Sta je sa nasim navijacima???
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
micika
#1 Sta je sa nasim navijacima???
Ljudi ima li iko informaciju sta se desava
Cujem ima ih povrijedjenih,dajte pricajte

- DOBOJLIJA
Kako me sramota.
Evo ja sam bosanski SRBIN, Bosanac.
Navijam za BIH kao sto ste primjetili.
Ali KOJA JE TO STOKA OD NAVIJACA, kako se ponasaju!!!!!!! OVO JE SRAMOTA, BIH ej jedina zemlja iz bivse jugoslavije gdje su svi narodi dobrodosli. Svi mi gotivimo ONE srbe, Hrvate. Muslimane sto su za jednu BIH.
Ali KAKO NAS ONI ZOVU NACIJONALISTIMA, pa ljudi mi HOCEMO da se svi osjecaju kao Bosanci.
Neka JEDU GOVNA i sudije i NAVIJACI (pogotovo oni iz RS)
IDEMO NA EVROPSKO prvenstvo 2008, DAJ boze da u istu grupu kao SCG (pardon samos rbija posto se crna gora odvaja)..
PS: Ljudi Crna Gora ce glasati za samostalnost sada, ako se odcjepe od Srbije onda Srbija nebi smjela ici na EP 2008.
Evo ja sam bosanski SRBIN, Bosanac.
Navijam za BIH kao sto ste primjetili.
Ali KOJA JE TO STOKA OD NAVIJACA, kako se ponasaju!!!!!!! OVO JE SRAMOTA, BIH ej jedina zemlja iz bivse jugoslavije gdje su svi narodi dobrodosli. Svi mi gotivimo ONE srbe, Hrvate. Muslimane sto su za jednu BIH.
Ali KAKO NAS ONI ZOVU NACIJONALISTIMA, pa ljudi mi HOCEMO da se svi osjecaju kao Bosanci.
Neka JEDU GOVNA i sudije i NAVIJACI (pogotovo oni iz RS)
IDEMO NA EVROPSKO prvenstvo 2008, DAJ boze da u istu grupu kao SCG (pardon samos rbija posto se crna gora odvaja)..
PS: Ljudi Crna Gora ce glasati za samostalnost sada, ako se odcjepe od Srbije onda Srbija nebi smjela ici na EP 2008.
-
ragib
#5 Re: Sta je sa nasim navijacima???
30 povrijedjenomicika wrote:Ljudi ima li iko informaciju sta se desavaCujem ima ih povrijedjenih,dajte pricajte
![]()
![]()
![]()
![]()
1 tesko povrijedjen
kazu na tv-u
- daduli_sa
Onog trenutka kada sam cuo sta se desava na stadionu, kada sam shvatio da ni kamermane ni sudije nije nimalo briga sta se desava sa navijacima - tada mi je i sam rezultat postao nebitan!
Zao mi je sto je jos jednom pokazano dokle neciji primitivizam idem, pokazalo se da i dalje da bi se napunio stadion treba kao potrosnu robu "uvesti" navijace koji prestavljaju samo dno civilizacijskih tokova i nisu u stanju da sastave dvije razumne misli u glavi.
Zao mi je sto izgleda u odnosu na nas Sunce pocinje ne vise da izlazi nego da zalazi na Istoku!
Molba svima koji su u mogucnosti da preko koga dodju do informacija sta se desava sa nasim ljudim!
Zao mi je sto je jos jednom pokazano dokle neciji primitivizam idem, pokazalo se da i dalje da bi se napunio stadion treba kao potrosnu robu "uvesti" navijace koji prestavljaju samo dno civilizacijskih tokova i nisu u stanju da sastave dvije razumne misli u glavi.
Zao mi je sto izgleda u odnosu na nas Sunce pocinje ne vise da izlazi nego da zalazi na Istoku!
Molba svima koji su u mogucnosti da preko koga dodju do informacija sta se desava sa nasim ljudim!
- pike
#8 Re: Sta je sa nasim navijacima???
ragib wrote:30 povrijedjenomicika wrote:Ljudi ima li iko informaciju sta se desavaCujem ima ih povrijedjenih,dajte pricajte
![]()
![]()
![]()
![]()
1 tesko povrijedjen
kazu na tv-u
A koliko je bilo nas navijaca tamo???
-
mahalas
#10 Primitivci
Dobojlija, svak cast momak!
Sto se tice "navijaca" (citaj: poluevoluirani homo sapiensi iz sumske)
Koja je to bagra, nemam komentara. Prosto sam zanijemio. Zaista vise ne znam kako da se normalno zivi na ovim nasim prostorima. Ljudi , gdje se nalazi granica ljudsog strpljenja?? Pa sa kojim mi to olosom zivimo u jednoj drzavi?
Koja je to bagra, nemam komentara. Prosto sam zanijemio. Zaista vise ne znam kako da se normalno zivi na ovim nasim prostorima. Ljudi , gdje se nalazi granica ljudsog strpljenja?? Pa sa kojim mi to olosom zivimo u jednoj drzavi?
-
mostarac
prenosim sa RA-ilidza foruma
na poluvremenu sam se cuo sad su nedostupnii
kaze ima jedan momak iz mostar pogoden u glavu neznam kako rece da se zove ali nije u bolnici vjerovatno nije nista ozbiljno sto se nase raje tice to je to
ali ima dosta bosancerosa govore sarajlije su najgore prosle ima pravo raskasapljeni glava kaze to je nesto navjerovatno kakva je atmosferaa da je nemoguce da dobijeme i na kraju mi dodaje molim boga da ne dadnemo go pa nece se pola ljudi zivi vratiti i pozdravljamo se i spusta
-
ragib
#12 Re: Sta je sa nasim navijacima???
pike wrote:ragib wrote:30 povrijedjenomicika wrote:Ljudi ima li iko informaciju sta se desavaCujem ima ih povrijedjenih,dajte pricajte
![]()
![]()
![]()
![]()
1 tesko povrijedjen
kazu na tv-u
A koliko je bilo nas navijaca tamo???
izmedju 600-1000
- pike
#14 Re: Primitivci
Ne bih ja njih poredio sa homo sapiensom uopste, prije su u grupi australopitekusa ili eventualno homo erectusa nego normalnih ljudi.mahalas wrote:Dobojlija, svak cast momak!
Trebat ce njima jos koji milioncic godina evolucije da dodju pameti.
-
Zvjezdica_M
kazu na radiju da su 3 navijaca teze povrijedjeni i da oni ostaju u beogradu... izgleda da su vecinu problema napravili navijaci iz rs-a.... 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sto se i ocekivalo.... nije shala 50 autobusa "navijaca" iz RS....Zvjezdica_M wrote:kazu na radiju da su 3 navijaca teze povrijedjeni i da oni ostaju u beogradu... izgleda da su vecinu problema napravili navijaci iz rs-a....
ne kontam kako je dozvoljen onaj trans srpski brod???
koliko se sjecam, to je BROD....
-
+od 13 godina
Ko mi moze pomoci da ne mrzim srbe???
Lahko je reci da svi oni nisu isti, ali stvarno ostavljaju ogrozan dojam!
FUJ, FUJ, FUJ, FUJ, FUJ SRBIJO I CRNA GORO!

Lahko je reci da svi oni nisu isti, ali stvarno ostavljaju ogrozan dojam!
FUJ, FUJ, FUJ, FUJ, FUJ SRBIJO I CRNA GORO!
-
Zvjezdica_M
samo mi nije jasno zasto, ako se vec kunu u scg, ne odu tamo da zive... nikome nece nedostajati...
11 lakse povrijedjenih
niko nije u zivotnoj opasnosti
11 lakse povrijedjenih
niko nije u zivotnoj opasnosti
- UndergroundMan
Svaka cast svakom BOSANCU i HERCEGOVCU koji je skupio muda (da prostite na izrazu) i uputio se u Cetnikciju i Jos Goru!!! Nadam se da su povrede ipak lakse prirode (mada vijesti govore suprotno
) i da ce svi doci kuci sto prije ... veliki pozdrav svima koji su bili tamo iz BiH (i navijali za istu) ... cetnicima ... ma znate vec sta mislim njima
Vozdra
Vozdra
-
Zvjezdica_M
evo, cekaju da se stadion isprazni pa da idu... 600 navijaca... samo da ne bude nekih belaja....
- ja_sarajevo
Akobogda da nam se svi nasi navijaci vrate zdravi i zivi...
Sad mi vise rezultat nije toliko vazan, samo da se svi vrate kuci.
teze povredjenih 6, lakse oko 7, javljaju na Radio stari grad.
Sad mi vise rezultat nije toliko vazan, samo da se svi vrate kuci.
teze povredjenih 6, lakse oko 7, javljaju na Radio stari grad.
Last edited by ja_sarajevo on 12/10/2005 23:28, edited 1 time in total.