a znaci to je bila tvoja semasilentbob wrote: sad sam dao, "Devet i po nedelja" i Joe Cocker
Striptiz :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tigris
da krenem u skolu plesa???? da znam potrefiti ritam? da ne skreces pogled??Qler wrote:pa ti bi trebala bar nesto da radistigris wrote:isti jaQler wrote:ja ne mlataramja sam stanem, i cekam da me skinu
bjez' ba, kakav ja i stripteaseja sam tu uvijek i samo ona pasivna strana, sto gleda
ne mozemo se samo gledati
:D
- anais_nin
eh ja....kod mene nista filmovi, smao dobra kolekcija muzike...srecom puno pjesama me inspirise na radnju o kojoj pricamosilentbob wrote:a sta je s tobomanais_nin wrote:a znaci to je bila tvoja semasilentbob wrote: sad sam dao, "Devet i po nedelja" i Joe Cocker![]()
pa tako reci...bravo bravo....
i mislim da nije bitno donje rublje, nikakav seksi ves, uz malo muzike, malo prigusenog svijetla i glupavo popodne provedeno kuci u trenerkama moze dozivjeti drastican obrat uz malo striptiza
-
silentbob
joj skroz sam zaboravio "lap dance"anais_nin wrote:eh ja....kod mene nista filmovi, smao dobra kolekcija muzike...srecom puno pjesama me inspirise na radnju o kojoj pricamosilentbob wrote:a sta je s tobomanais_nin wrote: a znaci to je bila tvoja sema![]()
pa tako reci...bravo bravo....
zadnja je bila na stvar "Caramel" Suzanne Vega, jedini problem je sto je pjesma kratka pa se moras pobrinuti da iza nje slijedi kakva dobra
![]()
i mislim da nije bitno donje rublje, nikakav seksi ves, uz malo muzike, malo prigusenog svijetla i glupavo popodne provedeno kuci u trenerkama moze dozivjeti drastican obrat uz malo striptizapa jos malo udrobiti "lap dance" i akcija zagarantovana
![]()
ovakvim stvarim se i utakmice mogu pobjediti
![]()
- anais_nin
silentbob wrote: joj skroz sam zaboravio "lap dance"i uz sve navedeno i da Pele zaigra za nas ugasio bih telku
-
silentbob
ma ti si dusaanais_nin wrote:silentbob wrote: joj skroz sam zaboravio "lap dance"i uz sve navedeno i da Pele zaigra za nas ugasio bih telku
![]()
![]()
srecom ja nisam tako okrutna obicno sacekam kraj utakmice....da se sva zadovoljstva sastanu odjednom
- anais_nin
e to ne znam....ja sam mislila da si vec kupio....a zar poklon nije bio vec nekome namjenjen???? ili ti to kupio "zlu ne trebalo"silentbob wrote:ma lako je promijeniti velicinuanais_nin wrote:je l to vec dobivam poklone, a rodjendan mi nije ni blizu?silentbob wrote:ana saljem ti onaj crni ves![]()
![]()
![]()
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....al meni je 3 definitivno mala
-
silentbob
eh sadanais_nin wrote:e to ne znam....ja sam mislila da si vec kupio....a zar poklon nije bio vec nekome namjenjen???? ili ti to kupio "zlu ne trebalo"silentbob wrote:ma lako je promijeniti velicinuanais_nin wrote: je l to vec dobivam poklone, a rodjendan mi nije ni blizu?![]()
![]()
![]()
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....al meni je 3 definitivno mala![]()
-
silentbob
nece nece, ne boj se, ne zna ona za to...........a samo da vidis crno,pa cipkano a jos markiranoanais_nin wrote:nemoj meni "eh sad"....nemam nikakvih ambicija da me ta 3ica oklagijom po forumu gonja sto sam joj ves preotelasilentbob wrote: eh sad![]()
![]()
- anais_nin
silentbob wrote: nece nece, ne boj se, ne zna ona za to...........a samo da vidis crno,pa cipkano a jos markirano
crno, cipkano, zvuci fenomenalno....salji
-
silentbob
anais_nin wrote:silentbob wrote: nece nece, ne boj se, ne zna ona za to...........a samo da vidis crno,pa cipkano a jos markiranomeni se cini da ces prije ti od oklagije zaplatiti nego ja
![]()
![]()
crno, cipkano, zvuci fenomenalno....salji![]()