ja idem u njemačkumanijak1 wrote:![]()
Nabiće vas Šveđani
![]()
![]()
.......remijem
![]()
neka od reprezentacija će proći
najkomičnije bi bilo da sa hrvatskom putovnicom iz bosne idem navijati za SCG
ja idem u njemačkumanijak1 wrote:![]()
Nabiće vas Šveđani
![]()
![]()
.......remijem
![]()
da, to je totalno najKOMIcnije...tipicno komijevskinajkomičnije bi bilo da sa hrvatskom putovnicom iz bosne idem navijati za SCG Very HappyVery HappyVery Happy to bi bilo u skladu sa mojim troličnim likom i djelom Very HappyVery HappyVery Happy
Na vrh
Pazi da se San Marino ne probudi pa da ne bude kao na tekmi Malta- Hrvatska. Ajme!manijak1 wrote:![]()
tc tc tc
jel' to
![]()
![]()
![]()
Dabogda im trica ušla već od Litvanije
Oplakah._BosanaC wrote:Pa kad oni slave Kosovo ko pobjedu mozemo i mi ovu utakmicukorto_malteze wrote:volim nas samo što smo optimisti! al' znate šta? trebalo bi fakat, i ako izgubimo, ali borbeno igrajući, izaći na ulicu ako navijači scg izađu na ulicu u banjaluci da slave pobjedu nad bosnom. bilo bi to ludo, slaviti poraz, ali ne mogu da podnesem pomisao da sjedim i skršeno buljim u tv pitajući se kako je moguće da je bolić promašio čist zicer ili hasagiću ispala lopta, poražen, dok "patriot boys" slave u bl.
a ako pobjedimo, treba feštu napraviti da niko ne ode na posao do ponedjeljka narednog!
GOOOOOOOOOOOOOOOOO BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAMahalac wrote:
Zasto? Ljiljan je simbol BiH jos od srednjeg vijeka i simbol bosanskih kraljeva (Kotromanic je imao ljiljan utisnut na svojim kovanicama).Tomo82 wrote:Nije dobar transparent.
Buldog je isfuran, natpis je na engleskom, a stavit samo ljiljan nije politicki korektno
Tomo će ti opet reći - u ljiljanuLjiljan simbolizira BiH i to je to. U cemu je problem?
On hoce kockice.Panasonic wrote:Zasto? Ljiljan je simbol BiH jos od srednjeg vijeka i simbol bosanskih kraljeva (Kotromanic je imao ljiljan utisnut na svojim kovanicama).Tomo82 wrote:Nije dobar transparent.
Buldog je isfuran, natpis je na engleskom, a stavit samo ljiljan nije politicki korektno
Ljiljan simbolizira BiH i to je to. U cemu je problem?
Nisu kockice nego kvadratići. Dokle ćete biti neuki!mr__bosnjak wrote:On hoce kockice.Panasonic wrote:Zasto? Ljiljan je simbol BiH jos od srednjeg vijeka i simbol bosanskih kraljeva (Kotromanic je imao ljiljan utisnut na svojim kovanicama).Tomo82 wrote:Nije dobar transparent.
Haj Tomo reci da nije istina?
Vidis kako sam pogodio.
Ista stvar.Davy Crockett wrote:Nisu kockice nego kvadratići. Dokle ćete biti neuki!mr__bosnjak wrote:On hoce kockice.Panasonic wrote: Zasto? Ljiljan je simbol BiH jos od srednjeg vijeka i simbol bosanskih kraljeva (Kotromanic je imao ljiljan utisnut na svojim kovanicama).
Vidis kako sam pogodio.
Kocka je geometrijsko tijelo a na šahovnici su kvadrati(geometrijske slike).
mr__bosnjak wrote:Ista stvar.Davy Crockett wrote:Nisu kockice nego kvadratići. Dokle ćete biti neuki!mr__bosnjak wrote: On hoce kockice.
Vidis kako sam pogodio.
Kocka je geometrijsko tijelo a na šahovnici su kvadrati(geometrijske slike).
vec pljujem na onegavrilo wrote:jos jedan jebena tema![]()
![]()
... u ime svih nas iz 80 i neke
za zakletvu rock-u ja spjevo sam stih
ne spominjem proslost i bitke daleke