no problemsavjest wrote:Pa "goneci mak na konac" i "ako cemo cjepidlaciti" .. ja sam napisao "za novu godinu" sto je podrzaumjevalo novu godinu i tih para odmora koja idu uz nju... Za samu nove nove godine ih bude izmedu 350-400, sto nije neki izolovani slucaj...novalic wrote:savjest.. izmedju 333 i 500 do 1000 je opet razlika.. ja rekoh da podatak nije tacan.. paljenja auta ima.. ali i pretjerivanja.. samo toliko.. a sve ovo sto si stavila/o kao link, vec znam.. kako rekoh, ako gledam dnevnik, onda je francuski.. jer su svicarci.. svicarci.. citam.. i slusam oko sebe...
opet ponavljam.. ja rekoh da cifra od 500 do 1000 nije tacna.. pa ako rekoh da lazes.. eto...
No moj prvi odgovor je bio zesci jer sam odmah primjetio da se radi o nekome ko se "klonirao"... takvih ima previse ovdje koji naprave nick samo da bi rekli nekome da je glup ili nesto u tom stilu. Ne kazem da je to tvoj slucaj ... ali ima ih...
Nego drugo pitanje Novalic. jesi li ti iz Novalica kod Gradacca i Gracanice?Jedna od zescih linija. Kakva je sada situacija tamo.Nesto nisam isao u taj kraj od '95.
amon raa bi bilo.. adekvatnije...
iz ledenica sam kod gradaca.. nekoliko stotina metara od oklopnog..