Rekla je SAMO DA SU IZASLI NEKUDA SA SCENE ALI NE ZNA KAKO NITI KUDA JER SE NE SJECA??????????????????????????????????????????
utisci za vecerasnje predstave davida
-
kratina25
Ohoho pricaj sta znas!nocna_ptica wrote:Nema tu nikakve hipnoze, prevodila sam tim ljudima razgovor sa d.c-om.
Samo ih je najnormalnije i ubjedljivo zamolio da ne otkrivaju tajnu, a njima je drago sto su bili dio te tacke i, znajuci kako je sve izgledalo publici, nece da pokvare: draze im je raji reci 'nestao sam s lica zemlje' nego sve otkriti, ali ni oni ne znaju u toj frci bas sve detalje
-
kratina25
Ptico i uz to jos nocna,nocna_ptica wrote:Samo ih je najnormalnije i ubjedljivo zamolio da ne otkrivaju tajnu, a njima je drago sto su bili dio te tacke i, znajuci kako je sve izgledalo publici, nece da pokvare: draze im je raji reci 'nestao sam s lica zemlje' nego sve otkriti, ali ni oni ne znaju u toj frci bas sve detalje
E znas kako bi ja sutio i neotkrio tajnu....NIKAKO!
Ko ni Dzena,ko ni Zaimovic,ko ni svi ostali,kakva ba tajna,naravno da ce je ispricati ljudima oko sebe.Hocu i ja da znam!
Treba pitati onog Kerima sto je sjedio u prvom redu na stolici u sredini,imo na sebi crvenu jaknu,on ce otvoreno izblebetati sve.Zna li ga ko sad odmah da ga upita?
Jedino kako je moguce da "ne otkriju tajnu" je ako ni oni sami ne znaju sta im se desilo i kako,pa se ne usude ni reci jer bi se provalili.
p.s.Jeli istina da su potpisali ugovor o sutnji i dobili lovu da sute?
-
nocna_ptica
Ne znam ni kako je Dzena upala u tih 13 ljudi, jer je bilo zabranjeno za novinare, madjionicare i ako nekog znaju iz tima.
A to o ugovoru... Niko od publike nije potpisao nikakav ugovor. Samo oni koji su bili zaposleni u organizaciji... ukljucujuci mene
Ne znam ni ja detalje, niko ne zna sve detalje, cak ni ljudi iz njegovog tima. Upravo to je misterija, sto dzena kaze, kako to da niko od publike nije skonto to izvodjenje ljudi sa bine na drugi kraj zetre. Ma majstor je pravi...
A to o ugovoru... Niko od publike nije potpisao nikakav ugovor. Samo oni koji su bili zaposleni u organizaciji... ukljucujuci mene
Ne znam ni ja detalje, niko ne zna sve detalje, cak ni ljudi iz njegovog tima. Upravo to je misterija, sto dzena kaze, kako to da niko od publike nije skonto to izvodjenje ljudi sa bine na drugi kraj zetre. Ma majstor je pravi...
-
kratina25
Misterija je jos smjesnija kad kazes i znas da ni ona sama,A BILA JE TAMO,nema pojma kako i kuda su izasli sa scene?Ja bi se ubio da ne znam dje sam bio i sta sam radio.nocna_ptica wrote:Upravo to je misterija, sto dzena kaze, kako to da niko od publike nije skonto to izvodjenje ljudi sa bine na drugi kraj zetre...
-
nocna_ptica
a ni o lovi nema govora, nego im je podijelio slike sa svojim autogramom
-
nocna_ptica
Pa izbor je svakog od njih da li da kazu ili ne, ali bili su uz to svi van sebe u toj frci i jos u polumraku, tako da me ne cudi sto ne znaju sta da kazu
-
kratina25
DA PONOVIM STA REHAKTOR RECE:
"dzena je rekla da je nakon sto su se navukle zavjese neko dosao po njih i izveo ih... kako je to obavljeno, a da niko od publike ne skonta... kaze da ni njoj nije jasno...
nakon toga ih je posjetio d.c. i razgovarali su nekoliko minuta...
podijelio im potpisane slike i zamolio da ne govore o nacinu na koji je sve izvedeno... dzena kaze da, svakako, nema sta reci... lijepo su izasli sa bine, a niko ih nije skontao... kako?"

"dzena je rekla da je nakon sto su se navukle zavjese neko dosao po njih i izveo ih... kako je to obavljeno, a da niko od publike ne skonta... kaze da ni njoj nije jasno...
nakon toga ih je posjetio d.c. i razgovarali su nekoliko minuta...
podijelio im potpisane slike i zamolio da ne govore o nacinu na koji je sve izvedeno... dzena kaze da, svakako, nema sta reci... lijepo su izasli sa bine, a niko ih nije skontao... kako?"
-
kratina25
Jedini nacin da se oni nicega ne sjecaju je da su bili hipnotisani ili pod pritiskom neceg neobjasnjivog....Pocecu vjerovati u price o Dejvidu i dzinimanocna_ptica wrote:Pa izbor je svakog od njih da li da kazu ili ne, ali bili su uz to svi van sebe u toj frci i jos u polumraku, tako da me ne cudi sto ne znaju sta da kazu
Culi ste da je Vatikan javno rekao da smatraju da D.C. ima pakt s djavolom...
-
kratina25
Savrsenstvo je bilo sjediti samo 2m od njega kad je nestao s one visinske platforme s onim lafo "Edinom"(kad su isli na Jamajku).
Jebo "Edina" i Jamajku,al nestade mi frajer iznad glave u sekundi!!!Nesta ga!Niceg nije bilo oko njih da im omoguci da pobjegnu!
KUDA???? KAKO??????
Jebo "Edina" i Jamajku,al nestade mi frajer iznad glave u sekundi!!!Nesta ga!Niceg nije bilo oko njih da im omoguci da pobjegnu!
KUDA???? KAKO??????
Last edited by kratina25 on 03/10/2005 16:45, edited 1 time in total.
-
nocna_ptica
fazon je skrenuti paznju publici, sto je on majstorski uradio. Za vrijeme tog skretanja paznje ljudi su izvedeni sa bine. Dzena nije luda da ne zna kuda je za to vrijeme isla - ona samo kaze da ne zna kako to da niko nije skonto. To ne znaci da ni ona ne zna kako se stvorila na drugom kraju zetre.
-
nocna_ptica
Pa za svaki slucaj - lafo upoznat se i 'zbliziti' s njima. Upravo to sto ljudi smatraju da ima pakt sa dzinima cini ga popularnim. Ne bi bilo ovakvih predstava da se svaki trik prokuzi. nema tu nikakve magije, to je samo njegov imidz, kao i do detalja osmisljen i nastup bez greske, za koji vjezba sa svojim timom non stop, a i tehnika... toliki sleperi s tehnikom
Da se druzi s dzinima, nista mu od toga ne bi bilo potrebno!
Da se druzi s dzinima, nista mu od toga ne bi bilo potrebno!
-
mačak u čizmama
za nocnu_picu:
jesil nasla ono sto si trazila da kupis
jesil nasla ono sto si trazila da kupis
-
kratina25
Pa vec je izmahalala Faruku Caluku,i jos hrpi drugih kolega s Hajata!!!!!d3x wrote:dzena je rekla da je morala potpisati ugovor o shutnji da nece nikome otkriti tajnu kako ide onaj fazon sa nestajanjem ljudi
Kakvo je to postovanje ugovora?Nikakvo.Dakle-TO JE SUPLJA!
Hocemo i mi da znamo
-
kratina25
I cuj "Ugovor o sutnji"??? Glupost. Razmislite malo!
Sta to ona i ostali dobivaju time sto stite Koperfilda i sute?????
Sta oni time dobivaju????
Nije im nikako mogo platiti dovoljno para da ih usutka,nema sanse.
Mozda samo da im necim zaprijeti,jedino bi tako usutili.
Ili eventualno da ni oni sami ne znaju sta se desilo,pa nemaju sta ni da kazu.
Sta to ona i ostali dobivaju time sto stite Koperfilda i sute?????
Sta oni time dobivaju????
Nije im nikako mogo platiti dovoljno para da ih usutka,nema sanse.
Mozda samo da im necim zaprijeti,jedino bi tako usutili.
Ili eventualno da ni oni sami ne znaju sta se desilo,pa nemaju sta ni da kazu.
-
Jasho
Kakav bi to bio show kada bi znao kako se izvode ti trikovi? Meni i mojoj prijateljici je bio pravo dobro i nismo opterečeni time kako je izveo određene trikove. Istina zapitali smo se kako je uspio izvesti neke trikove koji su zaista fascinanantni, ali ipak bolje je kad i neznaš kao to ide, pa ti golica maštu i djeluje ti uzbudljivo i očaravajuće! Npr. Prebacivanje momka na Jamajku ili nestanak 13 osoba! Najvažnije je da je Kopperfield napravio istinski spetakl i da smo se mi dobro proveli!
-
nocna_ptica
stvarno, ljudi, posebno kratina25, ne opterecujte se time, niko od njih 13 nije potpisao ugovor. I Dzena hoce da bude malo misteriozna, nisu svi ko ti da izblebecu iste sekunde.
Da si ucestvovao u tom razgovoru sa d.c-om, mozda bi i tebe uspio ubijediti da sutis. Nikakve prijetnje tu nije bilo, najnormalniji razgovor i molba. Covjek je psiholog, zna kako pridobiti ljude.
-
Dendrlix
Samo da repliciram u vezi sa Farukovim prevodom. Bio sam na bini kada se izvodila tacka loto i vidio sam Faruka kako sjedi sa jos jednim likom iz DC tima. Vise puta je Faruk uzimao mikrofon da prevodi, ali mu ovaj nije dao. Znaci istina je sto je covjek rekao, nisu mu dali da prevodi.
A sto je babysiter-ku preveo ko cuvarkucu, to je drugi spil karata!
I ne znam sto ste se svi uhvatili nestajanja, meni je deset puta bolji trik sa pojavljivanjem auta. Mozda zato sto mi se stvorio ispred nosa
PLUR
A sto je babysiter-ku preveo ko cuvarkucu, to je drugi spil karata!
I ne znam sto ste se svi uhvatili nestajanja, meni je deset puta bolji trik sa pojavljivanjem auta. Mozda zato sto mi se stvorio ispred nosa
PLUR
- DaysleepeR
Po pitanju nestajanja...
Prvo, mozda i jest glavni fol tog famoznog "ugovora" da se lafo potpise sutnja a ustvari plasira nekakvo objasnjenje koje to ustvari i nije.
"spustili nas u tunel i izasli smo na drugom kraju sale" pa dobro jutro, nije niko ni mislio da ste se dezintegrisali, ali opet fali objasnjenje kako, a to niko nije otkrio, stoga su glupi naslovi kako je neko neciji trik provalio.
Drugo, neka je i to "objasnjenje" koje je ponudjeno upravo ono sto se desilo, to opet ne otkriva nista, jer treba to izvest a da niko ne skonta.
I po stoti put nemogu da vjerujem nepismenim i zatucanim individuama koji njegove trikove o"objasnjavaju" povezanoscu sa dzinima i inim sejtanima, mislim fakat smijesno
Prvo, mozda i jest glavni fol tog famoznog "ugovora" da se lafo potpise sutnja a ustvari plasira nekakvo objasnjenje koje to ustvari i nije.
"spustili nas u tunel i izasli smo na drugom kraju sale" pa dobro jutro, nije niko ni mislio da ste se dezintegrisali, ali opet fali objasnjenje kako, a to niko nije otkrio, stoga su glupi naslovi kako je neko neciji trik provalio.
Drugo, neka je i to "objasnjenje" koje je ponudjeno upravo ono sto se desilo, to opet ne otkriva nista, jer treba to izvest a da niko ne skonta.
I po stoti put nemogu da vjerujem nepismenim i zatucanim individuama koji njegove trikove o"objasnjavaju" povezanoscu sa dzinima i inim sejtanima, mislim fakat smijesno
-
n1dal
--> u Avazu (05.10.2005.) je rekla "Dzena Zenicanin" :
"Jedna djevojka dosla po nas i rekla nam da ugasimo baterije,nakon cega smo se stepenicama spustili u tunel"
- " Usli smo u nekakav tunel koji se,pretpostavljam,nalazio ispod pozornice,jer mi je pod nogama bila cvrsta podloga,kao da koracam betonom.Tunel je bio oblozen crnim plahtama,a mi smo morali iskljuciti baterije.Na samoj pozornici i u tunelu flourescentnim strelicama oznacemo je kuda se trebalo kretati.Kada smo prilazili kraju tunela,receno nam je da upalimo baterije.Tada sam vidjela da se nalazimo iza leda publike,koja je sjedila uz pozornicu.Sve je trajalo petnaestak sekundi "
"Trik s odlaskom na Jamaicu"
Dzena Zenicanin je uvjerena da je Edin Polic,kojeg je Dejvid Koperfild u subotnjem souu poslao na Jamaicu,covjek iz njegove ekipe.Kako nam je rekla,on uopce na sceni nije kontaktirao ni sa kim,govorio je na "engleskom",a nakon svoje tacke,nestao je iz Zetre.
- Isti covjek je ucestvovao u poslijepodnevnom souu.Njegov "odlazak" na Jamaicu samo je sjajan trik s visokofasticiranom tehnikom - kategoricna je Dzena.
-> Ako je ovo istina da je ovo ispalo ovako,onda ce ova Dzena ispusiti foru na Sudu...eh sada sve je moguce
"Jedna djevojka dosla po nas i rekla nam da ugasimo baterije,nakon cega smo se stepenicama spustili u tunel"
- " Usli smo u nekakav tunel koji se,pretpostavljam,nalazio ispod pozornice,jer mi je pod nogama bila cvrsta podloga,kao da koracam betonom.Tunel je bio oblozen crnim plahtama,a mi smo morali iskljuciti baterije.Na samoj pozornici i u tunelu flourescentnim strelicama oznacemo je kuda se trebalo kretati.Kada smo prilazili kraju tunela,receno nam je da upalimo baterije.Tada sam vidjela da se nalazimo iza leda publike,koja je sjedila uz pozornicu.Sve je trajalo petnaestak sekundi "
"Trik s odlaskom na Jamaicu"
Dzena Zenicanin je uvjerena da je Edin Polic,kojeg je Dejvid Koperfild u subotnjem souu poslao na Jamaicu,covjek iz njegove ekipe.Kako nam je rekla,on uopce na sceni nije kontaktirao ni sa kim,govorio je na "engleskom",a nakon svoje tacke,nestao je iz Zetre.
- Isti covjek je ucestvovao u poslijepodnevnom souu.Njegov "odlazak" na Jamaicu samo je sjajan trik s visokofasticiranom tehnikom - kategoricna je Dzena.
-> Ako je ovo istina da je ovo ispalo ovako,onda ce ova Dzena ispusiti foru na Sudu...eh sada sve je moguce