Sta je sa nasim navijacima???
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Jaskor
#51 Evo sta je s navijacima!!!
Ukupno sedamnaest navijača povređeno je na stadionu Crvene zvezde tokom kvalifikacione utakmice između selekcija SCG i Bosne i Hercegovine.
Kako je za B92 izjavio direktor klinike Anlave Slobodan Ivanović, šest osoba pretrpelo je teže, a 11 lakše povrede za vreme meča.
Nijedan povređeni navijač nije životno ugrožen, a šestorica teže povređenih prebačena su u Urgentni centar radi dalje nege.
Povrede su nanesene tupim predmetima, uglavnom polomljenim stolicama, dok su se neki navijači povredili na šiljke od ograde na stadionu.
Tokom utakmice na "Marakani" bilo je incidenata na delu tribina gde su bili smešteni navijači reprezentacije BiH i u njihovoj blizini.
Bačeno je nekoliko baklji, a potom su iz ležišta su pokidane stolice kojima su se medjusobni gadjali navijači dva tima. Policija je intervenisala i sprečila veće incidente.
Među ozbiljnije povređenim navijačima je šest osoba iz Bosne i Hercegovine. Povredu levog oka zadobio je Goran Stanković (rođen 1989. godine) sa Pala, bez drugog prsta desne ruke ostao je Sarajko Ajdin (1983) iz Travnika, Izujin Barajić (1967) iz Zenice ima prelom nosa i potres mozga, Veliboru Terziću iz Mostara konstatovana je povreda glave i vratnog dela kičme, Marku Stankoviću (1985) iz Bijeljine povrede čeone regije glave, a Nemanja Vujanić (1985) ima posekotinu temene regije glave.
Posekotine desne šake na šiljcima ograde zadobio je Zoran Marjanović iz Beograda, zvezdastu povredu obraza ima Dušan Bulatović (1957.) iz Zemuna, a posekotinu u predelu čeone regije ima Nemanja Lukić (1988.) iz Beograda.
Kako je za B92 izjavio direktor klinike Anlave Slobodan Ivanović, šest osoba pretrpelo je teže, a 11 lakše povrede za vreme meča.
Nijedan povređeni navijač nije životno ugrožen, a šestorica teže povređenih prebačena su u Urgentni centar radi dalje nege.
Povrede su nanesene tupim predmetima, uglavnom polomljenim stolicama, dok su se neki navijači povredili na šiljke od ograde na stadionu.
Tokom utakmice na "Marakani" bilo je incidenata na delu tribina gde su bili smešteni navijači reprezentacije BiH i u njihovoj blizini.
Bačeno je nekoliko baklji, a potom su iz ležišta su pokidane stolice kojima su se medjusobni gadjali navijači dva tima. Policija je intervenisala i sprečila veće incidente.
Među ozbiljnije povređenim navijačima je šest osoba iz Bosne i Hercegovine. Povredu levog oka zadobio je Goran Stanković (rođen 1989. godine) sa Pala, bez drugog prsta desne ruke ostao je Sarajko Ajdin (1983) iz Travnika, Izujin Barajić (1967) iz Zenice ima prelom nosa i potres mozga, Veliboru Terziću iz Mostara konstatovana je povreda glave i vratnog dela kičme, Marku Stankoviću (1985) iz Bijeljine povrede čeone regije glave, a Nemanja Vujanić (1985) ima posekotinu temene regije glave.
Posekotine desne šake na šiljcima ograde zadobio je Zoran Marjanović iz Beograda, zvezdastu povredu obraza ima Dušan Bulatović (1957.) iz Zemuna, a posekotinu u predelu čeone regije ima Nemanja Lukić (1988.) iz Beograda.
-
Belminator
Ja se samo nadam da ce Spanci ispasti u barazu neka jednom dođu pameti i nauce igrati sa jadovima, a ne ovako moram da gledam onu primitivnu stoku u Njemackoj. Nisam se zaista ni nadao pobjedi ali nakon svega na tribinama i naravno tu je neizostavni serbiancaffe volio sam samo bod da smo im otkinuli, ovako se nadam da ce ispusiti na prvenstvu i to bi volio od SAD, koja im je neizmjerno "draga". Sto se tice nas, pa ok boze moj neki pomak u odnosu na proslost i valjda iduce kvalifikacije pocinjemo treci u grupi. Cestitati je igracima i navijacima jer valjalo je otici u onaj ciganluk tamo, a sta je drugo bilo ocekivati. Kud cete vise kad su Bajicu iz uprave Partizana govorili da bude pametan i pusti sto god kada bude igrao a da ne pricamo o drugim prijetnjama zato ga Baka nije ni stavio. Valjda bude treca sreca i da jos nesto Kenu Hasagica za visokog predstavnika
svaka mu cast za ono davljenje u sesnaestercu a sta je mislio onaj homic, da se tek tako zaleti na Golijata 
-
Zvjezdica_M
gdje si nasao slike???
-
stokaindahaus
Vidi onog Kineza medzu chetnicima shose smije...mamicu mu chetnichku...
-
_BaykoNoor_
Nasi momci su igrali za deset, ja sam super zadovoljan rezultatom kad se uzme gdje su i u kakvoj atmosferi igrali. Nasa raja koja su otisla tamo su pravi heroji i svima cestitam. Drago mi je so ima povrijedjenih cetnika vise i to koliko vidim i sa ozbiljnim povredama. P**de nisu smjele doci u Sarajevo a i ono jada sto je doslo nije im dlaka sa glave falila. Onda u svojoj staroj cetnickoj politici prelepi Beograd ugosti nase navijace kamenjem. InsAllah gospodo Srbi nadjemo se sljedeci put u Bosni, onda cemo vam hebati svaku kap krvi majcine i sve mrtvo najdraze
Dobicete lekciju iz gostoljubivosti, jer sa vama se jedino moze pricati preko nisana i preko palice. Fuj stoko primitivna!
Momci koji se vracaju kuci iz Srbije, nadam se da ce dobro doci. Svaka vam cast, bio sam ponosan sto sam iz Bosne i Hercegovine i sto bodrite moju reprezentaciju. RESPECT!
Dobicete lekciju iz gostoljubivosti, jer sa vama se jedino moze pricati preko nisana i preko palice. Fuj stoko primitivna!
Momci koji se vracaju kuci iz Srbije, nadam se da ce dobro doci. Svaka vam cast, bio sam ponosan sto sam iz Bosne i Hercegovine i sto bodrite moju reprezentaciju. RESPECT!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne brini, nece....zmijaIzmaj wrote:dobre fotke...
sada ide save as..ima da ih smjestim u blokic..i zapamtim idijote
za par dana ce se setati sarajevom
takvi likovi ne zele doci u GRAD jer im je muka sto kod njih na selu (Sokocu, Palama i ostalim mjestima) nema ulicne rasvjete i ostaloga....
-
Zvjezdica_M
rezultat je odlican, s obzirom da im je 50 000 ljudi prijetilo klanjem... 
-
Zvjezdica_M
pardon, ne ljudi nego NEANDERTALACA, mada je i to civilizacija u odnosu na njih
-
stokaindahaus
Nadam se da je istina...stidljiv wrote:Evo cujem da je i u Brckom bilo frke...dok su ovi slavili...neko ih je sacekao...i...boom...
-
stokaindahaus
dinash wrote:koliko sam shvatio, pomarisali smo se medjusobno? znaci eventuelna kazna ce po djepu puknuti NSBiH. bravo mi.
ali morate priznati da su golubovi bili fantasticni
To su jako lako mogli biti ubacheni chetnichki "diverzanti"...
-
dinash
stokaindahaus wrote:dinash wrote:koliko sam shvatio, pomarisali smo se medjusobno? znaci eventuelna kazna ce po djepu puknuti NSBiH. bravo mi.
ali morate priznati da su golubovi bili fantasticni
To su jako lako mogli biti ubacheni chetnichki "diverzanti"...
bat afkooooors
-
Belminator
Koliko sam ja mogao cuti, ovi momci kojima su na nesrecu amputirani prsti nastradali su od onih bombi za "zastrasivanje"... Ne znam ali na nasim klocevima iz saveza je da uloze zalbu, no da bog da, vjerovatno sada jedan dio saveza slavi odlazak Srbije na prvenstvo...
-
hananah
-
stokaindahaus
hananah wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
davno sam se zaklela da moja noga nikad u srbiju krociti nece, nisu zasluzili ni da se popisam u njihovom wc-u niti bilo ko od Bosanaca i Hercegovaca, stoka jedna cetnicka treba zid oko srbije izgraditi
![]()
![]()
![]()
pa nek se sami kolju medjusobom
Lijepo recheno...
-
Dobojlija-YU
hey moderator pa daj ba sta mi sve tu brises sta pisem