Eh, jeste vala sitnicavi!nedostaje 4 milijarde maraka !!!
Sta mislite, gdje su pare nestale ?
Gdje su pare od donacija
-
digger
#51 Re: Gdje su pare od donacija
- SiSaJuMe
Kako vas nije sramota pitati o parama. Sta vas boli briga gdje sam ja potrosio pare,. Jestel glasovali za mene. JESTE,. Jesam li vam obeco zastitu NASEG interesa, JESAM. I koji kurac sad pitate za lovu. Lova je nebitna , bitno je NAS INTERES. Bitno je da vas branim od onih koji bi vas napali.
Nijedne vise, jer ako ja odem ko ce vas branit od onih.
A nisam zaboravio, da sam obeco pred izbore i pokrpit vasu cestu do proljeca. Uz svevisnju pomoc to ce mo i realizirat.
Aj sad razlaz.
A nisam zaboravio, da sam obeco pred izbore i pokrpit vasu cestu do proljeca. Uz svevisnju pomoc to ce mo i realizirat.
Aj sad razlaz.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ja cu opet glasat za tebe jer si NASH!SiSaJuMe wrote:Kako vas nije sramota pitati o parama. Sta vas boli briga gdje sam ja potrosio pare,. Jestel glasovali za mene. JESTE,. Jesam li vam obeco zastitu NASEG interesa, JESAM. I koji kurac sad pitate za lovu. Lova je nebitna , bitno je NAS INTERES. Bitno je da vas branim od onih koji bi vas napali.
Aj sad razlaz.
-
tempora
Aha, svi nesto pobunjeni.A lova se ne trosi samo u vrhu, vec i u stipendiranjima djece, veza i vezica, humanitarnim organizacijama kojih je metar a koje svoju efikasnost i raspodjelu sredstava ne moraju nigdje prikazati i tako dalje i tako redom.Upirati prstom u samo jedan sloj drustva je ipak malo simplisticno.Ali svakako ugodno.I lagodno. 
-
rihakm
#58 Re: Gdje su pare od donacija
U p.... m........ gdje ce bit pa valjda je vise svima poznato.....kako vam ne dosadi vise srati o ovakvim stvarima???kojsino wrote:Parlamentarna Komisija je utvrdila do sada da od dijela donacija koje su dosle u BiH,
nedostaje 4 milijarde maraka !!!
Sta mislite, gdje su pare nestale ?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ali opet na kraju taj vrh potpisuje budzete kojima se dijele stipendije i pare raznim Udruzenjimatempora wrote:Aha, svi nesto pobunjeni.A lova se ne trosi samo u vrhu, vec i u stipendiranjima djece, veza i vezica, humanitarnim organizacijama kojih je metar a koje svoju efikasnost i raspodjelu sredstava ne moraju nigdje prikazati i tako dalje i tako redom.Upirati prstom u samo jedan sloj drustva je ipak malo simplisticno.Ali svakako ugodno.I lagodno.
neka ba, meni je dobro ovako
-
Fox Mulder
Ma pogledajte vle i imovinu politicara. Kakvu Ganic ima vilu, silajdjic nema sta nema u Turskoj, Naibu Reis se zakopitio u Maleziji, pa pogledajte trzne centre po gradu, pa bespravno sagradjene zgrade, pretresite malo opstine, kantone,... Tu su narodne pare. Narod sve vidi, a glasa isto, e jebat' ga onda...
-
Fox Mulder
mIRCerka wrote:ali opet na kraju taj vrh potpisuje budzete kojima se dijele stipendije i pare raznim Udruzenjimatempora wrote:Aha, svi nesto pobunjeni.A lova se ne trosi samo u vrhu, vec i u stipendiranjima djece, veza i vezica, humanitarnim organizacijama kojih je metar a koje svoju efikasnost i raspodjelu sredstava ne moraju nigdje prikazati i tako dalje i tako redom.Upirati prstom u samo jedan sloj drustva je ipak malo simplisticno.Ali svakako ugodno.I lagodno.
neka ba, meni je dobro ovako
- pepeljara
Napravit cemo drva nije frka, samo da se krenu vishe vjesta lopoviFair Life wrote:4000 x 1000 000 000 (cetiri hiljade miliona) maraka !!
Haj' ti sad pomozi donacijom !?
Ima li dovoljno drvoreda da se povjesaju lopine pored puta ?? Ili na svaku granu po dvojica-trojica... ?
-
milano
ma mogu i na direk da se objesepepeljara wrote:Napravit cemo drva nije frka, samo da se krenu vishe vjesta lopoviFair Life wrote:4000 x 1000 000 000 (cetiri hiljade miliona) maraka !!
Ima li dovoljno drvoreda da se povjesaju lopine pored puta ?? Ili na svaku granu po dvojica-trojica... ?
- uvjek dobar gost
Samo nam dželata fali.... il da svi po kukuljicu da navučemo....milano wrote:ma mogu i na direk da se objesepepeljara wrote:Napravit cemo drva nije frka, samo da se krenu vishe vjesta lopoviFair Life wrote:4000 x 1000 000 000 (cetiri hiljade miliona) maraka !!
-
Fox Mulder
Moze, moze, ja cu dogodine tamo, pa da ponesem ono sto mi je ostalo od KKK
- fantom slobode
Podijelili oni koji su "donijeli" novac sa odabranim domacim snagama, eto gdje su pare.A kod forumasa ocigledno nisu, nisu ludi da se mijesaju sa ljudima koji nista odlucuju, oni su klasa iznad.Stvaranje pocetnog kapitala je osnov kapitalizma, tim su jos zauzeti.
-
aida81
nemojte na donacije, nemojte na SDA, i neikako nemojte na "rahmetli predsjednika" - aliju dakako, i to u sred Bajrama!¨tako neko napisa, na temi koju je administrator zatvorio. samo nemojte na aliju, jer ko takne aliju taknuo je bice bosnjackog naroda, koji galopira u mjestu. samo nemojte aliju dirati molim vas, jer mozda je cengic malloooo krao, mozda!? mozda je i alijin sin, mozda i jos poneko, ali alija, vjerujte ljudima koji ga brane, o tome nije znao nista, jer je: star, zaboravan, iznemogao, plasljiv, dobar covjek, jednom rjecju - patriota! neka nama alije i njegovog nasljedja politickog - zivjel a ovakva bih pa durajte dok mozete! sta vas brige
-
doktor30
http://www.semir-halilovic.ba/dokumenti ... kument.pdf
evo ko je stajao iza cenginig aviona, kamiona, i tako toga
evo ko je stajao iza cenginig aviona, kamiona, i tako toga
-
doktor30
evo sad skontah, ne znam zasto, prbao sam opet ali ista stvar, ali uglavnom probaj i sti ako mozes da to postavis. alija pise vladi slovenije da hasan cengice radi po njegovim ovlastenjima i da je sve udure. pa eto malo za ove ljubitelje lika i djela alije izetbegovica - zakletog i veeg bosnjaka i od samog laznog bega adila zulfikarpasica - eto malo dokumenata koje im u sda nisu djelili na uvid
kako ono rece tihic - avioni, kamioni jel!? eh to su ovi sa papira alijinog
kako ono rece tihic - avioni, kamioni jel!? eh to su ovi sa papira alijinog
- suncokret13
kojsino wrote:Nema vise problema oko para, vec je jedan dio( 27 maraka) vracen,
bogami krenuo je povrat opljackanih para od donacija..
Voli nas ova pljackaska bratija( SDS+SDS+HDZ)
dobro je, eto para od donacija nazad !!!
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii