmmmmmmmmaaaammmmmaLace wrote: cuj ja skontala...pa sto ne bih skontala kada je to nastalo u mojoj glavi...ja imam svoj kont...a pitanje je jesi li ti skontao na sta sam ja mislila tj. kakav je moj kont...hoce li nam i djeca biti ...na tatu![]()
i moraju imati smisla za humor (ako budu lijepi na mamu...trebat ce im
![]()
)....potrudi se
a i ja cu....moramo gledati komedije u procesu proizvodnje
- Baghira
Zvao se Oliver
A nije Dragojevic
To je bilo neke davne 70-te, u vrticu. Nismo se nekako vidjali cesto, posto je bio u drugoj grupi i bilo je ono vise ocijukanje
Ne znam sta je danas s njim, a ustvari i ne znam da li sam ja njemu bila simpatija
A poslije u osnovnoj je bio jedan Andrija, mali ovakav
, sipmatija svakog zenskog celjadeta u tom razredu.
Nakon prvog polugodista su se njegovi vratili dole (ex-yu).
Ni za njega nista ne znam 
- Lace
ma nije vazno ba...sve dok je neko staro muslimansko imesilentbob wrote:bitno je da je veselo tokom samog procesa...pa da se nekad i zapjeva i za pojas z(n)atakneLace wrote:silentbob wrote: nece,bice na tebe.......lijepa,pametna....mmmmmmmmmaaaammmmmai moraju imati smisla za humor (ako budu lijepi na mamu...trebat ce im
![]()
)....potrudi se
...ma bice ona u redu
..kako ce nam se zvat
-
silentbob
crna_pantera wrote:Zvao se OliverA nije Dragojevic
To je bilo neke davne 70-te, u vrticu. Nismo se nekako vidjali cesto, posto je bio u drugoj grupi i bilo je ono vise ocijukanje
Ne znam sta je danas s njim, a ustvari i ne znam da li sam ja njemu bila simpatija
![]()
A poslije u osnovnoj je bio jedan Andrija, mali ovakav
, sipmatija svakog zenskog celjadeta u tom razredu.
Nakon prvog polugodista su se njegovi vratili dole (ex-yu).
Ni za njega nista ne znam
jesi perverzna jeboteeeee.....
-
silentbob
Lace wrote:ma nije vazno ba...sve dok je neko staro muslimansko imesilentbob wrote:bitno je da je veselo tokom samog procesa...pa da se nekad i zapjeva i za pojas z(n)atakneLace wrote:i moraju imati smisla za humor (ako budu lijepi na mamu...trebat ce im
![]()
)....potrudi se
...ma bice ona u redu
..kako ce nam se zvat
jasta,u pravu si...nego kad ce poceti sami proces proizvodnje..da nam sirovina ne ostari
-
FortunaBela
Bob, nešto mi ti puno oko sexa, fali li ti šta????silentbob wrote:perverzija....jeste li se bicevaliFortunaBela wrote:Kao što to biva, kad imaš starijeg brata, tako se i meni desilo da su mi simpatije bili svi bratovi drugovi....
-
Kick off
Moja prva simaptija... predavala mi je muzicki u petom razredu osnovne. od 91. pa do aprila 92. jebeni rat nas rastavi. inace sjecam se jedne "epizode" kad mi je na po casa "ispala" olovka iza nje dok je stajala i drzala predavanje o nakoj muzicoj temi, a ja ustanem po olovku, sagnem se i ono usput pogledam gore prema njezinim prelijepim nogama i minicu. joooojjj bem ti rat kud nas rastavi.koja je to riba bila.mozda neko zna o kome je rijec?predavala je u skoli branko radicevic.inace i ja sam kasno krenuo sa smekanjem i fazonima sto je izgleda bilo simpaticno djevojcicama iz skole pa su me vazda ganjale kao hajmo onog malog stidljivog uhvatiti pa ga malo disat haha
DOBRA TEMA SVAKA CAST AUTORU
DOBRA TEMA SVAKA CAST AUTORU
-
novalic
nemoj mu sjedati na mukuFortunaBela wrote:Bob, nešto mi ti puno oko sexa, fali li ti šta????silentbob wrote:perverzija....jeste li se bicevaliFortunaBela wrote:Kao što to biva, kad imaš starijeg brata, tako se i meni desilo da su mi simpatije bili svi bratovi drugovi....